klaudia&Manta Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 agnethka napisał(a):do Vectry mówią :diabloti: sama się ostatnio przyznała, że w hurtowni zoo wiele przedmiotów do niej mówiło: "kup mnie, kup mnie" :diabloti: A jeśli chodzi o takie glosy , to do mnie też mówią ! :diabloti: Szczególnie jeśli idzie o nowe obroże dla Manty :evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 z wystawami mówią: "spróbuj jeszcze raz" Ja to slyszę , po każdej wystawie :evil_lol::evil_lol: A założę się że to ktoś tu jeszcze slyszy "wsatw więcej zdjęć Bullitka , no wstaw " :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='klaudia&Manta']No , już myaslalam że teraz u Was w temacie ja będę musiała bojkotować :diabloti: http://images31.fotosik.pl/345/5a930636e0feff9b.jpg - :loveu::loveu::loveu: Więcej , więcej , więcej :evil_lol: musze sie ogarnac i isc doparku [quote name='agnethka']do Vectry mówią :diabloti: sama się ostatnio przyznała, że w hurtowni zoo wiele przedmiotów do niej mówiło: "kup mnie, kup mnie" :diabloti: ale z Bullitkiem mam nadzieje, że wszystko ok i nie gustuje w chłopakach :evil_lol: wszystko mu jedno:evil_lol: [quote name='klaudia&Manta']A jeśli chodzi o takie glosy , to do mnie też mówią ! :diabloti: Szczególnie jeśli idzie o nowe obroże dla Manty :evil_lol: [quote name='agnethka']do mnie nie mówią, bo kasy ni ma :evil_lol: ale za to z wystawami mówią: "spróbuj jeszcze raz" :roll: no wiedzialam ze nie tylko do mnie mowia:multi: teraz juz nie ....ale wczesniej to kupowalam wiecej smaczkow dla Bullitka jak dla nas wszystkich:evil_lol: a teraz On moze tylko jeden typ:placz: a ja kochac rozpieszczanie:multi: Bullitka oczywiscie:diabloti: Quote
Bullila.nl Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='klaudia&Manta']Ja to slyszę , po każdej wystawie :evil_lol::evil_lol: A założę się że to ktoś tu jeszcze slyszy "wsatw więcej zdjęć Bullitka , no wstaw " :diabloti: buhahahhahha dobre:evil_lol: [quote name='agnethka']zapomniałam w tych głosach dopisać: "...może się uda" :lol: właśnie co tak skromnie z fotami? :mad: jak zapisalam nas na ostatnia wystawe to slyszalam....moze nie bedzie 2:evil_lol: Nie mam nowych fotek:shake: jak mi glos powie idz do parku to pocykom:evil_lol: fotka wczoraj w nocy .. http:// http:// po osciskach tak sie gapil:evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 mi glos powie idz do parku to pocykom "idź do parku, idż do parku , idź do parku , idź do parku , IDŹ DO PARKU PROSZĘ" ... ( tojest ten głos który nakazuje ...) Może być ? :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 klaudia&Manta napisał(a):"idź do parku, idż do parku , idź do parku , idź do parku , IDŹ DO PARKU PROSZĘ" ... ( tojest ten głos który nakazuje ...) Może być ? :diabloti: Moze:diabloti: tylko ze obiekt fotografowania nie kce do parku bo deszczyk jess:cool3: a Bullitkowosc deszcza nie znosi:cool3: Quote
klaudia&Manta Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 No nie ...! To proszę przekazać szanownemu panu Bullitowi , że jak jutro wrócę z Sopotu to chcę go to ujrzeć :lol: Quote
Bullila.nl Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Dobra:evil_lol: na wystawe jedziesz z Mancia? Quote
Bullila.nl Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 No to zaciskamy:bigok: za Mancie!!! Quote
Bullila.nl Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 psiara1996 napisał(a):sliczny psiorek cud miod Bullitek dziekuje:loveu: Witamy u nas;) Quote
Sallcia Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 dzien Dobry w Deszczową Sobotke ;) Przyszlismy w rewizytę.:diabloti: Zapraszamy do nas częsciej!:loveu: Pozdrawiam! Quote
Onomato-Peja Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Sallcia napisał(a):dzien Dobry w Deszczową Sobotke ;) Przyszlismy w rewizytę.:diabloti: Zapraszamy do nas częsciej!:loveu: Pozdrawiam! deszczowa??? z ktorej strony ...:lol: Quote
kiti7 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Ddzien doberek w ta strasznie brzydka maokra sobótke Widzem ze Bullitek szczesliwy ze nareszcie odzyskał panciusie :) http://images31.fotosik.pl/345/5a930636e0feff9b.jpg :loveu::loveu: sliczniusia mordeczka takie koffane diablontko ;) Quote
Onomato-Peja Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 co wy tak o tym deszczu , u mnie tylko slonce i slonce Quote
Bullila.nl Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='psiara1996']przyszlismy z RE wizyta :p [quote name='Sallcia']dzien Dobry w Deszczową Sobotke ;) Przyszlismy w rewizytę.:diabloti: Zapraszamy do nas częsciej!:loveu: Pozdrawiam! Witamy:multi: [quote name='psiara1996']deszczowa??? z ktorej strony ...:lol: u nas rano padalo:cool3: [quote name='kiti7']Ddzien doberek w ta strasznie brzydka maokra sobótke Widzem ze Bullitek szczesliwy ze nareszcie odzyskał panciusie :) http://images31.fotosik.pl/345/5a930636e0feff9b.jpg :loveu::loveu: sliczniusia mordeczka takie koffane diablontko ;) Oboje my szczesliwi:loveu: [quote name='Alicja']:hand: zameldowywuję się :grins: Lista podpisana:lol::loveu: [quote name='psiara1996']foty !!!! dawac! Nie ma nowych fot!! Jak dobrze pojdzie to pojedziemy pozniej do Amsterdamskiego Parku:cool3: to siem offocimy;) Quote
Bullila.nl Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Medorowa napisał(a):Przyszłam cię nawiedzić:grins: Widze:evil_lol: dawno nas nie nawiedzalas:cool3: ale masz podpisa hahahhaha,dobre kurna dobre! psiara1996 napisał(a):okee ... czekamy pogoda sie pie......oli chyba nic ztego nie bedzie:shake::roll: Quote
kate89 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 witanko to ja przyłączam sie do apelu o fotki :) wyciągnij tego grubasa Bullika na dwórek i zrób mu sesje zdjęciową Quote
Tengusia Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 a przyszedlam sobie ostatni raz przed wyjazdem na urlopik :mdrmed: :hand: Quote
Recommended Posts