Alicja Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [quote name='jagienka42']w sprawie Saby decyzja podjęta jedzie do opola:multi:potrzebujemy transport na trasie krakow-jedrzejow w dniu 13 czerwca;) :multi::multi::multi:super :loveu: Quote
eliza_sk Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Domek dla Saby fajowy, oprócz tego że świetne warunki mieszkaniowe, duże, ogrodzone podwórko to państwo bardzo rozsądni. Widać, że to ich świadoma decyzja, zamierzają uczyć i psa i dzieciako wspólnego życia. Opowiadali o swojej poprzedniej boksi, na ścianie wiszą jej zdjęcia-także musieli ją bardzo kochać. Szykujcie transport do mnie i zabieram suczynkę :) Quote
jagienka42 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 umowe adopcyjną wydrukuje eliza i to ona da ją państwu do podpisania.mamy pieniążki na płatny transport do jędrzejowa.teraz tylko znależć chętnego;) Quote
Alicja Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Może ktoś z okolic Krakowa świadczy takie usługi ?? :multi::multi::multi:cieszę się że to taki fajny domeczek :multi::loveu: Quote
eliza_sk Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [quote name='jagienka42']umowe adopcyjną wydrukuje eliza i to ona da ją państwu do podpisania.mamy pieniążki na płatny transport do jędrzejowa.teraz tylko znależć chętnego;) Dokładnie umowę do podpisu da Madziek, rano w sobotę zawiozę sunię do niej i Pan odbierze ją spod jej bloku, bo ja będę pędzić na zajęcia ;) Quote
jagienka42 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 może mi ktoś dać link do mapy dogo to poisze prośby o transport bo ja oczywiście nie moge znależć:oops: Quote
truskawa144 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27419 Mówisz i masz. Cieszę się,że domek dobry. A kto wyśle umowę do nas? Na nasz adres: Schronisko dla Zwierząt "As" Jamrozowizna 1 42-270 Kłomnice Quote
Zuza i Noddy Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Super ten domek będzie chyba idealny dla Saby zwłaszcza, ze państwo mieli już boksię. Quote
jagienka42 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 ja pisze do wszystkich z Krakowa mających auta i zapisanych na mapie dogo.mam nadzieje że coś z tego wyjdzie:evil_lol: Quote
jagienka42 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [quote name='truskawa144']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27419 Mówisz i masz. Cieszę się,że domek dobry. A kto wyśle umowę do nas? Na nasz adres: Schronisko dla Zwierząt "As" Jamrozowizna 1 42-270 Kłomnice bardzo dziekuje za pomoc:lol: Quote
Alicja Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 :hmmmm: nic dziś nie wymyślę :razz: jutro poszperam Quote
jagienka42 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 SABA zaszczepiona była bardzo grzeczna dała wetowi buziaka i wyśliniła:eviltong:na mieście chodzi ładnie nie zaczepia ludzi ani psów niestety ciągnie na smyczy dość mocno:crazyeye: Quote
eliza_sk Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Jagienko podaj mi mniej więcej jaką klatkę powinnam zabrać na podróż dla Saby (tylko taki orientacyjny wymiar dna w cm, bo mamy klatki różnych firm wiec rozmiarówka pewnie niejednolita, klatki są w azylu więc muszę ją zabrać wcześniej, zanim zobaczę sunię na oczy:( ) Quote
jagienka42 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Saba ma w domu klatke 60cm na 90 cm jeżeli możesz taką to było by jej wygodnie:eviltong: Quote
truskawa144 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [LEFT]Jagienko czy zaświadczenie w końcu dotarło? Jutro podobno ma poczta strajkować więc mam nadzieje,że już jest. [/LEFT] Quote
jagienka42 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 truskawa144 napisał(a):Jagienko czy zaświadczenie w końcu dotarło? Jutro podobno ma poczta strajkować więc mam nadzieje,że już jest. zaświadczenie nie dotarło:shake: Quote
truskawa144 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [LEFT]Hmmm... Było na pewno wysłane w czwartek rano więc może jutro dotrze. [/LEFT] Quote
jagienka42 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 kobietki znacie jeszcze kogoś z dogo z krakowa kto jeżdzi z pieskami,jak na razie albo brak odpowiedzi albo odmowna:shake: Quote
Tengusia Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 a ja mam pytanie czy moze sprawdzaliscie jak niunia reaguje na jazde komunikacja miejska (pociagiem) bo to tez zawsze jakies rozwiazanie ??? Quote
Alicja Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='jagienka42']kobietki znacie jeszcze kogoś z dogo z krakowa kto jeżdzi z pieskami,jak na razie albo brak odpowiedzi albo odmowna:shake: kontaktowałaś się może z Camarą ?? Małgosia powinna wiedzieć kto jeździ , bo do niej często psiaczki przyjeżdżają a to w okolicach Krakowa jest Quote
Tengusia Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='jagienka42']kobietki znacie jeszcze kogoś z dogo z krakowa kto jeżdzi z pieskami,jak na razie albo brak odpowiedzi albo odmowna:shake: [quote name='Alicja']kontaktowałaś się może z Camarą ?? Małgosia powinna wiedzieć kto jeździ , bo do niej często psiaczki przyjeżdżają a to w okolicach Krakowa jest trzeba tez pamietac ze mala nie najlepiej znosi jazde autem :roll: chyba ze cosik sie zmienilo :oops: Quote
eliza_sk Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Tengusia napisał(a):trzeba tez pamietac ze mala nie najlepiej znosi jazde autem :roll: chyba ze cosik sie zmienilo :oops: Co dokładnie znaczy, że nie najlepiej znosi jazdę autem ? Quote
Alicja Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Podstawą przed podróżą nie dać jedzonka ....no i nie wiem czy Amikat dawała jej tabletkę ?? bo zapomniałam spytać , ale może Jagience mówiła :razz: Quote
jagienka42 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 eliza_sk napisał(a):Co dokładnie znaczy, że nie najlepiej znosi jazdę autem ? to znaczy musi dostac cos na uspokojenie bo na trzeżwo jej do auta nie wsadzisz a jak spróbujesz to może pod siebie zrobić ze strachu:shake:przyjechała do mnie po podaniu sedalinu i wtedy całą drogę jechała jak anioł.niestety jak dojechała troche jej sie jeszcze nogi plątały:oops: Quote
Recommended Posts