Tengusia Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 ja zagladam codziennie kilka razy tylko co ja wiecej moge :roll: czekam na wasza decyzje jakby co dalej jestem otwarta na propozycje przewiezienia suni w przyszla sobote pociagiem tylko musicie mi dac wczesniej znac ... Quote
kora 1 Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Ja jak bede mogła to jak najszybciej przywioze jej pokarm tylko teraz transport Quote
karolina1 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Alicja napisał(a):TRANSPORCIK POTRZEBNY Częstochowa - Kraków Szukamy tego transporu a Tengusia pisała że może przyjechać do częstochowy i zawieść niuńke do krakowa..jak mówiła kosztować to będzie ok. 60 zł... może zróbcie bazarek, choć troche kasy się uzbiera...ciotki macie jakieś niepotrzebne klamotki w domu?! ;P Quote
Alicja Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 karolina1 napisał(a):Szukamy tego transporu a Tengusia pisała że może przyjechać do częstochowy i zawieść niuńke do krakowa..jak mówiła kosztować to będzie ok. 60 zł... może zróbcie bazarek, choć troche kasy się uzbiera...ciotki macie jakieś niepotrzebne klamotki w domu?! ;P mi zostały z Qdłaczkowego mogę podesłać jutro fotaski rzeczy Quote
jagienka42 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 nie moge przestac myslec o Sabuni ona ma takie piekne oczy to wlasnie one przyciagnely moja uwage.juz ja widze szalejaca na spacerkach kolo mojego domu jest las mogilski i olbrzymie łąki nowohuckie. Quote
jagienka42 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 no i musze ja podniesc w poludnie bo nikt nie zaglada:shake: Quote
Tengusia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 dziewczyny potrzebuje decyzji co do soboty, moja oferta jest nadal aktualna ale musze wiedziec teraz czy bede jechac czy nie !!!! dostalam propozycje wycieczki od moich rodzicow w sobote i musze wiedziec co im mam odpowiedziec dlatego bardzo was prosze o danie mi konkretnej odpowiedzi :modla: Quote
jagienka42 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 bardzo mi przykro dziewczyny ale ja sie juz dolozyc nie moge gdyby saba przyjechala musze kupic karme ,przysmaki,szelki do nauki chodzenia przy nodze i pasy do samochodu dla niej:oops:p.s moje psy jezdza bez zabezpieczenia na tylniej kanapie. Quote
truskawa144 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [LEFT]Ja z kolei w sobotę nie będę mogła jej przywieźć ze schroniska do Częstochowy:( [/LEFT] Quote
jagienka42 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 jeju co za porazka wszystko idzie nie tak jak powinno:shake:dziewczyny ja mam teraz powazne pytanie czy ona do mnie dojedzie bo jezeli nie to szukam innego psiaka na DT Quote
Tengusia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 jagienka a gdyby uzbierac kase nie moglabys sama podjechac po sunie ??? Quote
jagienka42 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 ja mam dzieci z ktorymi nikt mi nie zostanie juz sprawdzalam polaczenia pociagiem nie ma szans jestem wolna od poniedzialku do piatku w godzinach od 9 do 14 nie objade w tym czasie:shake: Quote
Tengusia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 truskawa144 napisał(a):Ja z kolei w sobotę nie będę mogła jej przywieźć ze schroniska do Częstochowy:( a w niedziele ??? Quote
Tengusia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 sama juz nie wiem chce pomoc tylko ze ja nie wiele moge sama zdzialac, nie mam auta i nie mam kasy mam czas i checi :( a moze w sobote ktos inny mogl by ja dowiezc do czestochowy ??? Quote
Recommended Posts