eliza_sk Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 kontrolerki już umówione ;) Pojedziemy najprawdopodobniej w niedzielę. Quote
Alicja Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='jagienka42']tak dziewczyny sa super ma sie dogadac eliza_sk z madziek może pojadą razem;) to super :multi:czekamy na wynik wizyty ;) Quote
eliza_sk Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 jagienka42 napisał(a):brawo dziewczyny pierwsza super sprawna akcja:loveu: Oby pan okazał się warty tej akcji :evil_lol: Quote
jagienka42 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 brawo dziewczyny pierwsza super sprawna akcja:loveu: Quote
eliza_sk Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):A kiedy planujecie wizytę? najprawdopodobniej w niedzielę, a teraz zmykam :eviltong: Quote
eliza_sk Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):A kiedy planujecie wizytę? najprawdopodobniej w niedzielę, a teraz zmykam :eviltong: Quote
jagienka42 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 bardzo dziekuje osobom które wpłaciły pieniadze na szczepienie Saby juz wszystko jest na moim koncie.jutro ide ją zaszczepić.:loveu: Quote
gagata Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Mimo wszystko, uważam,że pieniądze winny iść za psem... Quote
Alicja Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='gagata']Mimo wszystko, uważam,że pieniądze winny iść za psem... no ja też odnoszę wrażenie ze skoro było na wpłacie konkretne wskazanie to powinne te pieniądze trafić na konto Jagnienki która zajmuje się Sabą ... swoje zdanie na temat wyraziłam zresztą na PW aby nie zanieczyszczać wątku Sabuni :loveu: Quote
jagienka42 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 jutro sprawdzenie domku w opolu jezeli nic z tego nie wyniknie sabe przyjedzie obejrzec w niedziele wieczorem pani z krakowa tak sie z nia umówiłam.a kto z krakowa jezdzi płatnym transportem ?ok 80 km trzeba by sabe dowiesc do elizy. Quote
truskawa144 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='Alicja']no ja też odnoszę wrażenie ze skoro było na wpłacie konkretne wskazanie to powinne te pieniądze trafić na konto Jagnienki która zajmuje się Sabą ... swoje zdanie na temat wyraziłam zresztą na PW aby nie zanieczyszczać wątku Sabuni :loveu: Czy nada chodzi o te 100 zł które poszły na konto schroniska? Czy muszę po raz kolejny napisać dlaczego tam trafiły? Myślałam,że sytuacja została już wyjaśniona ale widzę,że chyba jednak nie. Przykro mi ale nie mam daru cofania czasu. Ani czytania w myślach. Zamieszanie zrobiła Kora1 więc z ew. pretensjami zgłoście się do niej. Gdyby pieniądze trafiły do mnie tak jak prosiłam Kore1,zostałyby odesłane do Jagienki. Z konta schroniska tak się nie da. Quote
Alicja Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='truskawa144']Czy nada chodzi o te 100 zł które poszły na konto schroniska? Czy muszę po raz kolejny napisać dlaczego tam trafiły? Myślałam,że sytuacja została już wyjaśniona ale widzę,że chyba jednak nie. Przykro mi ale nie mam daru cofania czasu. Ani czytania w myślach. Zamieszanie zrobiła Kora1 więc z ew. pretensjami zgłoście się do niej. Gdyby pieniądze trafiły do mnie tak jak prosiłam Kore1,zostałyby odesłane do Jagienki. Z konta schroniska tak się nie da. nie truskawko :shake:....głównie chodzi mi o to ze Kora prosiła o pomoc ....nie stanęłyśmy z boku , nie byłyśmy obojętne ....a potem nagle osoba zainteresowana znikaja z wątku ..pomimo ze wchodzi na dogo ... a tutaj ani śladu bytności ...ani pytania , jak się układa , ani pomocy ...w pewnym momencie zauważyłam że poniekąd stała się Saba Naszym psem nie potrafię przejść obojętnie , moze dlatego tak sie zaangażowałam , ale obiecałam sobie ze nigdy więcej nie dam się podejść w ten sposób .... [SIZE=3] Teraz najważniejsze by Saba poszła do domu i była w nim szczęśliwa Quote
jagienka42 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 dziewczyny spokojnie juz dosyć tu było pretensji moich również:oops:teraz zajmijmy sie Sabą bo to dla niej walczymy o najwspanialszy domek.ja spróbuje zrobić bazarek jezeli ktos jeszcze chce pomóc to chętnie posłuchamy propozycji.jeżeli wypali domek w opolu to nieodpłatnie zawiezie nam ja eliza.ale musimy jeszcze załatwić transport do niej czyli do jedrzejowa to dokładnie odemnie 86km.;)i to już pewnie bedzie transport płatny chyba że ktoś ma jakąś lepszą propozycje;) Quote
Alicja Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Jagienko a może Eliza dałaby radę odpłatnie podjechać po Sabę do Ciebie ...no chyba że znajdzie się transport z Krakowa ... Tutaj na 100% nie pomogę ...ja zupełnie nie z tej strony ...i na dodatek na łasce TZta bo bez Prawka Jazdy Quote
Alicja Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='jagienka42']bede rozmawiac z eliza w niedziele po wizycie przedadopcyjnej.wtedy bedziemy dokładnie wiedziec na czym stoimy;) no to zostaje nam zaciskać :kciuki: i czekać ;) Quote
jagienka42 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 bede rozmawiac z eliza w niedziele po wizycie przedadopcyjnej.wtedy bedziemy dokładnie wiedziec na czym stoimy;) Quote
jagienka42 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 bazarek na sabe juz jedna rzecz sprzedana:multi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10236046#post10236046 Quote
Alicja Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 jagienka42 napisał(a):bazarek na sabe juz jedna rzecz sprzedana:multi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10236046#post10236046 :klacz: ....... Quote
jagienka42 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 :multi:prawie wszystkie książki sprzedane zostały tylko dwie myśle że jeszcze pare groszy i mamy na transport:multi: Quote
Alicja Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Jagienko , znasz kto mógłby jeszcze pomóc http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10237832#post10237832 Quote
jagienka42 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Alicja napisał(a):Jagienko , znasz kto mógłby jeszcze pomóc http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10237832#post10237832 oooooooooo z tego co widze sprawa ma szczęśliwy finał:multi: Quote
Alicja Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [quote name='jagienka42']oooooooooo z tego co widze sprawa ma szczęśliwy finał:multi: :multi::multi::multi:tak ....nie masz pojęcia jak bardzo się cieszę :loveu: Quote
jagienka42 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 w sprawie Saby decyzja podjęta jedzie do opola:multi:potrzebujemy transport na trasie krakow-jedrzejow w dniu 13 czerwca;) Quote
truskawa144 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [LEFT]Czyli dom zaakceptowany? Opowiadaj:evil_lol: Tylko pamiętajcie ciotki o umowie adopcyjnej:lol: [/LEFT] Quote
Recommended Posts