Alicja Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 :loveu::loveu::loveu:cudo ... http://img519.imageshack.us/img519/6892/dscn2009me2.jpg zaciskam za jutrzejszą podróż :kciuki: Quote
jagienka42 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 oj jestem cała w nerwach oby wszystko poszło gładko:oops: Quote
maggie1971 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Wszystko będzie dobrze, po prostu musi:evil_lol:. Trzymajcie kciuki Quote
Alicja Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='maggie1971']Wszystko będzie dobrze, po prostu musi:evil_lol:. Trzymajcie kciuki nie ma innej opcji ;) Quote
Alicja Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 :razz::razz:jeszcze godzinka :roll:.................:kciuki: Jagienko ...nie slimtaj :calus: Quote
jagienka42 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 oj mi jest zawsze smutno i sobie po cichutku:-( ale tak trzeba nie jestem w stanie przygarnąć wszystkich psów:shake:. Quote
maggie1971 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 No to ja wyjeżdżam z pracy zaraz, i jadę po Sabę:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 jagienka42 napisał(a):oj mi jest zawsze smutno i sobie po cichutku:-( ale tak trzeba nie jestem w stanie przygarnąć wszystkich psów:shake:. :glaszcze: maggie1971 napisał(a):No to ja wyjeżdżam z pracy zaraz, i jadę po Sabę:evil_lol: :kciuki: Quote
jagienka42 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 SABINKA pojechała po podaniu tabletki dopiero po godzinie zaczeło ją brać troche spanie.jazda nie będzie łatwa to zbuntowana pannica jak nie będzie wyjścia to maggie zjedzie w katowicach z trasy do weta i poda jej coś mocniejszego.chyba dostała u mnie za dużo witamin że małpa taka silna jak jechała z częstochowy to po jednej tabletce padła jak zabita jeszcze u mnie plątały jej sie łapy. Quote
Zuza i Noddy Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 jagienka42 napisał(a):na razie nic nie wiem:shake: No to czekamy dalej. Quote
jagienka42 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 maggie napisała "wszystko ok":mad:a ja chce dokładne sprawozdanie.fakty,odczucia:evil_lol:boszzzzzzzzzzzzzzze ja naprawde osiwieje przez to dogo:oops: Quote
eliza_sk Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Może Madziek coś napisze, też takie szczątkowe info mnie nigdy nie satysfakcjonują:evil_lol: Ale maggie pewnie zmęczona dziś, jutro coś napisze nam może:) Quote
jagienka42 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 no zadzwoniłam nie wytrzymałam.:eviltong:sunia dojechała całkiem spokojnie dziecko państwa wylizała od stóp do głowy hi hi ,z maggie nie chciała wracać to znaczy ze jej się spodobało .ludzie fajni psinka będzie tam miała dobrze:multi: Quote
Zuza i Noddy Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 jagienka42 napisał(a):no zadzwoniłam nie wytrzymałam.:eviltong:sunia dojechała całkiem spokojnie dziecko państwa wylizała od stóp do głowy hi hi ,z maggie nie chciała wracać to znaczy ze jej się spodobało .ludzie fajni psinka będzie tam miała dobrze:multi: Lepszejwiadomości nie można było usłyszeć. Quote
Tengusia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 jagienka42 napisał(a):no zadzwoniłam nie wytrzymałam.:eviltong:sunia dojechała całkiem spokojnie dziecko państwa wylizała od stóp do głowy hi hi ,z maggie nie chciała wracać to znaczy ze jej się spodobało .ludzie fajni psinka będzie tam miała dobrze:multi: to teraz jeszcze foteczki i pare tygodni i bede sczesliwa :diabloti: wiem okropna jestem ale tyle psiakow wraca z adopcji ze az strach sie cieszyc za wczesnie :-( :eviltong: Quote
Alicja Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='jagienka42']no zadzwoniłam nie wytrzymałam.:eviltong:sunia dojechała całkiem spokojnie dziecko państwa wylizała od stóp do głowy hi hi ,z maggie nie chciała wracać to znaczy ze jej się spodobało .ludzie fajni psinka będzie tam miała dobrze:multi: zaciskam :kciuki: żeby się zaaklimatyzowała szybko i żeby się pokochali :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts