truskawa144 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [LEFT]Jagienko aukcje możesz zakończyć przez czasem i po problemie:evil_lol: [/LEFT] Quote
jagienka42 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 truskawa144 napisał(a):Jagienko aukcje możesz zakończyć przez czasem i po problemie:evil_lol: tak wiem od kilku lat jestem na allegro ale nie chciałam tego robić bo nie miałam pewności czy SABA nie wróci oj charakterna z niej babka była:evil_lol: Quote
amikat Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 czy ja aby dobrze rozumiem?????????? Mała ma nowy domek?????? Na stałe????? Jak tak to HURA!!!!!!!!!!!!!! Quote
Zuza i Noddy Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 amikat napisał(a):czy ja aby dobrze rozumiem?????????? Mała ma nowy domek?????? Na stałe????? Jak tak to HURA!!!!!!!!!!!!!! Tak suńcia znalazł nowy domek w Opolu. Quote
karolina1 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 O ! Tyle mnie nie było a tu takie dobre wieści :multi: :multi: Quote
Alicja Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [FONT=Arial]czy są jakieś wieści z nowego domku ??[/FONT] Quote
Zuza i Noddy Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]czy są jakieś wieści z nowego domku ??[/FONT] O właśnie może jakąś fotkę by się udało załatwić? Quote
truskawa144 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [LEFT]A jak tam z umową adopcyjną? Bo niestety jeszcze do nas nie dotarła. [/LEFT] Quote
eliza_sk Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 truskawa144 napisał(a):A jak tam z umową adopcyjną? Bo niestety jeszcze do nas nie dotarła. Z tego co wiem Madziek miała teraz urwanie głowy - jeżeli to ona miała ją wysłać, wczoraj chyba wyjechała na wakacje - także cierpliwości. Quote
truskawa144 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [LEFT]Ja to rozumiem tylko,że my musimy zamknąć miesiąc i muszę mieć umowę jak najszybciej. A może ktoś do Madziek zadzwonić (ja nie posiadam numeru) i zapytać czy ta umowa miała datę i jaką. Prosiłam żeby umowa była bez daty ale nie wiem czy Madziek o tym pamiętała. [/LEFT] Quote
eliza_sk Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 truskawa144 napisał(a):Ja to rozumiem tylko,że my musimy zamknąć miesiąc i muszę mieć umowę jak najszybciej. A może ktoś do Madziek zadzwonić (ja nie posiadam numeru) i zapytać czy ta umowa miała datę i jaką. Prosiłam żeby umowa była bez daty ale nie wiem czy Madziek o tym pamiętała. Jeżeli umowa miała datę to taką z jaką dziewczyny zawiozły psiaka do DS, nie sądzę, żeby wpisała jakąś inną. A wczoraj Madziej napisała mi na gg, że nie będzie miała netu przez tydzień bo wyjeżdża. Quote
Madziek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 no niestety nie miałam kiedy przed wyjazdem wysłać umowy, bardzo przepraszam. nie dotarła do mnie żadna wiadomośc, że umowa ma być bez daty, wieć jest wpisany 5.06.2008. Umowę wyślę jutro. Państwo zobowiązali się wpłacić 20 zł na schronisko, ale nie miałam numeru konta, żeby im podać. Proponuję, żeby Jagienka to zrobiła, kiedy będzie następnym razem kontaktowała się z państwem. PS jak się Saba czuje w nowym domku? Quote
Alicja Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [FONT=Arial]no właśnie ;)czekamy na wieści od Sabuni :loveu:[/FONT] Quote
truskawa144 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Madziek napisał(a):no niestety nie miałam kiedy przed wyjazdem wysłać umowy, bardzo przepraszam. nie dotarła do mnie żadna wiadomośc, że umowa ma być bez daty, wieć jest wpisany 5.06.2008. Umowę wyślę jutro. Państwo zobowiązali się wpłacić 20 zł na schronisko, ale nie miałam numeru konta, żeby im podać. Proponuję, żeby Jagienka to zrobiła, kiedy będzie następnym razem kontaktowała się z państwem. Madziek przyślij jak najszybciej:evil_lol: Kasa jest najmniej ważna,najważniejsze żeby Sabie było dobrze. Quote
jagienka42 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [FONT=Arial]''''Dzień dobry[/FONT] [FONT=Arial]Wysyłam kilka zdjeć Saby z naszym synkiem. Na razie są w dobrej komitywie jak widać na zdjęciach. Saba dzielnie znosi zabawy z Wojtkiem, jest bardzo cierpliwa i wyrozumiała daje sobie chodzić po głowie dosłownie i w przenoośni. Z jedzieniem prawie nie ma kłopotu. Gotowane je aż jej się uszy trzęsą, natomiast suche różnie. Myśle, że za jakiś czas znowu wyślę kilka zdjęć[/FONT] [FONT=Arial]Pozdrawiam Agnieszka'''''' to relacja z nowego domku wieczorem wkleje fotki jakie dostałam [/FONT] Quote
Tengusia Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 sliczne fotaski :loveu: jak ona pilnuje tej dzidzi :loveu: Quote
Madziek Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 ooo jaaaa ale czaaad :):):) PS wysłałam umowę dzisiaj priorytetem, powinna dojść w ciągu 2 dni, mam nadzieję Quote
Zuza i Noddy Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Zdjęcia są cudowne, można by takie ogladać bez końca. Quote
Alicja Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [FONT=Arial]cudeńko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://img512.imageshack.us/img512/1526/wojtek610bj8.jpg[/FONT] Quote
eliza_sk Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 można patrzeć godzinami, widać że zaprzyjaźniła się z Wojtusiem :loveu: Quote
Recommended Posts