Alicja Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Poczekajcie chwilkę ... jak zlapię kontakt z amikat ....jutro spróbuję skombinować nr telefonu ....zadzwonie zapytać czy dalaby rade i ile kosztowało by przewiezienie suni do Krakowa .....jeśli sie nie uda to odpuscimy .................................. tak bardzo zal mi Sabci ... chyba że któraś z was ma kontakt z amikat Quote
Tengusia Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Alicja napisał(a):Poczekajcie chwilkę ... jak zlapię kontakt z amikat ....jutro spróbuję skombinować nr telefonu ....zadzwonie zapytać czy dalaby rade i ile kosztowało by przewiezienie suni do Krakowa .....jeśli sie nie uda to odpuscimy .................................. tak bardzo zal mi Sabci ... chyba że któraś z was ma kontakt z amikat wyslalam ci pw z namiarami na Amikat trzymam kciuki by sie udalo choc szczerze stracilam chyba nadzieje :thumbs: Quote
Alicja Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Tengusia napisał(a):wyslalam ci pw z namiarami na Amikat trzymam kciuki by sie udalo choc szczerze stracilam chyba nadzieje :thumbs: Dzięki ;) zadzwonie jutro bo już pora mało przyzwoita na telefony ... Quote
jagienka42 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 hm jakos mi tak smutno:oops: caly czas czekalam na SABE ale faktycznie wszystko idzie nie tak :shake:.bede sie rozgladala za innym tymczasem ale jak znajdziecie dla saby transport to ona ma pierwszenstwo.nawet gdybym miala miec dwa psiaki na DT trudno po to sa zasady zeby je łamać:diabloti: Quote
fizia Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Jejku, żeby tak się znalazł jakiś samochód kombi - można by było wyłożyć tył folia, prześcieradłami, nawet jakby się coś zdarzyło, można wtedy poprostu wyrzucić. Myślę, że Sabie tak się zdarzyło z nerwów. Jak wieźliśmy moją Śrubkę, zwymiotowała (akurat na ręcznik) i już myślałam, że ma chorobę lokomocyjną. A teraz jeżdzi samochodem i zupełnie nic się nie dzieje. Quote
Alicja Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Przyznaje sie bez bicia że dopiero wróciłam do Polski i jeszcze nie zadzwoniłam do amikat co za chwile jak ogarnę swój żołądek uczynię Quote
jagienka42 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 czekam na wiesci mam nadzieje ze dobre:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 :shake:nie dodzwoniłam sie do Anety ......oba nr milczą ....spróbuję jeszcze rano ... przepraszam że nie dałam rady zadzwonić rano ale nie było mnie w Polsce Quote
Alicja Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 jagienka42 napisał(a):trudno jak mozesz probuj jutro od rana;) Zaraz rano dzwonię i zaraz dam znać .....teraz nadal jeden telefon prosi by sie nagrać na sekretarkę :cool1:a drugi ...abonent niedostępny :shake: Quote
Alicja Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Koffane moje :multi: Sabcia mogłaby być dowieziona samochodem w czwartek [ Boże Ciało] lub piątek samochodem dostosowanym do przewozu piesków . Teraz kwestia pieniążkow za transport , potrzebne by było 120zł na paliwko ...bo to trasa Katowice - Częstochowa -Kraków- Katowice ...więc teraz decyzja należy do Was czy kontaktować dalej ...to jedyna szansa dla Sabci Quote
fizia Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Ja niestety mam marny tydzień, mogę dać tylko 30 zł Quote
mtf zalesie Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 dam wam 90 tylko zaraz podajcie numer bo dogo czessto mi nawala ostatnio moj tel886217379 w-wa Quote
Alicja Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Zaraz podam konto tylko chciałabym aby Jagienka dała znać kiedy jest w stanie przyjąć Sabę Myślę że osoby bezpośrednio związane z transportem musiały by mieć ze sobą bezposredni kontakt Quote
jagienka42 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Alicja napisał(a):Zaraz podam konto tylko chciałabym aby Jagienka dała znać kiedy jest w stanie przyjąć Sabę Myślę że osoby bezpośrednio związane z transportem musiały by mieć ze sobą bezposredni kontakt jezeli chodzi o mnie to jestem do dyspozycji nawet jutro:evil_lol:moj numer tel 604349001.kiedy przyjedzie to bede na nia czekac.;) Quote
Alicja Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 jagienka42 napisał(a):jezeli chodzi o mnie to jestem do dyspozycji nawet jutro:evil_lol:moj numer tel 604349001.kiedy przyjedzie to bede na nia czekac.;) posłałam Twój nr do Anety ...umówicie się ...teraz czekam na nr konta na który mają wpłynąć pieniążki ....i nr tel i adres . skąd sunię trzeba zabrać Quote
Alicja Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 amikat napisał(a):będę miała przyjemmność wieźć suczynkę! :cool2: Posłałam PW z nr konta do fizia i mtf zalesie Quote
fizia Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Oj to super, to by juz była całośc pieniążków. Ja jeszcze dzisiaj postaram się wpłacić Quote
jagienka42 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 dziewczyny a kto wyciagnie sunie ze schronu? Quote
Alicja Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 do mtf zalesie posłałam smsa bo nie wiadomo jak będzie z wejściem na dogo :shake: Quote
Alicja Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 jagienka42 napisał(a):dziewczyny a kto wyciagnie sunie ze schronu? własnie teraz szukam kto miał sunie wyciągnąć już dałam znać truskawa144 Quote
fizia Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Zuza i Noddy wyciągała Sabę, ale wątpię, zeby Jej tata się zgodził po raz drugi, skoro była taka niespodzianka. Nie wiem jak z Truskawą... Schronisko jest tutaj Konto dostałam, dzięki Quote
Recommended Posts