Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='klaudia&Manta']Suuuper :loveu: Bullitkowy wyraz radości - bezcenny...
U was tak ładnie , a u nas drugi dzień z rzędu, non stop leje :-(...

Tak, dzis u nas pieknie :cool3: ale u nas w wiekszosci slonca nie ma i pada i sztormy zwlaszcza w tej czesci kraju gdzie ja mieszkam:roll:;)

[quote name='Medorowa']No wymiękłam normalnie, no:roll::roll:
http://img180.imageshack.us/img180/5595/p81502xf0.jpg

ja tez:evil_lol::diabloti: ten z lewej to Sharki taki maly lobuz:cool3: a ta z prawej dziewczyna moja panna madralinska:evil_lol:

Posted

[quote name='agnethka']a kiedy mała u Was będzie? :razz:

moja mama ma ja przywiesc za 13 dni:loveu:

[quote name='Vectra']cuś zły link kopiujesz ciotka , temu małe :diabloti:

za chwile bede probowac:cool3: sie poprawic:roll:

Posted

udalo mi sie nadgonic wateczek od ostatniej wizyty (dopiero trzeci ktory przegladam gdzie tam reszta do wtorku od kompa nie odejde :evilbat:)

widzialam siostrzyczke jest sliczniutka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

zazdroszczam jak kazdy :grins:

i foteczki cudniaste jak tylko uda mi sie watki z subskrycji ogarnac to wkleje nasze z nad jeziorka :diabloti:

Posted

Tengusia napisał(a):
udalo mi sie nadgonic wateczek od ostatniej wizyty (dopiero trzeci ktory przegladam gdzie tam reszta do wtorku od kompa nie odejde :evilbat:)

widzialam siostrzyczke jest sliczniutka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

zazdroszczam jak kazdy :grins:

i foteczki cudniaste jak tylko uda mi sie watki z subskrycji ogarnac to wkleje nasze z nad jeziorka :diabloti:

Ciesze sie ze sie podoba siostrzyczka:loveu:....i pewnie tak bedzie ze od kompa nie odejdziesz:evil_lol:..

ide za chwile do Was:cool3:

klaudia&Manta napisał(a):
Jeden dzień mnie nie było , i tyle do nadrobienia ...
Vasper coraz cudniejsza - życzę aby te 13 dni minęło jak jeden :razz:
No i jaki bannerek :loveu:

Pozdrawiamy .

ja to bym chciala miec teraz jakas maszyne czasowa zeby ciachnac te 13 dni do przodu:evil_lol:

Bannerek fajowy;) ale nie mojej produkcji ja niestety nie mam takich zdolnosci:oops::p