Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hm nawet 7 miesięczny pies ma wszystkie zęby stałe a saba ma tak bielutkie i piękne że chyba się z nią zamienie:evil_lol:mój malec z awatorka ma 9 miesięcy i niczego mu nie brakuje a ma zęby brzydsze niż Sabunia

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żeby tak kurcze coś się ruszyło z kaską to wizyta u weta i orientacyjnie by może określił wiek ...rany ...ja już nie pamiętam jak długo moi chłopcy rośli :roll:

Posted

z tą orientacja to jest tak że weci się ciągle mylą :oops:miałam pewność że tymczasowiczka ma 7 miesięcy a wet mi mówi że około dwóch lat bo zęby miała paskudne i z kamieniem pewnie jadła same zlewki:shake:po dwóch tygodniach dawania kości nawapniowanych i różnych preparatów na oczyszczenie zębów jak ją wet zobaczył stwierdził że faktycznie młodziutka tylko była zaniedbana:crazyeye:

Posted

aha to ja sobie jeszcze popisze Saba robi postępy zaczęła się bawić z moim maleństwem i psiakiem moich rodziców obydwa ważą około 3 kg.to znaczy zabawa polega na tym że one szczekają i odskakują (ze strachu) a Saba za nimi goni i się czołga w ich strone ale bez agresji.niestety musi być w kagańcu bo ja jeszcze nie mam do niej na tyle zaufania a te małe upierdliwce naprawde potrafią doprowadzić do szału nawet świętego.;)co do kotów to problem jest nadal poważny nie było by żle gdyby koty całe życie spędziły w bezruchu ale jak prubują chociażby drgnąć zaczyna się szaleństwo:shake:

Posted

dzwonił do mnie bardzo sympatyczny pan z opola ma żone i małe dziecko mieszka w domku z ogrodem nie maja innych zwierzat.zdaje sobie sprawe ze saba jest młodziutka i bardzo zywiołowa .prosi o przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej u niego w domu, podpisze umowe adopcyjna.

Posted

:oops: sorry ze sie tak wtrącam, ale jestem trochę przewrażliwiona na tym punkcie ... czy pytałaś gdzie Saba będzie spać ? tzn ,. czy będzie miała normalnie wstęp do domu ? niby to oczywiste, ale po xxxx tel w sprawie Odiego tego typu ze wszystko super oprócz tego ze do domu nie bedzie mógł wchodzić ... sie uczuliłam na to

Posted

Saba jest przepiękna a myśle że jak jeszcze nabierze masy to będzie cudowna.dziewczyny kto mógłby przeprowadzić wizyte przedadopcyjną w opolu?aha pani jest nauczycielką i przez całe wakacje będzie w domu z saba i nauczy ją wszystkiego.

Posted

dziewuszki i jeszcze jedno trzeba sabe szybko zaszczepić nie może isc nie szczepiona do nowego domu;)jezeli wizyta wyjdzie pomyslnie to szukamy transportu dla saby z nia sie jezdzi bardzo ciezko wiec nie narazajmy nowego własciciela na zawał:oops:

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']No Saba co za prędkość w podbijaniu serc i to wydaje się jakiegoś sensownego człowieka. teraz tylko trzeba znaleźć osobę z opola która przeprowadzi wizytę.

Mamy w Opolu dziewczyny, Franca81, Madziek, Agga
do Aggi i Francy mam gg

Posted

Tak jak wcześniej pisano ;)

Moge sprawdzic domek ale pod warunkiem ze jest w Opolu (albo jest jakis dojazd miejskim autobusem) bo ja nie jestem zmotoryzowana. Bylam juz na kilku rozmowach przedadopcyjnych wiec mysle ze dam i tym razem rade ;)

Posted

Franca81 napisał(a):
Tak jak wcześniej pisano ;)

Moge sprawdzic domek ale pod warunkiem ze jest w Opolu (albo jest jakis dojazd miejskim autobusem) bo ja nie jestem zmotoryzowana. Bylam juz na kilku rozmowach przedadopcyjnych wiec mysle ze dam i tym razem rade ;)

No to super uzgodnij wszystko z jagienka.