Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
No Bulitek boski jest , tylko ja tu apeluje o więcej fot .... co najmniej i maksymalnie 5 w jednym poście :evil_lol:

i oczywiście na luzie ;)

:lol:Bullitek boski byl dzis nad starym kanalem zaraz beda fotki:razz:

Posted

Asztir napisał(a):
ależ się chłopaczek fajnie prezentuje! a jaką ma radoche z tymi patykami :loveu:

Vectra napisał(a):
No nareszcie dużo Bulitków :)
Piękny chłopak , morduche ma super !!!!! Tylko całować :D

dziekujemy bardzo:multi: z patyczkami mial radoche:p
No no a co do calowania to 2 razy chlopaka prosic nie trzeba...calusny jest strasznie:loveu:

Posted

Eventing Star napisał(a):
Hahaha... Cudny netoperek!!! :p

Hej Eventing Star...hah ha no netoperek..ja tez love those pictures jak Bull nietopreka zgrywa:evil_lol:
Dziekujemy za odwiedzinki;)

Posted

Nietoperek nietoperkiem, ale tak sobie patrzę na te poprzednie foty i muszę Ci Lila przyznać, że Twój Bull to w klacie przerósł i mamusię i tatusia! I karczycho jakie napakowane - stafficzy pudzian z niego ;):multi::multi:

Posted

Będę to powtarzać przy każdej okazji-Bulli t jest CUDOWNY!!! To jeden z moich ideałów w tej rasie!!! Trzeba koniecznie go sklonować:) Mało który pies mnie tak zachwyca i nie będę szczędzić mu "ochów" i "achów", bo jak na mój gust, jest to wspaniały pies z olbrzymią przyszłością wystawowo-hodowlaną! Rzadko widuję psy w jego wieku o tak mocnej, zwartej budowie i mocnej, wyrazistej głowie! Co tu dużo mówić-jestem w nim zakochana!

Posted

Monika...noo napakowany pudzian:evil_lol: i z reszta zaczyna zadzierac jak maloletni miesniak z silowni:diabloti::diabloti::diabloti:

Vectra- bede Bullitki tylko pogoda do d...z reszta wyczekane lepiej smakuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Agastaffbull-bardzo sie cieszymy ze tak Cie zachwyca moj chlopaczek...achy i ochy przyjmujemy w kazdej ilosci:loveu::loveu: Wystawa w maju Famylyday dlaSTB zobaczymy jak nam pojdzie:razz:

Daro 25- cieszemy ze sie podobamy:p

Postaramy sie pstryknac cos nowego...;)

dziekujemy za odwiedzinki L&B:p:p

Posted

[quote name='AMFI']ale on jest fajny bysiorek - nie mogę sie napatrzeć na te nabite karczycho... :-o:multi:

Bo to wszystko przez to ze on trawie wychowany:diabloti::diabloti::diabloti:
http://

Bida moja ...z glodu trawke wciaga:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Buzka;)

Posted

Bullila.nl napisał(a):

Bida moja ...z glodu trawke wciaga:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hmmm.... bliskie sasiedztwo Amsterdamu robi swoje...:evil_lol:

Posted

AMFI napisał(a):
hmmm.... bliskie sasiedztwo Amsterdamu robi swoje...:evil_lol:

No tak...teraz juz wiem skad te rozne zachowania Bullitka:diabloti::diabloti::diabloti:...i to wszystko przez ta trawe:razz: