Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
zamawiam sobie szczeniaka , z tego skojarzenia !!!! :diabloti:

dobra:evil_lol:

kate89 napisał(a):
Ale sliczne fotacki ;)
Dragonik bardzo ładną głowke ma i wogule fajnie zbudowany jest,no nie dziwie sie ze Bulitkowi twojemu tez sie spodobał:razz:
Cała familia wygląda razem świetnie.
Chyba zakocham sie w staffikach :loveu:

dziekujem:p

Ladna para z nich...tak tak:evil_lol:

Posted

Bullila.nl napisał(a):

Napisał Vectra
zamawiam sobie szczeniaka , z tego skojarzenia !!!! :diabloti:
dobra:evil_lol:

zaraz zaraz, co to za handelek bez mojej zgody? w końcu to Duud ma zostać matką więc do mnie z zamówieniami :mad:

super fotki Lila :-)
jestem dumna z naszych chłopów, ze tak sie polubiły, ze mało z tego dzieci nie było :evil_lol:
biegali po łące jak najlepsi kumple, super było widziec Bullita takiego szczęsliwego :p

a tu coś z wystawy:

:loveu:

Posted

kiti7 napisał(a):
Witaski :multi::multi:

Fotoski śliczne a psiaki istne ciuda :loveu::loveu: zakochałam sie :loveu:
piękności:lol:

Witaj:p
ja tez sie zakochalam:p

AMFI napisał(a):
zaraz zaraz, co to za handelek bez mojej zgody? w końcu to Duud ma zostać matką więc do mnie z zamówieniami :mad:

super fotki Lila :-)
jestem dumna z naszych chłopów, ze tak sie polubiły, ze mało z tego dzieci nie było :evil_lol:
biegali po łące jak najlepsi kumple, super było widziec Bullita takiego szczęsliwego :p

a tu coś z wystawy:

:loveu:

No tak w sumie to racja !!!przecie to Duud ma byc pierwszym Motko-Ojcem:evil_lol:

Wszystkich zainteresowanych miotem Dragon i Bullit prosimy o kontakt z hodowla Bullerbyn:mdrmed:

Monika ja tez jestem z nich dumna a biedny Bulus taki samotny teraz:placz:

dosypia teraz:razz:

Posted

Kazda zabawke jak normalny bullowaty rozwala natychmiast:diabloti: ale tu mam cos specjalnego:cool3:..
Moja Mame Bullitek bardzo pokochal:loveu:...nie to nie ona byla zabawka:lol:..
tylko jak pojechalismy do Z.d-Woli odwiezc moja Mame i Babci,Mama kupila mu smoka fioletowego z materialu:loveu: po czym jak go dala Bullitkowi to podskakiwal z nim ,a ja powiedzialam ze 5min. gora smok pozyje:evil_lol:

Niespodzianka smok nie naruszony:crazyeye: tylko go nosi ze soba:crazyeye: dzisiaj nawet mial go wpysiu na spacerku:loveu:
W domu ze smokiem
http://

Posted

no proszę co za czułość, tydzień minął a smok cały.... miłość do dragona i ... Dragona :evil_lol: ;)

a szpik z kostki wydłubany???:razz:

Posted

hahahaha....no tak nie wpadlam na to:p ze smoka nie zabil przez milosc do Dragona:loveu::loveu::loveu:

Szpik nie wydlubany bo mu zabieram jak nie widzi,caly czas grzebie:cool3: w nim nawet dzisiaj Eduarda nie przywital przez szpik:lol:

Nauczyl sie szuflade swoja otwirac i zamykac:mdleje:

a w drodze szybe se 5 razy z tylu otworzyl:evil_lol:,bo na przycisk 1 czy 2 bym powiedziala ze przypadek:mdrmed:

Zeby On na ringu byl taki jak w domu:razz::loveu:

Posted

agnethka napisał(a):
nie marudź w ringu spisał się świetnie ;) ja mam nadzieję widzieć jego foty z wystaw jeszcze nie raz ;)

dzieki :loveu:

12/13 wrzesien w Zwolle nl.:razz:

Posted

Medorowa napisał(a):
Bo żeby wejść do mnie, trzeba mieć specjalną plakietkę VIPa;)
Sezamie otwórz się:B-fly:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=56486&page=1045

dziekujem sezamie...bylam juz:eviltong:
agnethka napisał(a):
no i tak ma być ;) ćwiczonka wystawowa i wyjazd ;)

my też się nie obijamy i ćwiczymy przed następną ;) zwłaszcza stolik :evil_lol:

Bullit cwiczy otwieranie szuflad w kuchni i okna w aucie z tylu ...
Opanowal te sztuczki do perfekcji:evil_lol:
A po stole to sam chodzi:diabloti:

Posted

Franio może chodzic po stole w domu !!! ale nikt mu w gardle nie grzebie i jajek nie maca :diabloti: Jeszcze do tego obcy facet .. a feeeeee :evilbat:
Jajka to tylko dziewczynki mogą mu myc :evil_lol:

Posted

agnethka napisał(a):
moja wie, że w domu po stole chodzić nie wolno :roll: a tu nagle ją na stół stawiają - może pomyślała, że to jakieś testy jej robimy na pamięć czy pamięta co wolno a co nie ;)

my jak jeździmy z nią samochodem to z tyłu ją zamykamy ;) bo wiadomo? może suwane drzwi otworzy? w domu mamy okrągłe klamki to nie da rady, ale jakby były zwykłe to bez problemu by otwierała sobie sama :evil_lol: no i świetnie sobie radzi z włażeniem na szafeczkę, na której stoją miski z kocim żarciem. opiera się przednimi łapami i bierze w dwa ząbki miseczkę, po czym stawia ją sobie na podłodze i wyjada :lol: nie opanowała jeszcze odstawiania miski z powrotem na szafkę :lol::lol:

bo staffiki bystr bestie som:loveu::loveu:

Vectra napisał(a):
Franio może chodzic po stole w domu !!! ale nikt mu w gardle nie grzebie i jajek nie maca :diabloti: Jeszcze do tego obcy facet .. a feeeeee :evilbat:
Jajka to tylko dziewczynki mogą mu myc :evil_lol:

u mnie to glownie prosze Bullitku zejdz ze stolu:lol:

Chyba kupie myjke Bullitkowi:evil_lol::evil_lol: