jagienka42 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 hm nawet 7 miesięczny pies ma wszystkie zęby stałe a saba ma tak bielutkie i piękne że chyba się z nią zamienie:evil_lol:mój malec z awatorka ma 9 miesięcy i niczego mu nie brakuje a ma zęby brzydsze niż Sabunia Quote
Alicja Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Żeby tak kurcze coś się ruszyło z kaską to wizyta u weta i orientacyjnie by może określił wiek ...rany ...ja już nie pamiętam jak długo moi chłopcy rośli :roll: Quote
jagienka42 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 z tą orientacja to jest tak że weci się ciągle mylą :oops:miałam pewność że tymczasowiczka ma 7 miesięcy a wet mi mówi że około dwóch lat bo zęby miała paskudne i z kamieniem pewnie jadła same zlewki:shake:po dwóch tygodniach dawania kości nawapniowanych i różnych preparatów na oczyszczenie zębów jak ją wet zobaczył stwierdził że faktycznie młodziutka tylko była zaniedbana:crazyeye: Quote
jagienka42 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 aha to ja sobie jeszcze popisze Saba robi postępy zaczęła się bawić z moim maleństwem i psiakiem moich rodziców obydwa ważą około 3 kg.to znaczy zabawa polega na tym że one szczekają i odskakują (ze strachu) a Saba za nimi goni i się czołga w ich strone ale bez agresji.niestety musi być w kagańcu bo ja jeszcze nie mam do niej na tyle zaufania a te małe upierdliwce naprawde potrafią doprowadzić do szału nawet świętego.;)co do kotów to problem jest nadal poważny nie było by żle gdyby koty całe życie spędziły w bezruchu ale jak prubują chociażby drgnąć zaczyna się szaleństwo:shake: Quote
jagienka42 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 dzwonił do mnie bardzo sympatyczny pan z opola ma żone i małe dziecko mieszka w domku z ogrodem nie maja innych zwierzat.zdaje sobie sprawe ze saba jest młodziutka i bardzo zywiołowa .prosi o przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej u niego w domu, podpisze umowe adopcyjna. Quote
agamika Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 :oops: sorry ze sie tak wtrącam, ale jestem trochę przewrażliwiona na tym punkcie ... czy pytałaś gdzie Saba będzie spać ? tzn ,. czy będzie miała normalnie wstęp do domu ? niby to oczywiste, ale po xxxx tel w sprawie Odiego tego typu ze wszystko super oprócz tego ze do domu nie bedzie mógł wchodzić ... sie uczuliłam na to Quote
jagienka42 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 pies bedzie spał w domu rozmawiałam o tym z panem nie ma rzadnej budy ani nic takiego.pies ma być pokojowy;) Quote
jagienka42 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Saba jest przepiękna a myśle że jak jeszcze nabierze masy to będzie cudowna.dziewczyny kto mógłby przeprowadzić wizyte przedadopcyjną w opolu?aha pani jest nauczycielką i przez całe wakacje będzie w domu z saba i nauczy ją wszystkiego. Quote
Alicja Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Ale wieści :multi:. Super .... to kiedy wizyta przedadopcyjna:razz: ;) Quote
jagienka42 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 dziewuszki i jeszcze jedno trzeba sabe szybko zaszczepić nie może isc nie szczepiona do nowego domu;)jezeli wizyta wyjdzie pomyslnie to szukamy transportu dla saby z nia sie jezdzi bardzo ciezko wiec nie narazajmy nowego własciciela na zawał:oops: Quote
Zuza i Noddy Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 No Saba co za prędkość w podbijaniu serc i to wydaje się jakiegoś sensownego człowieka. teraz tylko trzeba znaleźć osobę z opola która przeprowadzi wizytę. Quote
jagienka42 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 napisałam do madziek z opola może wiecie kto jest jeszcze? Quote
Alicja Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Zuza i Noddy']No Saba co za prędkość w podbijaniu serc i to wydaje się jakiegoś sensownego człowieka. teraz tylko trzeba znaleźć osobę z opola która przeprowadzi wizytę. Mamy w Opolu dziewczyny, Franca81, Madziek, Agga do Aggi i Francy mam gg Quote
Alicja Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 jeszcze jest dariaopole posłałam Jagience nr na PW Quote
Zuza i Noddy Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Alicja']Mamy w Opolu dziewczyny, Franca81, Madziek, Agga do Aggi i Francy mam gg To zapytaj je, bo do madziek już jagienka napisała. Quote
Alicja Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='jagienka42']juz rozmawiam na gg z franca .....:kciuki: Quote
jagienka42 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 jestem tak podekscytowana ze chyba dzisiaj nie zasne.tak bym chciała aby dom był super i saba szczesliwa;) Quote
jagienka42 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 kobiety szczepienie prosze niech ktos da chociaz po dysze:eviltong:musimy to szybko załatwic Quote
Zuza i Noddy Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Ile potrzeba na szczepienie? Jest już osoba która sprawdzi domek? Quote
Franca81 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Tak jak wcześniej pisano ;) Moge sprawdzic domek ale pod warunkiem ze jest w Opolu (albo jest jakis dojazd miejskim autobusem) bo ja nie jestem zmotoryzowana. Bylam juz na kilku rozmowach przedadopcyjnych wiec mysle ze dam i tym razem rade ;) Quote
Zuza i Noddy Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Franca81 napisał(a):Tak jak wcześniej pisano ;) Moge sprawdzic domek ale pod warunkiem ze jest w Opolu (albo jest jakis dojazd miejskim autobusem) bo ja nie jestem zmotoryzowana. Bylam juz na kilku rozmowach przedadopcyjnych wiec mysle ze dam i tym razem rade ;) No to super uzgodnij wszystko z jagienka. Quote
jagienka42 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 na szczepienie potrzebujemy 40 zł.jeżeli uda sie wam zebrac to ja dołoze sie do transportu.bardzo mi zalezy aby saba znalazła dobry dom. Quote
Recommended Posts