jagienka42 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 trzeba przeniesc do watku :multi:"już w nowym domu" Quote
Alicja Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 A będą jakieś wieści z domeczku :razz::razz: za jakiś czas Quote
jagienka42 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 myśle że za jakiś czas trzeba podesłać dziewczyny aby sprawdziły jak SABINCE się mieszka i wtedy poprosimy o zalogowanie sie na dogo:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='jagienka42']myśle że za jakiś czas trzeba podesłać dziewczyny aby sprawdziły jak SABINCE się mieszka i wtedy poprosimy o zalogowanie sie na dogo:evil_lol: na to też liczę , ze dadzą znać jak tam nasza dziewczynka :loveu: Quote
truskawa144 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [LEFT]A jak wygląda kwestia umowy? To zaświadczenie doszło w końcu? [/LEFT] Quote
jagienka42 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 ja wychodze z założenia ze brak wiadomości to dobra wiadomość:eviltong:gdyby SABA zjadła panu kanape i pół domu to pewnie już by dzwonił w napadzie szału z reklamacją:diabloti: Quote
jagienka42 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 truskawa144 napisał(a):A jak wygląda kwestia umowy? To zaświadczenie doszło w końcu? umowe wyśle do schroniska maggie.zaświadczenie nie doszło rozmawiałam z moim wetem co zrobić w takiej sytuacji bo saba jedzie do domu z małym dzieckiem i postanowiliśmy zaszczepić sabe najlepszą szczepionką (5składników)na wirusówki + wścieklizna. Quote
Madziek Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 umowę wyślę ja ;-) postaram się w poniedziałek, ok? Państwo wpłacą 20 zł na schronisko. Jagienka może zadzwoń jutro spytać się jak minął pierwszy dzień Saby w nowym domu? Sama jestem ciekawa bardzo i zastanawiałam się czy nie zadzwonić ,ale pomyślałam, że może Ty już dzwoniłaś i państwo poczują się nieco osaczeni Quote
jagienka42 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 ja nie dzwoniłam pomyślałam ze odczekam ze dwa dni i wtedy porozmawiam:oops: Quote
jagienka42 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 u Sabinki wszystko w porządku państwo bardzo sie ciesza nie ma problemów oprócz jednego,saba bardzo mało je niestety ja też o tym wiem ona dziubie jak york mają iść do weta o porade a w poniedziałek drugi raz odrobaczyć.na razie nic nie udało jej sie jeszcze zdemolować:evil_lol: Quote
eliza_sk Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 uffffffff, czekałam na takie wieści. Czyli Państwo zadowoleni z suczynki ? Quote
Zuza i Noddy Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 eliza_sk napisał(a):uffffffff, czekałam na takie wieści. Czyli Państwo zadowoleni z suczynki ? Wygląda na to, ze tak. Super wieści. Quote
Tengusia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 no to moze najwyzszy czas dac cynk moderatorowi i zmienic tytul :cool3: Quote
truskawa144 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Madziek napisał(a):umowę wyślę ja ;-) postaram się w poniedziałek, ok? Państwo wpłacą 20 zł na schronisko. Super,dzięki. Hmmm,nie możliwe z tym zaświadczeniem. Chyba,że ta cała poczta nadal strajkuje. Bo wysłane było,mamy wpisane w książce,poszło w poprzedni czwartek. Nie wiem co się dzieje:shake: To się Sabie domek trafił:multi: Quote
jagienka42 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 truskawa144 napisał(a):Super,dzięki. Hmmm,nie możliwe z tym zaświadczeniem. Chyba,że ta cała poczta nadal strajkuje. Bo wysłane było,mamy wpisane w książce,poszło w poprzedni czwartek. Nie wiem co się dzieje:shake: To się Sabie domek trafił:multi:poczta strajkuje nadal ja też mam nie wysłane rzeczy z bazarku jest mi bardzo głupio ale nic nie moge poradzić w całym krakowie działa jedna poczta a kolejki są na cały dzień stania ale to i tak nić by nie dało bo na sortowni nie pracują:shake: Quote
Alicja Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Tak się cieszę że u Sabinki wszystko ok :multi::multi: Quote
Zuza i Noddy Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Proszę zajrzyjcie na watek tej suni http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10276861#post10276861 Quote
maggie1971 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Wspaniałe wieści, cieszę się że Sabuni się udało.;) Quote
fizia Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Oj tak mnie długo nie było, a tu takie wspaniałe wieści!!!!:multi::multi::multi: Quote
jagienka42 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 ha ha super wieści to ja mam dopiero dzisiaj za dwie godziny kończy się aukcja SABY na allegro a u mnie urywają sie telefony:eviltong:wcześnie sobie przypomnieli że psiaka poszukują:diabloti: Quote
maggie1971 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 No to rzeczywiście się szybko zorientowali:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='jagienka42']ha ha super wieści to ja mam dopiero dzisiaj za dwie godziny kończy się aukcja SABY na allegro a u mnie urywają sie telefony:eviltong:wcześnie sobie przypomnieli że psiaka poszukują:diabloti: tak jest najczęściej :diabloti: Quote
Tengusia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 a tytul dalej nie zmieniony oj cioteczke cioteczki :mad: Quote
Alicja Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Tengusia']a tytul dalej nie zmieniony oj cioteczke cioteczki :mad: trzeba czekać na Kore ....ostatnio prosiłam moda o inny tytuł Kora sama sobie zmieniła wg siebie więc sie już nie wtrącam :p Quote
Recommended Posts