Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agnethka']nie wiem bo u mnie to tata rozpoczął bullowate w rodzinie kupując amstaffkę :cool3: :evil_lol:
moja mama zobaczyła Labradora czarnego i powiedziała, że to pies morderca :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo czarny :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:naoglądałam się fotasków :loveu::loveu:
wpadłam się przywitać porannie ....kawe se przyniosłam

czesc:multi:ups...ja dopiro teraz kawke pije:p

[quote name='Rinuś']wstawaj :diabloti: kto z Bullitkiem wyjdzie?:evil_lol:

bylam:diabloti:

[quote name='justysiek']marzenia trzeba pielegnowac i dozyc do celu
no tak:loveu:ale nie ma szans zeby sie rodzice zgodzili na takiego psa:-(

kiedy sie wyprowadzisz od rodzicow to sobie kupisz;)
[quote name='agnethka']na "takiego"? a coś nie tak ze staffikami? :hmmmm:
nie wiedzialas?:lol:

[quote name='Vectra']bo to ten , no , piczbull miniaturka :diabloti:

:evil_lol:

[quote name='agnethka']aaaaaha....kurde, a ja bym mogła mieć takich całe stadko :diabloti:

ja teeesz:lol:

[quote name='agnethka']nie wiem bo u mnie to tata rozpoczął bullowate w rodzinie kupując amstaffkę :cool3: :evil_lol:

[quote name='Vectra']mój tato , starodawny nie jest , ale świniowatych nie bardzo lubi .. on tylko te swoje kozy :evilbat:

[quote name='Rinuś']moja mama zobaczyła Labradora czarnego i powiedziała, że to pies morderca :evil_lol::evil_lol:bo czarny :diabloti:

a moja mama ma czarnego ratlerka i ten to dopiero wsciekly jest:diabloti:

kretyn na Bullitka warczal,samobojca gupi:lol:

Dzien dobry,
Jade za godzine z TZ na zakupy...balustrade zabezpieczajaca schody u gory,plotek do domu , plotek przy ogrodku od frontu:cool3:

Klatke i takie tam ;)

Posted

kurcze ja też właśnie siedzę i myślę którą klatkę kupic , muszę Mani zmienić na większą .. tylko nie mogę się zdecydować :evil_lol:
Bo te zwykłe mi się przestały podobac , a nie ma nic fajnego buuuuuuuu

Posted

Witaj cioteczka :):multi:

No prosze nie było mnie tydzien a tu juz ponad 100 stron :):evil_lol:

Ale dzielnie nadrabiam zaległości :)

http://images36.fotosik.pl/2/16ba224446f0b724.jpg piekna mordeczka :loveu:

A fotoski staffików sa cudowne :loveu:

Najbardziej mnie rozbrajaja foty fazy wzrostu hehe takie łajzusie wtedy sa :)) ale chyba nie tylko staffiki tak maja :evil_lol:

Pozdrawiam goraco:lol:

Posted

[quote name='agnethka']ja też tak chce :placz:

co chaupe okratowc przed pirania?:cool3:

[quote name='Vectra']kurcze ja też właśnie siedzę i myślę którą klatkę kupic , muszę Mani zmienić na większą .. tylko nie mogę się zdecydować :evil_lol:
Bo te zwykłe mi się przestały podobac , a nie ma nic fajnego buuuuuuuu

no nie ma:shake:,ja chyba kupie standardowa z plastikowym dnem...tylko troche mniejsza,tamta za wielka a z reszta i tak ja dalam tesciowej juz dawno..i mniejsze lozka tez jej powydawalam:roll: a trza bylo zostawic:razz:

[quote name='Alicja']masz ten kaff :razz::razz:....o rany demolka w chałupie :evil_lol::evil_lol:oj będzie się działo :multi:

:kaffee_2:mam:kaffee_2: ;)pewnie tak,zwlaszcza ze Bullit byl tak grzeczny i nie bylo potrzeby klatki,praktycznie w niej nie siedzial a zlozylam ja jak mial 5-cy....to ta mala pewnie da mi czadu za dwoch:evil_lol:

[quote name='kiti7']Witaj cioteczka :):multi:

No prosze nie było mnie tydzien a tu juz ponad 100 stron :):evil_lol:

Ale dzielnie nadrabiam zaległości :)

http://images36.fotosik.pl/2/16ba224446f0b724.jpg piekna mordeczka :loveu:

A fotoski staffików sa cudowne :loveu:

Najbardziej mnie rozbrajaja foty fazy wzrostu hehe takie łajzusie wtedy sa :)) ale chyba nie tylko staffiki tak maja :evil_lol:

Pozdrawiam goraco:lol:

Czesc:multi:

gdzie bylas tyle czasu???:mad::eviltong:
zagladalam do Was a tam nic! cisza:cool3:
Wiataski powrotne;)

Posted

agnethka napisał(a):
nooo......... :razz: tylko, że ja piranii nie mam :roll: Arwena nie ma już mleczaków, jak do nas przyjechała to była szczerbata :evil_lol:

no tak a ile miesiecy ma Arwena????
Moj Bullit nie byl szczerbaty:crazyeye: jakos ta wymiana byla niezauwazalna:cool3:....kurna....:hmmmm: a moze On nadal ma mleczaki:evil_lol:

Posted

agnethka napisał(a):
prawie 5 miesięcy - kilku dni jej brakuje, tam coś mlecznego chyba ma, ale to już mniej szkodliwe :diabloti:

a nie wstawialas scerbatych fot:razz:

Vectra napisał(a):
hahaha , muszę poszukać zdjęć , jak Franek scerbaty się scezy :evil_lol:
takie ma tylko dwa na górze ... wyglądał REWELACYJNIE :diabloti:

poka scerbatego:sweetCyb:pokaz:evil_lol:

Posted

[quote name='agnethka']bo i nie mam :roll:
szkoda:p

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol:a ja mam pochowane mlecaki Ozzulka i Harleyka :multi::loveu:

Fajowo:multi: Harlejek:hmmmm:.........ten moj to chyba je zjadal i pojedynczo wymienial:roll::evil_lol:

Ile masz w sumie?:cool3:sztuk

Posted

Ja nawet swoich zębów nie mam :evil_lol:
jeszcze niedawno mój ząb się złamał i włozyłam go pod poduszkę w nadziei , że znajdę następnego dnia pieniądze :evil_lol: nie było :placz::placz:

mam 20 lat :diabloti:

Posted

agnethka napisał(a):
u mnie mieszka pies i suki :razz:
podstawą jest posłuszeństwo zwierząt wobec ludzi - pies i suka muszą reagować na to, że czegoś nie wolno - nawet jak bardzo chcą :diabloti: to człowiek jest przywódcą stadka i one muszą być posłuszne ;) u nas jak do tej pory nigdy nie musieliśmy oddzielać psów od suk :p

tak , ale nie każdy ma komfort i ochotę siedziec 24/h na dobę w domu i mówic nie wolno ..... trzeba też spać , trzeba coś zrobić w domu , wyjśc .Ja nie mieszkam w wielopokoleniowej rodzinie, gdzie ktoś zawsze jest w domu ...
Kolejna rzecz , temperament zwierzątek :p
temu np ja zakładam ZAWSZE najgorszy scenariusz ....

Posted

[quote name='Rinuś']Ja nawet swoich zębów nie mam :evil_lol:
jeszcze niedawno mój ząb się złamał i włozyłam go pod poduszkę w nadziei , że znajdę następnego dnia pieniądze :evil_lol: nie było :placz::placz:

mam 20 lat :diabloti:
hahahhaha....chyba trzeba bedzie do twojej mamy zadzwonic:evil_lol:

[quote name='lolka75']Juz u Vectry pytalam ale jeszcze u Was. Jak chcecie sobie poradzic z cieczkami i ochotami? Tez bede miala ten problemik i zbieram informacje:cool3:

wiesz co no nie wiem jeszcze....ale jest pomysl ze na dzien jedno ma jechac z TZem do pracy...a wieczorem to jedno na dole drugie na gorze a jesli bedzie to za barzdo upierdliwe to bede rozwazac bezmacicznosc:evil_lol:chyba...albo bezjajecznosc albo oba ciachne dla rownosci:evil_lol:

[quote name='agnethka']u mnie mieszka pies i suki :razz:
podstawą jest posłuszeństwo zwierząt wobec ludzi - pies i suka muszą reagować na to, że czegoś nie wolno - nawet jak bardzo chcą :diabloti: to człowiek jest przywódcą stadka i one muszą być posłuszne ;) u nas jak do tej pory nigdy nie musieliśmy oddzielać psów od suk :p

Cos malo jurne te Twoje samce...:cool3:
Bullit jest poslusznym psem ale jesli chodzi o cykanko...to nic nie rzadzi:mad: jak byl napalony na Dragona po ukoszeniu ,to komendy nie pomagaly i tak probowal na nim jezdzic a jak postawilysmy plotek z tarasu do pokoju to wszedl razem z plotkiem jak diabel tasmanski:diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
tak , ale nie każdy ma komfort i ochotę siedziec 24/h na dobę w domu i mówic nie wolno ..... trzeba też spać , trzeba coś zrobić w domu , wyjśc .Ja nie mieszkam w wielopokoleniowej rodzinie, gdzie ktoś zawsze jest w domu ...
Kolejna rzecz , temperament zwierzątek :p
temu np ja zakładam ZAWSZE najgorszy scenariusz ....

Zgadza sie ...a w naszym przypadku to jak napisalam moj Bullitek napolony strasznie nawet spokojnie moge go nazwac gwalcicielem:evil_lol:

Kiedys ukradl z poddasza takiego kota pluszowego rozmiaru ze tak powiem Staffika to go tak jechal ze oddechu nie lapal ,zboczenca mam i tyle:razz:

Posted

[quote name='Bullila.nl']Zgadza sie ...a w naszym przypadku to jak napisalam moj Bullitek napolony strasznie nawet spokojnie moge go nazwac gwalcicielem:evil_lol:

Kiedys ukradl z poddasza takiego kota pluszowego rozmiaru ze tak powiem Staffika to go tak jechal ze oddechu nie lapal ,zboczenca mam i tyle:razz:
no i sie posikalam

Posted

A Franio , miał obok siebie dwie suki z cieczką i na obie pogardliwie patrzył :diabloti:
ale już gdzieś pisałam , Franek jajek na śmietniku nie znalazł :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']A Franio , miał obok siebie dwie suki z cieczką i na obie pogardliwie patrzył :diabloti:
ha nie będzie ich używał na byle co :diabloti:

Posted

[quote name='lolka75']no i sie posikalam

taka prawda :diabloti::turn-l: zesikala sie:roflt:

[quote name='Vectra']A Franio , miał obok siebie dwie suki z cieczką i na obie pogardliwie patrzył :diabloti:

[quote name='Rinuś']ha nie będzie ich używał na byle co :diabloti:

szanuje sie chlopak:multi::cool3:

[quote name='justysiek']mi sie bardzo podobaja takie psy, ale rodzice sila wyzsza:shake:nie wszyscy rozumieja i moi do takich naleza
Kiedys jak bedziesz na swoim...to sobie kupisz;)

Po drzwiczki i te inne pojedziemy jutro lub po jutrze TZ ma lenia dzis:cool3: a ja wlasnie kupilam klatke duzo mniejsza niz ta co mial Bullit i poslanko do klatki oraz zeby Big Brother nie byl poszkodowany to tez dostal poslanko tylko wieksze troche:roll::lol:

Bullit za nic ani prosba ani grozba ani na saczka nie dal sie wsadzic do tej klatki:mad::evil_lol:

Takze na fotach jest tylko za i kolo klatki oraz na swoim poslanku:lol:
Foty
http://

a na szoly to kupimy taka jak ma Franio:cool3:

Posted

agnethka napisał(a):
ja też czegoś takie szukam na szoły :razz: tylko Elita musi najpierw sobie zasłużyć :diabloti:

Namiot tez jest dobrym rozwiazaniem jak wystawa latem tak jak byliscie w W-wie:cool3:
Materialowa jest chyba lepsza bo nie taka ciezka....musimy sie Vectry spytac :cool3: