Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jagienka42']w sprawie Saby decyzja podjęta jedzie do opola:multi:potrzebujemy transport na trasie krakow-jedrzejow w dniu 13 czerwca;)

:multi::multi::multi:super :loveu:

Posted

Domek dla Saby fajowy, oprócz tego że świetne warunki mieszkaniowe, duże, ogrodzone podwórko to państwo bardzo rozsądni. Widać, że to ich świadoma decyzja, zamierzają uczyć i psa i dzieciako wspólnego życia. Opowiadali o swojej poprzedniej boksi, na ścianie wiszą jej zdjęcia-także musieli ją bardzo kochać.

Szykujcie transport do mnie i zabieram suczynkę :)

Posted

[quote name='jagienka42']umowe adopcyjną wydrukuje eliza i to ona da ją państwu do podpisania.mamy pieniążki na płatny transport do jędrzejowa.teraz tylko znależć chętnego;)

Dokładnie umowę do podpisu da Madziek, rano w sobotę zawiozę sunię do niej i Pan odbierze ją spod jej bloku, bo ja będę pędzić na zajęcia ;)

Posted

SABA zaszczepiona była bardzo grzeczna dała wetowi buziaka i wyśliniła:eviltong:na mieście chodzi ładnie nie zaczepia ludzi ani psów niestety ciągnie na smyczy dość mocno:crazyeye:

Posted

Jagienko podaj mi mniej więcej jaką klatkę powinnam zabrać na podróż dla Saby (tylko taki orientacyjny wymiar dna w cm, bo mamy klatki różnych firm wiec rozmiarówka pewnie niejednolita, klatki są w azylu więc muszę ją zabrać wcześniej, zanim zobaczę sunię na oczy:( )

Posted

[quote name='jagienka42']kobietki znacie jeszcze kogoś z dogo z krakowa kto jeżdzi z pieskami,jak na razie albo brak odpowiedzi albo odmowna:shake:

kontaktowałaś się może z Camarą ?? Małgosia powinna wiedzieć kto jeździ , bo do niej często psiaczki przyjeżdżają a to w okolicach Krakowa jest

Posted

[quote name='jagienka42']kobietki znacie jeszcze kogoś z dogo z krakowa kto jeżdzi z pieskami,jak na razie albo brak odpowiedzi albo odmowna:shake:

[quote name='Alicja']kontaktowałaś się może z Camarą ?? Małgosia powinna wiedzieć kto jeździ , bo do niej często psiaczki przyjeżdżają a to w okolicach Krakowa jest

trzeba tez pamietac ze mala nie najlepiej znosi jazde autem :roll: chyba ze cosik sie zmienilo :oops:

Posted

Tengusia napisał(a):
trzeba tez pamietac ze mala nie najlepiej znosi jazde autem :roll: chyba ze cosik sie zmienilo :oops:

Co dokładnie znaczy, że nie najlepiej znosi jazdę autem ?

Posted

Podstawą przed podróżą nie dać jedzonka ....no i nie wiem czy Amikat dawała jej tabletkę ?? bo zapomniałam spytać , ale może Jagience mówiła :razz:

Posted

eliza_sk napisał(a):
Co dokładnie znaczy, że nie najlepiej znosi jazdę autem ?

to znaczy musi dostac cos na uspokojenie bo na trzeżwo jej do auta nie wsadzisz a jak spróbujesz to może pod siebie zrobić ze strachu:shake:przyjechała do mnie po podaniu sedalinu i wtedy całą drogę jechała jak anioł.niestety jak dojechała troche jej sie jeszcze nogi plątały:oops: