Rinuś Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Nie widzę niczego z imageschacka i fotosika :angryy: ale jestem juz w domku i widze tą śliczna suńkę :evil_lol: cieczkę ma, że tak się nastawia?:diabloti: Quote
Bullila.nl Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='klaudia&Manta']A Bullitek się skusił :diabloti: Grzeczny chłopiec :evil_lol: zawsze:multi: [quote name='agnethka']ano troszeczkę ;) było :evil_lol: i każdy piesek ma swoją historię ;) widzę, że "suczka" zadziałała :diabloti: noo;) [quote name='Rinuś']To jest nie fair że Wy widzicie a ja nie :placz: ale za 5 minet idę do domu :diabloti: nie dobrze:shake: [quote name='Rinuś']Nie widzę niczego z imageschacka i fotosika :angryy: ale jestem juz w domku i widze tą śliczna suńkę :evil_lol: cieczkę ma, że tak się nastawia?:diabloti: jest po:diabloti: Quote
Rinuś Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Bullila.nl'] jest po:diabloti: zapłodniona? Quote
Bullila.nl Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='Rinuś']zapłodniona? tak,tak z czworaczkami:evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Bullila.nl']tak,tak z czworaczkami:evil_lol: to jak juz będą odchowane i rodowód będzie to poprosze o jednego :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='Rinuś']to jak juz będą odchowane i rodowód będzie to poprosze o jednego :diabloti: to ja juz ta suczke moge wyslac na hodowlanke:evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Rinusiowa wystraszylas sie???:evil_lol::diabloti: Quote
Rinuś Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Bullila.nl']Rinusiowa wystraszylas sie???:evil_lol::diabloti: Nie...załamałam sie tym... http://www.dogomania.pl/forum/showth...118403&page=12 http://upload.allegro.pl/show_item.php?item=423531178 idę spać...bo mi niedobrze od tego wszystkiego,...:shake: Quote
Bullila.nl Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='agnethka']Rinusiowa to mi podpadła :diabloti: :evil_lol: :hmmmm:.......przeoczylam cos???:cool3: [quote name='Rinuś']Nie...załamałam sie tym... http://www.dogomania.pl/forum/showth...118403&page=12 http://upload.allegro.pl/show_item.php?item=423531178 idę spać...bo mi niedobrze od tego wszystkiego,...:shake: czytalam to u Ali....juz tam napisalam co mysle ......:angryy: Quote
Vectra Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 agnethka napisał(a):kiedyś mi buldożka francuska wlazła do świnek morskich - a była tam mamuśka i trzy oseski, to tak je lizała, że matce naszło bielmo na oko i przybyło jej rozetek, a maluszki zalizała, w tym dwa zjadła :placz: a wszystko przez to, że mama jak wychodziła z domu to zapomniała zamknąć drzwi do kuchni :roll: a w kuchni pod stołem były świniaczki :roll: i nie zadziałało FE i NIE WOLNO :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: a ja mam wszystko zgodnie z prawdą :loveu: Franio jest moim 1 staffikiem ma tatoo 001 , a Manio 19 psem :evil_lol: 019 :diabloti: wróciłam , cieszysz się :cool3: :loveu: Quote
Vectra Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 agnethka napisał(a):działało - tylko doczytaj uważnie całość - napisałam, że mama wychodząc z domu zapomniała zamknąć drzwi do kuchni :eviltong: dlatego też po tym wypadku pilnujemy, aby przy wychodzeniu zamykać co trzeba Doczytałam , co nie oznacza , że nie omieszkałam zapytać :diabloti: widzisz jednak jak są same psy , to FE nie działa :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Bullila.nl Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 agnethka napisał(a):podbiła mi cenę Rogza :evil_lol: :mad: Rogza????Napisz ciotka jasniej ja dzis w tarsie bylam mam zaplon nie tego:lol: Vectra napisał(a):i nie zadziałało FE i NIE WOLNO :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: a ja mam wszystko zgodnie z prawdą :loveu: Franio jest moim 1 staffikiem ma tatoo 001 , a Manio 19 psem :evil_lol: 019 :diabloti: wróciłam , cieszysz się :cool3: :loveu: ciesze sie:multi:bardzo tesknilam:diabloti:cofnelas sie w postach widzials malego morderce z surowym miechem:cool3:? Quote
Vectra Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 widziałam jak rąbie mięcho :) tylko mi ręce opadły ... przeczytałam o Pixi :( szlag by .............. Quote
Vectra Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Rogz , to jest firma robiąca obroże , smycze , zabawki ,. posłania .... ale , to nie dla świnek , bo za kruche :evilbat: Quote
Bullila.nl Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Vectra napisał(a):widziałam jak rąbie mięcho :) tylko mi ręce opadły ... przeczytałam o Pixi :( szlag by .............. tez czytalam:-(:angryy: agnethka napisał(a):cenę obroży :lol: aaa.... Vectra napisał(a):Rogz , to jest firma robiąca obroże , smycze , zabawki ,. posłania .... ale , to nie dla świnek , bo za kruche :evilbat: no tak:lol: agnethka napisał(a):tyle co moja świnka w tym pochodzi to wytrzyma :evil_lol: chyba, że mnie znowu przebiją to nawet sobie nie pochodzi :lol::lol: pewnie jakby Ellitka byla sama to moze by wytarzymala ale co 2 prosiaki to nie jeden:evil_lol: dzien dobrrry:diabloti: Quote
Alicja Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 eee mi tam dla świnków bardziej się podoba Pitman aniżeli Rogz witaj :multi::multi::loveu: Quote
Bullila.nl Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 [quote name='Alicja']eee mi tam dla świnków bardziej się podoba Pitman aniżeli Rogz witaj :multi::multi::loveu: dajta linka na obroze to se tez z Wami pogadam:evil_lol: Hej AL:multi: [quote name='agnethka']wytrzyma, bo to będzie obroża na wyjazdy ;) żeby nie mogła się rozebrać pół-zacisk :evil_lol: sie okaze...:cool3: Cze ciotka;) Quote
Rinuś Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [quote name='agnethka']znowu mi podbiła nooo.... :placz::placz: a Ty co się skarżysz? :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: ona będzie moja :evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 agnethka napisał(a):Rinusiowa to mi podpadła :diabloti: :evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Rinuś Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [quote name='agnethka']a pewnie, skarżę, żalę itd :evil_lol: :eviltong: I tak Ci nie pomogą :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [quote name='agnethka']znowu mi podbiła nooo.... :placz::placz: Pitman - poka jak one wyglądają :cool3: TUTAJ MASZ Quote
Vectra Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 dla jorczków , były by za małe .... pitman , nie tylko jest z kolcami ... Quote
Bullila.nl Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 [quote name='agnethka']znowu mi podbiła nooo.... :placz::placz: Pitman - poka jak one wyglądają :cool3: nie dobra no.... [quote name='Rinuś']a Ty co się skarżysz? :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: ona będzie moja :evil_lol: [quote name='agnethka']a pewnie, skarżę, żalę itd :evil_lol: :eviltong: [quote name='Rinuś']I tak Ci nie pomogą :evil_lol: wrrrr......drapcie sie dziewczynki:evil_lol: [quote name='justysiek']:diabloti:czesc zapsiona:loveu: czesc;) [quote name='Vectra']TUTAJ MASZ fajne:cool3: [quote name='agnethka']już ja widzę te kolce wbijające się w ciało przy radosnych uściskach z rozpędzonym staffikiem :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: w sumie dobre, bo szerokie, ale ten pacan nie umie chodzić w obroży i się rozbiera :lol: a tak swoją drogą to się zastanawiam dziewczęta - jak Wy kupowałyście te szeleczki na małe piranie, nie znając wymiarów psiaka :diabloti: chyba dla jorczków brałyście :evil_lol: rozmiar M Bullit ma L one sa regulowane...a ta firma dla posrancow na litere j :diabloti:nie robi, tylko dla mocnych...ha...! [quote name='Vectra']dla jorczków , były by za małe .... pitman , nie tylko jest z kolcami ... wlasnie:eviltong: [quote name='agnethka']wiem, wiem ;) widzę... :diabloti: kolce .....nie nie lubie chyba..:razz: [quote name='klaudia&Manta']Przypełzłam tutaj :) Czesc beznozna:diabloti: Quote
Recommended Posts