fizia Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Na wątku transportowym Eliza_sk podtrzymuje swoją propozycję "Jak nic nie znajdziecie to jadę z Opola do Jędrzejowa 1 czerwca, jak mi ktoś wywiezie suńkę na trasę - może w okolice Żarek, albo Janowa (to jest ok. 30 km od Kłomnic) to zabiorę do siebie, przenocuję, a w poniedziałek Jagienka po nią do mnie przyjedzie pociągiem - już rozmawiałyśmy wcześniej." a Maksiorek "W niedzielę 18 maja jest wystawa w Bytomiu, może uda się jakiś transport połączyć. Koleżanka może sunię z wystawy z Bytomia zabrać do Krakowa - ponieważ jedzie ze swoimi piesami i dzieckiem, warunek żeby sunia była łagodna (sorry, ale nie mam czasu przeczytałać całego wątku) no i coby nie miała choroby lokomocyjnej. Na miejscu ktoś musiałby sunię w Krakowie od koleżanki odebrać." Quote
jagienka42 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 czy ktos moglby poszukac tego watku(ja nie moge znależć:oops:) z wystawy w bytomiu moze tam znajdziemy kogos kto by ja zabral z czestochowy do bytomia.ja juz swoje sprawy uregulowalam i czekam na sunie;) Quote
Tengusia Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 trzymam kciuki aby sunia wkoncu trafila do jagienki :thumbs: Quote
fizia Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105178 to chyba to Quote
jagienka42 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 fizia napisał(a):http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105178 to chyba tobardzo dziekuje napisalam juz prosbe o transport Quote
fizia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 jagienka42 napisał(a):bardzo dziekuje napisalam juz prosbe o transport Super, byłabym sama napisała, ale musiałam uciekać już od komputera i tylko zdążyłam tu wkleić link Quote
fizia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Pojawiła się jeszcze taka oferta, ale nie wiem czy to już nie za dużo by było tej drogi do nadrabiania... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10151911#post10151911 Jutro Jest transport Wrocław - Kraków - Lublin+powrót. Ktoś potrzebuje Skorzystać??? Wyjazd z Wrocławia ok. 18.00. Możliwość nadłożenia kilometrów (w granicach rozsądku i możliwości przerobowych kierowcy). W aucie są transporterki dla mniejszych psów. W razie potrzeby kontakt ElzaMilicz. Quote
jagienka42 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 sytuacja na razie jest w fazie klarowania sie znalazlam transport czestochowa-bytom i bytom-krakow pozostaje znalezienie osoby ktora przez godzine zajmie sie Sabą w bytomiu.mam tez informacje ze ktos jest zainteresowany wziecie pieska moze to bedzie Saba ale to na razie nic pewnego na wszelki wypadek trzymajcie mocno kciuki;) Quote
Zuza i Noddy Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Ja w niedziele mogę wziąć suńke do Bytomia, bo jadę na wystawę, ale ktoś musiałby ja tam odebrać ok 11, bo nie będe miała możliwości z nią zostać. Najlepiej żebym wiedziała to do jutro do godziny powiedz my ok 15, bo musiałabym ją jutro wziąć ze schroniska. Quote
ElzaMilicz Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Śliczna sunia i bardzo smutna. Mogę zabrac ją z Katowic. Ktoś musiałby ją przywieźć przed wjazd na autostradę. Nie mogę czekać, będę miała dwa psy w aucie. Quote
Zuza i Noddy Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Sunia wygląda już lepiej niż na tych zdjęciach, bo przytyła trochę i jest bardziej wesoła. Quote
jagienka42 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 transport CZESTOCHOWA -BYTOM JEDNAK NIE MOZE ZABRAC SUNI.no wiec wszystko leglo w gruzach.sunia do mnie nie dojedzie:shake: Quote
Alicja Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Napisz może PW do maggie1971....może ona będzie miała trasę , w te strony ...w razie jakby coś trzeba by zrobić zrzutke na paliwo Quote
fizia Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 jagienka42 napisał(a):transport CZESTOCHOWA -BYTOM JEDNAK NIE MOZE ZABRAC SUNI.no wiec wszystko leglo w gruzach.sunia do mnie nie dojedzie:shake: Ojej, jaka szkoda.... Quote
jagienka42 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 dziewczyny sunia nie moze jechac autem osobowym ani pociagiem ze strachu zalatwia sie pod siebie.dlatego wlasnie nie pojedzie do bytomia. Quote
Alicja Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 jagienka42 napisał(a):dziewczyny sunia nie moze jechac autem osobowym ani pociagiem ze strachu zalatwia sie pod siebie.dlatego wlasnie nie pojedzie do bytomia. kurcze .....no to zupełnie pomysłu brak :shake:.... Quote
Zuza i Noddy Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Ja miałam zabrać sunie i nawet zabrałam ją już do siebie, ale po przywiezieniu jej chociaz to jakieś 6-7 km auto już było brudne i do sprzątania, więc do Bytomia nie dalibyśmy rady jej zawieźć. Quote
Zuza i Noddy Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 fizia napisał(a):Czyli jest w schronisku tak? Tak musiałam ja odwieźć. Quote
Alicja Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Kurcze .......po naszą dobcie przyjechała amikat takim Suzuki gdzie w razie czego szlauchem zleje jak pies zabrudzi ...może ona za jakąś odpłatnością zgodzila by się zawieść sunie w jaki śdzień kiedy będzie wolne .......Amikat jest chyba z Katowic Quote
jagienka42 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 no i teraz nie wiem co robic.dziewczyny poradzcie mi mam trzymac wolny tymczas dla suni czy brac inna bide:oops: Quote
Tengusia Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 jagienka42 napisał(a):no i teraz nie wiem co robic.dziewczyny poradzcie mi mam trzymac wolny tymczas dla suni czy brac inna bide:oops: dziewczyny pewnie sie na mnie wku****** ale skoro jagienka masz wolny DT to ja sadze ze warto wziasc inna psine, szkoda wolnego DT a tutaj widac wszystko jest pod gorke :shake: nie zloscie sie na mnie, znacie mnie troche i wiecie ze ja sama potrafie wsiasc w pociag i jechac z psem ale w tym przypadku szkoda DT naprawde przy takiej ilosci sierot moze inna bedzie miala szczescie :roll: Quote
Recommended Posts