lolka75 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 pozdroweczki z Hagi:loveu:. szkoda ze sie wyprowadzilas stad:-(... mialabym do kogo na kawusie chodzic Quote
Tengusia Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 ja Bolusia to bym nie podniosla hihi ale Fazule czasem na raczki biore :grins: fajne te sylwestrowe focie :cool2: Quote
Bullila.nl Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='Patka']ale rewelacyjne foty![/QUOTE] dzieki kochana:loveu: [quote name='lolka75']pozdroweczki z Hagi:loveu:. szkoda ze sie wyprowadzilas stad:-(... mialabym do kogo na kawusie chodzic[/QUOTE] z Hagi nie tak daleko:cool3: [quote name='ania90']ladne foteczki:)[/QUOTE]µ dzieki:p [quote name='Tengusia']ja Bolusia to bym nie podniosla hihi ale Fazule czasem na raczki biore :grins: fajne te sylwestrowe focie :cool2:[/QUOTE] Ja Bullitka tez juz nie nosze ......to moja corka:eviltong: ja je tylko na kolanka:loveu: Quote
Vectra Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Bullila.nl Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='Vectra']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Recommended Posts