Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

truskawa144 napisał(a):
Jagienko aukcje możesz zakończyć przez czasem i po problemie:evil_lol:

tak wiem od kilku lat jestem na allegro ale nie chciałam tego robić bo nie miałam pewności czy SABA nie wróci oj charakterna z niej babka była:evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

truskawa144 napisał(a):
A jak tam z umową adopcyjną? Bo niestety jeszcze do nas nie dotarła.

Z tego co wiem Madziek miała teraz urwanie głowy - jeżeli to ona miała ją wysłać, wczoraj chyba wyjechała na wakacje - także cierpliwości.

Posted

[LEFT]Ja to rozumiem tylko,że my musimy zamknąć miesiąc i muszę mieć umowę jak najszybciej.
A może ktoś do Madziek zadzwonić (ja nie posiadam numeru) i zapytać czy ta umowa miała datę i jaką. Prosiłam żeby umowa była bez daty ale nie wiem czy Madziek o tym pamiętała.
[/LEFT]

Posted

truskawa144 napisał(a):
Ja to rozumiem tylko,że my musimy zamknąć miesiąc i muszę mieć umowę jak najszybciej.

A może ktoś do Madziek zadzwonić (ja nie posiadam numeru) i zapytać czy ta umowa miała datę i jaką. Prosiłam żeby umowa była bez daty ale nie wiem czy Madziek o tym pamiętała.

Jeżeli umowa miała datę to taką z jaką dziewczyny zawiozły psiaka do DS, nie sądzę, żeby wpisała jakąś inną. A wczoraj Madziej napisała mi na gg, że nie będzie miała netu przez tydzień bo wyjeżdża.

Posted

no niestety nie miałam kiedy przed wyjazdem wysłać umowy, bardzo przepraszam. nie dotarła do mnie żadna wiadomośc, że umowa ma być bez daty, wieć jest wpisany 5.06.2008. Umowę wyślę jutro. Państwo zobowiązali się wpłacić 20 zł na schronisko, ale nie miałam numeru konta, żeby im podać. Proponuję, żeby Jagienka to zrobiła, kiedy będzie następnym razem kontaktowała się z państwem.

PS jak się Saba czuje w nowym domku?

Posted

Madziek napisał(a):
no niestety nie miałam kiedy przed wyjazdem wysłać umowy, bardzo przepraszam. nie dotarła do mnie żadna wiadomośc, że umowa ma być bez daty, wieć jest wpisany 5.06.2008. Umowę wyślę jutro. Państwo zobowiązali się wpłacić 20 zł na schronisko, ale nie miałam numeru konta, żeby im podać. Proponuję, żeby Jagienka to zrobiła, kiedy będzie następnym razem kontaktowała się z państwem.

Madziek przyślij jak najszybciej:evil_lol: Kasa jest najmniej ważna,najważniejsze żeby Sabie było dobrze.

Posted

[FONT=Arial]''''Dzień dobry[/FONT]
[FONT=Arial]Wysyłam kilka zdjeć Saby z naszym synkiem. Na razie są w dobrej komitywie jak widać na zdjęciach. Saba dzielnie znosi zabawy z Wojtkiem, jest bardzo cierpliwa i wyrozumiała daje sobie chodzić po głowie dosłownie i w przenoośni. Z jedzieniem prawie nie ma kłopotu. Gotowane je aż jej się uszy trzęsą, natomiast suche różnie. Myśle, że za jakiś czas znowu wyślę kilka zdjęć[/FONT]
[FONT=Arial]Pozdrawiam Agnieszka'''''' to relacja z nowego domku wieczorem wkleje fotki jakie dostałam
[/FONT]