Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kiti7 napisał(a):
he he taka psia złośliwość :cooldevi: one zawsze zaskakuja nie wtedy kiedy my chcemy :evil_lol:

taki Ich urok:loveu:

agnethka napisał(a):
a myślisz, że gdzie stoi nasz stolik, na którym ćwiczymy? tyle, że jej on w ogóle nie interesi :roll: chyba, że położe na nim garść smaczków :evil_lol: ale też sama nie wejdzie - wtrynni smaczki w 5 sekund i myka ze stołu :roll:

postaw jej krzeslo obok i moze nie cwicz kilka dni, to sama moze wlezie:cool3:

Posted

Vectra napisał(a):
ja odstawiam krzesło i tak łażą po stole :mad:
trzeba coś cwiczyc , żeby nie łaziły ? :evil_lol:

chyba tak ,sprobuj:evil_lol:

Vectra napisał(a):
a po co zastrzyki ? co ją ugryzło ?
Klamke napadła i prawie zagryzła osa , ale do weta po co ? :evil_lol: bez przesady .....

zimny wychowanie co???:diabloti:

Posted

agnethka napisał(a):
bardzo spuchła, bałam się, że nam po drodze padnie. w Bychawie jest 4 wetów i żadnego nie było - płakać mi się chciało jak patrzyłam na psinę. na szczęście w połowie drogi było jej o tyle lżej, że powoli zaczęła oddychać przez nos, mniej pyskiem

Chooooler no!! cos ostatnio w Polsce agresywne dziadostwo lata:angryy:

Przeciez ostatnio bylo podobnie z Dragonem :-(

Biduula Ellitka:loveu::loveu::loveu: wycaluj ja ode mnie jak otechnie....,temperatury nie ma???

Posted

Jak mnie ugryzła osa w paluszek , to witałam się ze śmiercią ....
Klamki dieta , ostatnio , gównie składa się owadów :evil_lol: nocami podjada komary :evilbat:

Posted

agnethka napisał(a):
z tego co wiem to Dragonek połknął ose - a Elita to nawet nie wiem jak, kiedy? tego się nie da upilnować - tyle dobrze, że się kręciła i to szybko zauważyliśmy, bo jakby poszła spać czy by się schowała...to wolę nie myśleć. nie ma temperatury - po zastrzykach jej zrobiło się o wiele lepiej. spuchnięte ma prawe oczko, w które dostała i pynio - na szczęście je bez problemów i bardzo dużo pije wody ;)

Z Dragonem to bylo podejzenie ze to byla zmija nawet ,bo w przeciagu 10min. juz odjezdzal:-( widzialam to i juz nigdy wiecej nie chce czegos takiego ogladac:shake:

No to jest dobrze a woda przy takich ukoszeniach to super lekarstwo;)
Chooolera piesa w lato to trzeba caly czas obserwowac:razz:, ale dobrze sie skonczylo na szczescie;)

Jutro juz pewnie bedzie ganiac po podworku:loveu:

Posted

[quote name='Vectra']Jak mnie ugryzła osa w paluszek , to witałam się ze śmiercią ....
Klamki dieta , ostatnio , gównie składa się owadów :evil_lol: nocami podjada komary :evilbat:

O biedny paluszek:diabloti:

Biedna Klemka to pewnie z glodu polowac musi:evil_lol: a komarow nienawidze chyba najbardziej z latajacych robali:diabloti: takze klemka w nocy pozyteczna:loveu:

Posted

[quote name='Vectra']weź mnie ze sobą :diabloti:

Sprawdz poranne loty W-wa -Amsterdam:evil_lol:

to tylko godzina i 40 minut a jadac nad moze i tak przez A-dam odbire Cie z lotniska:multi:

Posted

[quote name='Bullila.nl']Jutro nas nie ma bo jedziemy nad morze rano:sweetCyb::sweetCyb:32 stopnie maja byc:cool3:

Wrocimy wieczorkiem:bigcool:
obyś się spaluiła :diabloti:

Posted

[quote name='Bullila.nl']Jutro nas nie ma bo jedziemy nad morze rano:sweetCyb::sweetCyb:32 stopnie maja byc:cool3:

Wrocimy wieczorkiem:bigcool:

[FONT=Arial]:cool1:....wróciłaś ....:razz::razz:
foty :grins:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]a co z wieszaniem :razz::razz:[/FONT]
:hmmmm: musze sprawdzic czy sie zrobilo:lol:

[quote name='agnethka']Elitka przypomina już dzisiaj STAFFIKA! :multi: jest jeszcze troszeczkę spuchnięta, ale wszystko schodzi i na wystawę będzie jak nowa (chyba, że zdecyduje, że nie jedziemy bo to Zakopane w planach - pływać mi się nie chce). Ona wczoraj szalała za piłką jak od weta wróciliśmy ;)
Dzielna dziewczyna:multi:calusy od Cioci

[quote name='Rinuś']obyś się spaluiła :diabloti:

:eviltong:NIE!

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:cool1:....wróciłaś ....:razz::razz:[/FONT]
[FONT=Arial]foty :grins:[/FONT]

Wrocilam ;) juz sle:lol:

Wiec pogoda nas troche zaskoczyla ,bo bylo duzo cienia:roll: ale dobrze bo my sie spaluily:evil_lol:

Na poczatku wypilam z Bratem 2 Mojito:cool3: przepyszne i 1 Cosmopolitain:p...
Foty;

Ja i Brat i Mojito's:cool3:

http://
latajace reklamy
c.d.n