Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jagienka42']myśle że za jakiś czas trzeba podesłać dziewczyny aby sprawdziły jak SABINCE się mieszka i wtedy poprosimy o zalogowanie sie na dogo:evil_lol:

na to też liczę , ze dadzą znać jak tam nasza dziewczynka :loveu:

Posted

ja wychodze z założenia ze brak wiadomości to dobra wiadomość:eviltong:gdyby SABA zjadła panu kanape i pół domu to pewnie już by dzwonił w napadzie szału z reklamacją:diabloti:

Posted

truskawa144 napisał(a):
A jak wygląda kwestia umowy?
To zaświadczenie doszło w końcu?

umowe wyśle do schroniska maggie.zaświadczenie nie doszło rozmawiałam z moim wetem co zrobić w takiej sytuacji bo saba jedzie do domu z małym dzieckiem i postanowiliśmy zaszczepić sabe najlepszą szczepionką (5składników)na wirusówki + wścieklizna.

Posted

umowę wyślę ja ;-) postaram się w poniedziałek, ok? Państwo wpłacą 20 zł na schronisko.
Jagienka może zadzwoń jutro spytać się jak minął pierwszy dzień Saby w nowym domu? Sama jestem ciekawa bardzo i zastanawiałam się czy nie zadzwonić ,ale pomyślałam, że może Ty już dzwoniłaś i państwo poczują się nieco osaczeni

Posted

u Sabinki wszystko w porządku państwo bardzo sie ciesza nie ma problemów oprócz jednego,saba bardzo mało je niestety ja też o tym wiem ona dziubie jak york mają iść do weta o porade a w poniedziałek drugi raz odrobaczyć.na razie nic nie udało jej sie jeszcze zdemolować:evil_lol:

Posted

Madziek napisał(a):
umowę wyślę ja ;-) postaram się w poniedziałek, ok? Państwo wpłacą 20 zł na schronisko.

Super,dzięki.

Hmmm,nie możliwe z tym zaświadczeniem. Chyba,że ta cała poczta nadal strajkuje. Bo wysłane było,mamy wpisane w książce,poszło w poprzedni czwartek. Nie wiem co się dzieje:shake:

To się Sabie domek trafił:multi:

Posted

truskawa144 napisał(a):
Super,dzięki.

Hmmm,nie możliwe z tym zaświadczeniem. Chyba,że ta cała poczta nadal strajkuje. Bo wysłane było,mamy wpisane w książce,poszło w poprzedni czwartek. Nie wiem co się dzieje:shake:

To się Sabie domek trafił:multi:
poczta strajkuje nadal ja też mam nie wysłane rzeczy z bazarku jest mi bardzo głupio ale nic nie moge poradzić w całym krakowie działa jedna poczta a kolejki są na cały dzień stania ale to i tak nić by nie dało bo na sortowni nie pracują:shake:

Posted

ha ha super wieści to ja mam dopiero dzisiaj za dwie godziny kończy się aukcja SABY na allegro a u mnie urywają sie telefony:eviltong:wcześnie sobie przypomnieli że psiaka poszukują:diabloti:

Posted

[quote name='jagienka42']ha ha super wieści to ja mam dopiero dzisiaj za dwie godziny kończy się aukcja SABY na allegro a u mnie urywają sie telefony:eviltong:wcześnie sobie przypomnieli że psiaka poszukują:diabloti:

tak jest najczęściej :diabloti:

Posted

[quote name='Tengusia']a tytul dalej nie zmieniony oj cioteczke cioteczki :mad:
trzeba czekać na Kore ....ostatnio prosiłam moda o inny tytuł Kora sama sobie zmieniła wg siebie więc sie już nie wtrącam :p