Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 417
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izabela124. napisał(a):
Nikt nie odbiera, a na gg go tez nie ma

Iza ja tez tak mialam- to wynika z faktu, ze ten chlop jest prawie caly czas na telefonie i musisz sié "wbic" miédzy kolejne jego rozmowy.

Posted

Tu musi wkroczyć osoba, kóra miała do czynienia z takim psrawami, robiła interwencje-próbowałaś kontaktować się z EMIR lub Goniap? jeśli nie to prześlij proszę link do tego wątku obydwu.

lub na teraz ja wyślę.

Posted

[quote name='oktawia6']
Tu musi wkroczyć osoba, kóra miała do czynienia z takim psrawami, robiła interwencje-próbowałaś kontaktować się z EMIR lub Goniap? jeśli nie to prześlij proszę link do tego wątku obydwu.

lub na teraz ja wyślę.

Zrób to Oktawio jeśli mozesz. Dzięki.

Posted

PILNE!!!!
Potrzebuje informacji: jakie są relacje Oskara z innymi psami ?
Czy właścicelka jest sklonna oddać psa czy trzeba interweniować z policją?
EMIR

Posted

emir napisał(a):
PILNE!!!!
Potrzebuje informacji: jakie są relacje Oskara z innymi psami ?
Czy właścicelka jest sklonna oddać psa czy trzeba interweniować z policją?
EMIR

Witaj droga Emir!

Co do relacji z innymi psami- nie mam pojęcia, jak byłam tam ze swoją suczką to tylko szczekał ale nei rzucał sie.

Mysle ze jezeli ich sie nastraszy to oddadzą psa bez problemu ale na wszelki wypadek lepiej byłoby zeby była przy tym policja.

Posted

emdziolek napisał(a):
Witaj droga Emir!

Co do relacji z innymi psami- nie mam pojęcia, jak byłam tam ze swoją suczką to tylko szczekał ale nei rzucał sie.

Mysle ze jezeli ich sie nastraszy to oddadzą psa bez problemu ale na wszelki wypadek lepiej byłoby zeby była przy tym policja.

ADRES NA PW POPROSZĘ, oraz informacje pod jaka komendę policji podlega ta ulica
EMIR

Posted

emir napisał(a):
ADRES NA PW POPROSZĘ, oraz informacje pod jaka komendę policji podlega ta ulica
EMIR

Droga Emir nie mam dokłądnego adresu , to jakaś wiocha za suwałkami jest, jezeli jutro bedzie w miare ciepło przejde sie tam

A podlegać moze jednej - komendzie głównej w Suwałkach:roll:

Posted

emdziolek napisał(a):
Droga Emir nie mam dokłądnego adresu , to jakaś wiocha za suwałkami jest, jezeli jutro bedzie w miare ciepło przejde sie tam

A podlegać moze jednej - komendzie głównej w Suwałkach:roll:

Podaj nazwę tej wiochy i nazwisko kobiety; kogo mam szukać?? policję załatwimy sami
EMIR

Posted

rozumiem, że dzwoniłyście do EMIR bo w tak poważnej sprawie pisanie mniej wskazane-a szacunek dla EMIR za podjęcie się następnej akcji-która będzie na pewno skuteczna!

Posted

emir napisał(a):
Podaj nazwę tej wiochy i nazwisko kobiety; kogo mam szukać?? policję załatwimy sami
EMIR

Nie znam nazwiska tej kobiety i nie mam pojęcia co to za wiocha, u nas mówią na nią szwajcaria ale to sie chyba nazywa "żywa woda", przejde sie tam za godzinke, dowiem sie jak najwiecej bede mogła i zadzwonie do Ciebie

Posted

przygotuj wszystko jak najwięcej informacji, zrób dodatkowo zdjęcia-
na pewno już po rozmowie-nie pisz szczeg. dla dobra akcji chyba że EMIR przed akcją da zezwolenie.

Posted

oktawia6 napisał(a):
przygotuj wszystko jak najwięcej informacji, zrób dodatkowo zdjęcia-
na pewno już po rozmowie-nie pisz szczeg. dla dobra akcji chyba że EMIR przed akcją da zezwolenie.
I myslisz,z etamci ludzie pozwola nam robic zdjecia i odpowiedza nam na jakiekolwiek pytania?:crazyeye::roll: Chyba, ze Emir tam z nami pojdzie to moze i beda wspolpracowac

Posted

emir napisał(a):
Nie nawiązujcie z nimi stosunków dyplomatycznych - tylko podajcie jakiś konkretny adres, oraz takie infromacje, któr pozwolą mnam tam trafić.Jeśli uda się to zróbcie mu zdjęcie - jesli nie - zrobię będąc na miejscu.Czekam na info i pozdrawiam
EMIR
Jutro okolo 13 idziemy tam z emdziolkiem, prosze trzymac kciuki by dalos sie zcegos dowiedziec

Posted

Izabela124. napisał(a):
I myslisz,z etamci ludzie pozwola nam robic zdjecia i odpowiedza nam na jakiekolwiek pytania?:crazyeye::roll: Chyba, ze Emir tam z nami pojdzie to moze i beda wspolpracowac

Nie nawiązujcie z nimi stosunków dyplomatycznych - tylko podajcie jakiś konkretny adres, oraz takie infromacje, któr pozwolą mnam tam trafić.Dokumentację zdjęciową zrobimy sami na miejscu..Czekam na info i pozdrawiam
EMIR

Posted

Izabela124. napisał(a):
Jutro okolo 13 idziemy tam z emdziolkiem, prosze trzymac kciuki by dalos sie zcegos dowiedziec

Emirowi wystarczy nazwa wioski i numer domu :-)