kora 1 Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Tengusia napisał(a):slonce kasa musialaby byc odrazu bo ja sama zyje na kredyt :( co do przywiezienia byloby super gdyby udalo sie mala dowiezc do Czestochowy bardzo by to nam ulatwilo sprawe ;) zaraz wkleje ja na watku transportowym moze akurat ktos bedzie jechal ta trasa ;) u mnie tez nie za dobrze akurat teraz Jesli sie nie uda to trzeba bedzie kombinowac :-o Quote
truskawa144 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [LEFT]O kurde Kora zamiast wymieniać ze mną dziennie po 20 maili mogłaś napisać od razu,że Saba ma wątek na dogo:lol: O możliwość sprawdzenie warunków prosiłam bo nie wiedziałam,ze tymczasowa cioteczka Sabci miała być z dogo. Teraz to nie ma takiej potrzeby. Kora niestety trochę chaotycznie mi pisała o co chodzi,a wystarczyło dać link do wątku:evil_lol: Saba nie jest chuda,to sa fotki z chyba pierwszego dnia pobytu u nas,wtedy faktycznie wyglądała średnio. Mam nowe fotki Saby,zaraz wstawię,zobaczycie różnice. Cioteczko Jagienko bardzo fajnie,że zgodziłaś się wziąć Sabunie,jutro Ci napiszę skąd się ona u nas wzięła bo po prostu nie pamiętam,muszę się wspomóc dokumentacją. Maile które cytowała Kora to korespondencja ze mną. Sabcia to świetna sunia,bardzo kontaktowa,wesoła,pełna energii. Nie będziesz się z nią nudziła Jagienko. Niestety z transportem będzie kiepsko. Ale może na transportowym... Będziemy szukać! [/LEFT] Quote
truskawa144 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Teraz Saba wygląda tak (fotki robiłam w niedzielę): Quote
fizia Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 A ja jestem koleżanką z Krakowa :) Wspaniale, że jest szansa dla Saby:multi: Jest przeurocza! Quote
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 :evil_lol::evil_lol:jaka konspiracja ;) a Sabulka pięknieje Quote
truskawa144 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [LEFT]A tam konspiracja:lol: Po prostu nic o tym wątku nie wiedziałam do dziś,a Fizia podążyła moim tropem:evil_lol::bluepaw::bluepaw::bluepaw: Szkoda,że nic wcześniej nie wiedziałam bo Saba już mogła być na tymczasie bo właśnie Fizia jechała z naszego schroniska do Krk w ostatnią niedzielę. [/LEFT] Quote
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='truskawa144']A tam konspiracja:lol: Po prostu nic o tym wątku nie wiedziałam do dziś,a Fizia podążyła moim tropem:evil_lol::bluepaw::bluepaw::bluepaw: Szkoda,że nic wcześniej nie wiedziałam bo Saba już mogła być na tymczasie bo właśnie Fizia jechała z naszego schroniska do Krk w ostatnią niedzielę. ;)..to wszystko jak w rodzinie Quote
kora 1 Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Wybaczcie mi ale teraz mam zamieszanie :oops: cudna sunia :) oby tylko transport sie znalazł Quote
truskawa144 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Alicja'];)..to wszystko jak w rodzinie Mniej więcej:D Lece na transportowy,zobaczyć czy nie ma jakichś opcji z Częstochowy do Krakowa. Quote
jagienka42 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 fizia napisał(a):A ja jestem koleżanką z Krakowa :) Wspaniale, że jest szansa dla Saby:multi: Jest przeurocza!tak myslalam ze o ciebie chodzi jezeli macie jakies watpliwosci co do mojego tymczasu to w kazdej chwili moze ktos przyjechac ja nie mam nic do ukrycia albo skontaktuj sie z Bazyliah ona mi przywozila charta na tymczas i wie jak pracuje z psami.zreszta w moim podpisie jest chart Zuzia ktora opiekowalam sie prawie miesiac mozna poogladac zdjecia i poczytac;) Quote
truskawa144 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [LEFT]Nie,nie wszystko ok. Na początku nie miałam pojęcia,że to chodzi o kogoś z dogo i że w ogóle Saba ma jakiś wątek. Gdybyś była osobą obcą to bym musiała jakoś sprawdzić co jest grane. Ale się wyjaśniło więc cioteczko Sabcia czeka na Ciebie:evil_lol: [/LEFT] Quote
jagienka42 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 nie wiem czy ona czeka na mnie ale ja na nia napewno.tylko nie bede miala przy niej zbyt wiele do roboty ona jest tu opisywana w samych superlatywach;)pytalam o to jak znalazla sie w schronisku bo wtedy latwiej pracuje mi sie z psem jak wiem czego moze sie bac albo w jaki sposob ktos go skrzywdzil. Quote
truskawa144 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [LEFT]Zdaję sobie z tego sprawę dlatego jutro sprawdzę w papierach. Oj na pewno czeka na Ciebie,może jeszcze o tym nie wie ale czeka:evil_lol: [/LEFT] Quote
jagienka42 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 kora 1 napisał(a):Chudzinka dalej siedzi w schronie :(ale ona ma pieknego pyszczunia i te oczęta ;) Quote
Alicja Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 podnoszę .............. dajcie może w tytule POTRZEBNY TRANSPORT Częstochowa -Kraków Quote
Tengusia Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 jezeli nie znajdzie sie transport to ja w przyszly weekend moge pojechac po mala do czestochowy i zawiezc ja do krakowa, cena za bilety to bedzie ok 60zl nie jest to az tak duzo a sunia bylaby juz w DT !!!! przykro mi ale nie mam kasy zeby zasponsorowac ten transport ale mam czas i chec zeby poswiecic swoj dzien wolny na wycieczke do Saby zastanowcie sie i jak cos piszcie na pw ;) Quote
jagienka42 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 dopiero przyszly wekend :-(cioteczki wymyslcie cos dla Saby kolejny tydzien w schronie to duzo.chociaz nie watpie ze tam ma dobra opieke ale schron to nie miejsce dla psa ona potrzebuje milosci i cieplego luzeczka a nie zimnego boksu:oops: Quote
truskawa144 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [LEFT]Myślimy,myślimy. Ale na razie nic nie wymyśliłyśmy. Saba ma cały czas allegro,może przed upływem tygodnia znajdzie dom i sprawa się rozwiąże dla niej w najlepszy możliwy sposób. Wtedy Tobie Jagienko chętnie damy innego psa na tymczas:evil_lol: Wybór jest spory. [/LEFT] Quote
Recommended Posts