Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jagienka42 napisał(a):
oj mi jest zawsze smutno i sobie po cichutku:-( ale tak trzeba nie jestem w stanie przygarnąć wszystkich psów:shake:.

:glaszcze:

maggie1971 napisał(a):
No to ja wyjeżdżam z pracy zaraz, i jadę po Sabę:evil_lol:

:kciuki:

Posted

SABINKA pojechała po podaniu tabletki dopiero po godzinie zaczeło ją brać troche spanie.jazda nie będzie łatwa to zbuntowana pannica jak nie będzie wyjścia to maggie zjedzie w katowicach z trasy do weta i poda jej coś mocniejszego.chyba dostała u mnie za dużo witamin że małpa taka silna jak jechała z częstochowy to po jednej tabletce padła jak zabita jeszcze u mnie plątały jej sie łapy.

Posted

no zadzwoniłam nie wytrzymałam.:eviltong:sunia dojechała całkiem spokojnie dziecko państwa wylizała od stóp do głowy hi hi ,z maggie nie chciała wracać to znaczy ze jej się spodobało .ludzie fajni psinka będzie tam miała dobrze:multi:

Posted

jagienka42 napisał(a):
no zadzwoniłam nie wytrzymałam.:eviltong:sunia dojechała całkiem spokojnie dziecko państwa wylizała od stóp do głowy hi hi ,z maggie nie chciała wracać to znaczy ze jej się spodobało .ludzie fajni psinka będzie tam miała dobrze:multi:

Lepszejwiadomości nie można było usłyszeć.

Posted

jagienka42 napisał(a):

to teraz jeszcze foteczki i pare tygodni i bede sczesliwa :diabloti:

wiem okropna jestem ale tyle psiakow wraca z adopcji ze az strach sie cieszyc za wczesnie :-(

:eviltong:

Posted

[quote name='jagienka42']no zadzwoniłam nie wytrzymałam.:eviltong:sunia dojechała całkiem spokojnie dziecko państwa wylizała od stóp do głowy hi hi ,z maggie nie chciała wracać to znaczy ze jej się spodobało .ludzie fajni psinka będzie tam miała dobrze:multi:

zaciskam :kciuki: żeby się zaaklimatyzowała szybko i żeby się pokochali
:loveu::loveu: