jagienka42 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Tengusia napisał(a):a ja mam pytanie czy moze sprawdzaliscie jak niunia reaguje na jazde komunikacja miejska (pociagiem) bo to tez zawsze jakies rozwiazanie ???ludzie w pociągu mogą nie zdzierżyć bo saba na wszystkich sie rzuca z chęcią dania buziaczka.dzisiaj wyśliniła całego weta a ja mam guza na głowie po czołowym zdeżeniu z Sabą nie zdążyłam się uchylić.ona jest delikatna jak czołg:eviltong: Quote
Alicja Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='jagienka42']ludzie w pociągu mogą nie zdzierżyć bo saba na wszystkich sie rzuca z chęcią dania buziaczka.dzisiaj wyśliniła całego weta a ja mam guza na głowie po czołowym zdeżeniu z Sabą nie zdążyłam się uchylić.ona jest delikatna jak czołg:eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:skąd ja to znam .....ostatnio miałam rozwalone między brwiami jak mi Ozzy do oczodołów okulary chciał wcisnąć z radości :diabloti: Quote
jagienka42 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 dziewczyny osoba o nicku maggie 1971 zaproponowała ze może Sabe zawieść z krakowa do opola bezpośrednio co wy na to? Quote
Alicja Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='jagienka42']dziewczyny osoba o nicku maggie 1971 zaproponowała ze może Sabe zawieść z krakowa do opola bezpośrednio co wy na to? Super :multi: Magda to jANIOŁ nie kobita ;) znam , poznałam , skrzydła miala w bagażniku ;) Tylko na mus Sabuni lekarstwo ... bo nas TZ Magdy odstrzeli :evil_lol::evil_lol: Quote
eliza_sk Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 w sumie połowa stresu dla suni mniej i szybciej trafi do swego domku. A tam naokoło, z Jędrzejowa do Opola rzut beretem, jedyne 200 km :evil_lol: Quote
maggie1971 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Alicja']Super :multi: Magda to jANIOŁ nie kobita ;) znam , poznałam , skrzydła miala w bagażniku ;) Tylko na mus Sabuni lekarstwo ... bo nas TZ Magdy odstrzeli :evil_lol::evil_lol: Ależ dziękuję Alu za komplementa:evil_lol:, a co do transportu to wydaje mi się ze bez sensu jechać do Jędrzejowa i potem do Opola to przecież naokoło. A tak odebrałabym sunię po pracy i prosto do Opola pojechała za jakieś dwie godziny powinnyśmy dotrzeć. Quote
jagienka42 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 jak sie umówimy to przed twoim przyjazdem podam suni leki jutro wezme od weta:multi: Quote
jagienka42 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 a co tu tak cichutko wszystkie kobietki poszły się opalać?:eviltong: Quote
eliza_sk Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 opalać, marzenia ściętej głowy, do 15 za biurkiem w pracy :shake: Quote
jagienka42 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 ja z Sabą zrobiłyśmy sobie przerwe w opalaniu pod drzewkiem:evil_lol: Quote
eliza_sk Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Tylko, żeby się dziewczyna nie przegrzała za bardzo, bo pojedzie różowa jak świnka :eviltong: A kiedy wyjazd ? Quote
Alicja Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='jagienka42']na 99 % w czwartek:multi: :multi:to za 2 dni Quote
jagienka42 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Pan od SABY juz powiadomiony cały szczęśliwy i czeka Quote
Zuza i Noddy Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 No nie żałuję ze tak późno wchodzę na dogo, bo tu takie nowiny super. Quote
Tengusia Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 jagienka42 napisał(a):Pan od SABY juz powiadomiony cały szczęśliwy i czeka no to teraz pozostaje trzymac kciuki by wszystko poszlo jak po masle :thumbs: Quote
jagienka42 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 ja sie dopiero uspokoje jak dostane telefon że saba na miejscu a rodzina zachwycona;) Quote
Alicja Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='jagienka42']ja sie dopiero uspokoje jak dostane telefon że saba na miejscu a rodzina zachwycona;) otóż TO i za TO trzymamy :kciuki: Quote
jagienka42 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 transport Saby na jutro potwierdzony wyjazd około 16.30 prosimy o trzymanie kciuków:thumbs: Quote
jagienka42 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 ha ha to moja córka zrobiła nam niespodziewanie zdjęcie na miłosnych usciskach:eviltong: Quote
Recommended Posts