klaudia&Manta Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Napewno się ucieszy , że ma towarzyszkę do rozrabiania :lol: ;) Quote
Bullila.nl Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='klaudia&Manta']Napewno się ucieszy , że ma towarzyszkę do rozrabiania :lol: ;) [quote name='agnethka']pokocha ją ;) u nas było tak, że jak przyjechała Arwena to najpierw musiała ją Elita "obczaić" i wychować, a dopiero później ja mogłam ją pogłaskać :lol: bo Eli uważa, że ja jestem na jej wyłączność :evil_lol: Pewnie obie macie racje... A caly pomysl zrodzil sie jak w Warszawie Bullit hopsal z Abi i z Dragonem:loveu: taki byl szczesliwy ze ma towarzystwo ze juz sie zaczelam myslec ze nie tylko ja chce drugiego ale Bullit potrzebuje kompana:loveu: A poza tym ....dlaczego Franio ma miec pol siostre a Bullit nie!:diabloti: no i jeszcze zazdroscilam Vectrze:evil_lol: Matyldy:cool3: a co!!hahhahaa... Quote
Bullila.nl Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 agnethka napisał(a):ktoś mi kiedyś napisał, że tą rasę powinno się w pakietach nabywać ;) bo w grupie im raźniej :diabloti::evil_lol: cos w tym jest;) przeciez malo kto zostaje przy jednym:evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Tylko ja jestem taka jesdna , i biedna i mam wybrakowane wyposażenie :shake: :evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 klaudia&Manta napisał(a):Tylko ja jestem taka jesdna , i biedna i mam wybrakowane wyposażenie :shake: :evil_lol: hahahhaaaa no to chyba bedziesz musiala glosu posluchac:evil_lol:...jak chcesz to wysle Ci ten co do mnie przemawial:evil_lol: Quote
Vectra Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 klaudia&Manta napisał(a):Tylko ja jestem taka jesdna , i biedna i mam wybrakowane wyposażenie :shake: :evil_lol: mogę byc głosem i dla Ciebie :evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Dla mnie glosu nie trzeba , raczej dla mojej mamy :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 klaudia&Manta napisał(a):Dla mnie glosu nie trzeba , raczej dla mojej mamy :diabloti: W W-wie Mama wygladala na Mantowa fanke:cool3:.....a z reszta Vectra da se rade:diabloti: to znaczy glos sobie da:evil_lol: Vectra napisał(a):mogę byc głosem i dla Ciebie :evil_lol: o ten dobry jest!!! Quote
Alicja Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Bullila.nl']Ostatniego dnia tego miesiaca przbedzie do nas Piekna SILVA ze wspanialej hodowli z Bullerbyn!!!!! Pol siostra naszego ukochanego Bullitka:loveu::loveu::loveu: tu sa jej fotki http://staffik.pl/zapowiedzi.html Jestesmy bardzo szczesliwi!!!:loveu: Dziekujemy Monice i Mackowi Mikulskim za kolejnego skarba z ich Hodowli!!!!:loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!! a Ozzy nadal jedynak :placz::placz: Quote
Vectra Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Bullila.nl'] A poza tym ....dlaczego Franio ma miec pol siostre a Bullit nie!:diabloti: no i jeszcze zazdroscilam Vectrze:evil_lol: Matyldy:cool3: a co!!hahhahaa... do pełni szczęścia , skoro będziesz miała 2 czarne staffiki , musisz miec 2 wątrobiane pitbulle :cool3: :loveu: :diabloti: i wtedy będziemy bliźniaczki :multi: :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Alicja']:multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!! a Ozzy nadal jedynak :placz::placz: chyba muszę z tatką pogadac :mad: :mad: :diabloti: posmyram go po kolanku :cool3: :evilbat: Quote
klaudia&Manta Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 W W-wie Mama wygladala na Mantowa fanke:cool3: Bo mama ja kocha :loveu: Tylko tak udaje ... a z reszta Vectra da se rade:diabloti: to znaczy glos sobie da:evil_lol: Byłabym wdzięczna , i przeeszczęśliwa :diabloti: Ale sądzę że to A wykonalne :roll: Quote
Vectra Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Klaudia , będziesz z mamą na wystawie w Łodzi ? to sobie pogadamy :diabloti: Quote
klaudia&Manta Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Niestety nie :-( Będziemy we Wrocławiu i w Poznaniu ... Quote
Bullila.nl Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='Alicja']:multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!! a Ozzy nadal jedynak :placz::placz: Dzieki:loveu: Trzeba pomyslec o dziewczynce dla Ozzulca:cool3: [quote name='Vectra']do pełni szczęścia , skoro będziesz miała 2 czarne staffiki , musisz miec 2 wątrobiane pitbulle :cool3: :loveu: :diabloti: i wtedy będziemy bliźniaczki :multi: :evil_lol: To ja rezygnuje z blizniaczki i ostaje sie przy 2 Faffikach i i nazwe sie picowana siostra:evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Mam tutaj male sprostowanie na temat imienia naszej malej dziewczynki:loveu: Jest ona Silva Tika z Bullerbyn a bedzie Silva Tika -Vesper z Bullerbyn:multi: nazywana przez nas Vesper:loveu: Quote
Medorowa Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Bullila.nl']Ostatniego dnia tego miesiaca przbedzie do nas Piekna SILVA ze wspanialej hodowli z Bullerbyn!!!!! Pol siostra naszego ukochanego Bullitka:loveu::loveu::loveu: tu sa jej fotki http://staffik.pl/zapowiedzi.html Jestesmy bardzo szczesliwi!!!:loveu: Dziekujemy Monice i Mackowi Mikulskim za kolejnego skarba z ich Hodowli!!!!:loveu: Ogromne gratki:multi::multi::loveu: ZaKochałam się w Shiraz'ie:loveu: Quote
Bullila.nl Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Medorowa napisał(a):Ogromne gratki:multi::multi::loveu: ZaKochałam się w Shiraz'ie:loveu: Dzieki kochana:loveu: Shiraz mi spac po nocach nie dawal:evil_lol:..snil mi sie nawet:crazyeye: ale Bullit to dominant:cool3: i poza tym ja chce coreczke...bo synka juz mam:diabloti: Quote
Alicja Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 :razz::razz:aleś ty wstanięta szybko :multi::loveu: Quote
Bullila.nl Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Czesc Ala:multi: jeden burak mi cisnienie podniosl:cool3:..... Quote
Medorowa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Bullila.nl napisał(a):Dzieki kochana:loveu: Shiraz mi spac po nocach nie dawal:evil_lol:..snil mi sie nawet:crazyeye: ale Bullit to dominant:cool3: i poza tym ja chce coreczke...bo synka juz mam:diabloti: Ale córeczka równie piękna:loveu: Cze;) Quote
klaudia&Manta Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Bullila.nl napisał(a):Czesc Ala:multi: jeden burak mi cisnienie podniosl:cool3:..... Spokojnie ...:p Jeśli to ten , o którym myslę ..to myślę że niewarto się nim przejmować :mad: Quote
Vectra Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 wstawaj :mad: szkoda życia na sen :diabloti: Quote
Katarama Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Już nie mogę się doczekać wspólnyc fotek Bullitka z siostrzyczką :) Quote
Bullila.nl Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='Medorowa']Ale córeczka równie piękna:loveu: Cze;) Czesc:multi: coreczka jest:loveu: [quote name='klaudia&Manta']Spokojnie ...:p Jeśli to ten , o którym myslę ..to myślę że niewarto się nim przejmować :mad: tak to ten sam:angryy::cool1: [quote name='Vectra']wstawaj :mad: szkoda życia na sen :diabloti: zakupowalam sie :cool3: [quote name='Katarama']Już nie mogę się doczekać wspólnyc fotek Bullitka z siostrzyczką :) wspolnych nie mam ale dzis dostalam fotki od Moniki z Bullerbyn;) Quote
Recommended Posts