Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na wątku transportowym Eliza_sk podtrzymuje swoją propozycję

"Jak nic nie znajdziecie to jadę z Opola do Jędrzejowa 1 czerwca, jak mi ktoś wywiezie suńkę na trasę - może w okolice Żarek, albo Janowa (to jest ok. 30 km od Kłomnic) to zabiorę do siebie, przenocuję, a w poniedziałek Jagienka po nią do mnie przyjedzie pociągiem - już rozmawiałyśmy wcześniej."

a Maksiorek

"W niedzielę 18 maja jest wystawa w Bytomiu, może uda się jakiś transport połączyć. Koleżanka może sunię z wystawy z Bytomia zabrać do Krakowa - ponieważ jedzie ze swoimi piesami i dzieckiem, warunek żeby sunia była łagodna (sorry, ale nie mam czasu przeczytałać całego wątku) no i coby nie miała choroby lokomocyjnej. Na miejscu ktoś musiałby sunię w Krakowie od koleżanki odebrać."

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy ktos moglby poszukac tego watku(ja nie moge znależć:oops:) z wystawy w bytomiu moze tam znajdziemy kogos kto by ja zabral z czestochowy do bytomia.ja juz swoje sprawy uregulowalam i czekam na sunie;)

Posted

jagienka42 napisał(a):
bardzo dziekuje napisalam juz prosbe o transport

Super, byłabym sama napisała, ale musiałam uciekać już od komputera i tylko zdążyłam tu wkleić link

Posted

Pojawiła się jeszcze taka oferta, ale nie wiem czy to już nie za dużo by było tej drogi do nadrabiania...

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10151911#post10151911

Jutro Jest transport Wrocław - Kraków - Lublin+powrót. Ktoś potrzebuje Skorzystać???
Wyjazd z Wrocławia ok. 18.00. Możliwość nadłożenia kilometrów (w granicach rozsądku i możliwości przerobowych kierowcy). W aucie są transporterki dla mniejszych psów.

W razie potrzeby kontakt ElzaMilicz.

Posted

sytuacja na razie jest w fazie klarowania sie znalazlam transport czestochowa-bytom i bytom-krakow pozostaje znalezienie osoby ktora przez godzine zajmie sie Sabą w bytomiu.mam tez informacje ze ktos jest zainteresowany wziecie pieska moze to bedzie Saba ale to na razie nic pewnego na wszelki wypadek trzymajcie mocno kciuki;)

Posted

Ja w niedziele mogę wziąć suńke do Bytomia, bo jadę na wystawę, ale ktoś musiałby ja tam odebrać ok 11, bo nie będe miała możliwości z nią zostać. Najlepiej żebym wiedziała to do jutro do godziny powiedz my ok 15, bo musiałabym ją jutro wziąć ze schroniska.

Posted

jagienka42 napisał(a):
transport CZESTOCHOWA -BYTOM JEDNAK NIE MOZE ZABRAC SUNI.no wiec wszystko leglo w gruzach.sunia do mnie nie dojedzie:shake:

Ojej, jaka szkoda....

Posted

jagienka42 napisał(a):
dziewczyny sunia nie moze jechac autem osobowym ani pociagiem ze strachu zalatwia sie pod siebie.dlatego wlasnie nie pojedzie do bytomia.

kurcze .....no to zupełnie pomysłu brak :shake:....

Posted

Ja miałam zabrać sunie i nawet zabrałam ją już do siebie, ale po przywiezieniu jej chociaz to jakieś 6-7 km auto już było brudne i do sprzątania, więc do Bytomia nie dalibyśmy rady jej zawieźć.

Posted

Kurcze .......po naszą dobcie przyjechała amikat takim Suzuki gdzie w razie czego szlauchem zleje jak pies zabrudzi ...może ona za jakąś odpłatnością zgodzila by się zawieść sunie w jaki śdzień kiedy będzie wolne .......Amikat jest chyba z Katowic

Posted

jagienka42 napisał(a):
no i teraz nie wiem co robic.dziewczyny poradzcie mi mam trzymac wolny tymczas dla suni czy brac inna bide:oops:

dziewczyny pewnie sie na mnie wku****** ale skoro jagienka masz wolny DT to ja sadze ze warto wziasc inna psine, szkoda wolnego DT a tutaj widac wszystko jest pod gorke :shake: nie zloscie sie na mnie, znacie mnie troche i wiecie ze ja sama potrafie wsiasc w pociag i jechac z psem ale w tym przypadku szkoda DT naprawde przy takiej ilosci sierot moze inna bedzie miala szczescie :roll: