Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tengusia napisał(a):
slonce kasa musialaby byc odrazu bo ja sama zyje na kredyt :( co do przywiezienia byloby super gdyby udalo sie mala dowiezc do Czestochowy bardzo by to nam ulatwilo sprawe ;) zaraz wkleje ja na watku transportowym moze akurat ktos bedzie jechal ta trasa ;)

u mnie tez nie za dobrze akurat teraz Jesli sie nie uda to trzeba bedzie kombinowac :-o

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[LEFT]O kurde Kora zamiast wymieniać ze mną dziennie po 20 maili mogłaś napisać od razu,że Saba ma wątek na dogo:lol:
O możliwość sprawdzenie warunków prosiłam bo nie wiedziałam,ze tymczasowa cioteczka Sabci miała być z dogo. Teraz to nie ma takiej potrzeby.
Kora niestety trochę chaotycznie mi pisała o co chodzi,a wystarczyło dać link do wątku:evil_lol:
Saba nie jest chuda,to sa fotki z chyba pierwszego dnia pobytu u nas,wtedy faktycznie wyglądała średnio. Mam nowe fotki Saby,zaraz wstawię,zobaczycie różnice.
Cioteczko Jagienko bardzo fajnie,że zgodziłaś się wziąć Sabunie,jutro Ci napiszę skąd się ona u nas wzięła bo po prostu nie pamiętam,muszę się wspomóc dokumentacją.
Maile które cytowała Kora to korespondencja ze mną.
Sabcia to świetna sunia,bardzo kontaktowa,wesoła,pełna energii. Nie będziesz się z nią nudziła Jagienko.
Niestety z transportem będzie kiepsko. Ale może na transportowym... Będziemy szukać!
[/LEFT]

Posted

[LEFT]A tam konspiracja:lol: Po prostu nic o tym wątku nie wiedziałam do dziś,a Fizia podążyła moim tropem:evil_lol::bluepaw::bluepaw::bluepaw: Szkoda,że nic wcześniej nie wiedziałam bo Saba już mogła być na tymczasie bo właśnie Fizia jechała z naszego schroniska do Krk w ostatnią niedzielę.
[/LEFT]

Posted

[quote name='truskawa144']

A tam konspiracja:lol: Po prostu nic o tym wątku nie wiedziałam do dziś,a Fizia podążyła moim tropem:evil_lol::bluepaw::bluepaw::bluepaw: Szkoda,że nic wcześniej nie wiedziałam bo Saba już mogła być na tymczasie bo właśnie Fizia jechała z naszego schroniska do Krk w ostatnią niedzielę.

;)..to wszystko jak w rodzinie

Posted

fizia napisał(a):
A ja jestem koleżanką z Krakowa :)

Wspaniale, że jest szansa dla Saby:multi:

Jest przeurocza!
tak myslalam ze o ciebie chodzi jezeli macie jakies watpliwosci co do mojego tymczasu to w kazdej chwili moze ktos przyjechac ja nie mam nic do ukrycia albo skontaktuj sie z Bazyliah ona mi przywozila charta na tymczas i wie jak pracuje z psami.zreszta w moim podpisie jest chart Zuzia ktora opiekowalam sie prawie miesiac mozna poogladac zdjecia i poczytac;)

Posted

[LEFT]Nie,nie wszystko ok. Na początku nie miałam pojęcia,że to chodzi o kogoś z dogo i że w ogóle Saba ma jakiś wątek. Gdybyś była osobą obcą to bym musiała jakoś sprawdzić co jest grane. Ale się wyjaśniło więc cioteczko Sabcia czeka na Ciebie:evil_lol:
[/LEFT]

Posted

nie wiem czy ona czeka na mnie ale ja na nia napewno.tylko nie bede miala przy niej zbyt wiele do roboty ona jest tu opisywana w samych superlatywach;)pytalam o to jak znalazla sie w schronisku bo wtedy latwiej pracuje mi sie z psem jak wiem czego moze sie bac albo w jaki sposob ktos go skrzywdzil.

Posted

jezeli nie znajdzie sie transport to ja w przyszly weekend moge pojechac po mala do czestochowy i zawiezc ja do krakowa, cena za bilety to bedzie ok 60zl nie jest to az tak duzo a sunia bylaby juz w DT !!!!

przykro mi ale nie mam kasy zeby zasponsorowac ten transport ale mam czas i chec zeby poswiecic swoj dzien wolny na wycieczke do Saby zastanowcie sie i jak cos piszcie na pw ;)

Posted

dopiero przyszly wekend :-(cioteczki wymyslcie cos dla Saby kolejny tydzien w schronie to duzo.chociaz nie watpie ze tam ma dobra opieke ale schron to nie miejsce dla psa ona potrzebuje milosci i cieplego luzeczka a nie zimnego boksu:oops:

Posted

[LEFT]Myślimy,myślimy. Ale na razie nic nie wymyśliłyśmy.
Saba ma cały czas allegro,może przed upływem tygodnia znajdzie dom i sprawa się rozwiąże dla niej w najlepszy możliwy sposób.
Wtedy Tobie Jagienko chętnie damy innego psa na tymczas:evil_lol:
Wybór jest spory.
[/LEFT]