Alicja Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 fafel na łapie :loveu::loveu: http://img297.imageshack.us/img297/4145/dscn1952ff3.jpg To teraz nauka dobrych manier , a potem sterylka ?? ....i ogłoszonka :razz::razz: Quote
Zuza i Noddy Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Bardzo sie ciesze, że podróż dobrze minęła. Pewnie lepiej sie czuła w bagażniku niż w ciasnym transporterze. Dziwi mnie ta nietolerancja psów, bo w boksie była z kilkoma. Może tylko potrzebuje trochę czasu na przyzwyczajenie. Mam nadzieję, ze stanie się to jak najszybciej. A na zdjęciach ślicznie wygląda, dużo lepiej niż w boksie. Quote
fizia Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Cudnie, że Saba już w Krakowie!! Śliczna jest:loveu: Quote
jagienka42 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 ha ha ja chyba dzisiaj całą noc na dogo spędze Saba śpi oczywiście w łóżku bo na posłaniu nie było jej wygodnie problem polega na tym że jak ja się chcę położyć to saba włazi na mnie i włosy mi wylizuje jestem cała upaprana śliną z jej fafli:evil_lol: Quote
jagienka42 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Saba ma bardzo zaczerwienione oczy wkraplam jej gentamicin.a w poniedziałek wizyta u weta Quote
jagienka42 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):No to jak już siedzisz to może jeszcze jakąś fotkę nam pokarzesz.muśle że da sie zrobić Quote
Zuza i Noddy Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 No to jak już siedzisz to może jeszcze jakąś fotkę nam pokarzesz. Quote
Tengusia Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 a jak tak niesmialo zagadam ze chyba tytul czas zmienic, no i trzeba kase na sterylke zebrac :roll: Quote
jagienka42 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 jak tylko będzie kasa na sterylke to mam dobrego weta który ładne małe blizny robi;) Quote
fizia Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 jagienka42 napisał(a):ha ha ja chyba dzisiaj całą noc na dogo spędze Saba śpi oczywiście w łóżku bo na posłaniu nie było jej wygodnie problem polega na tym że jak ja się chcę położyć to saba włazi na mnie i włosy mi wylizuje jestem cała upaprana śliną z jej fafli:evil_lol: :) ale się musi cieszyć, że może się wyspać w ciepłym, mięciutkim łózku, koło dobrych Ludzi Quote
jagienka42 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 aha bym zapomniała Saba nie ma książeczki ani szczepień no i ma pchły nie chciałam jej dzisiaj stresować kąpielą zrobie to jutro ale już mnie wszystko swędzi:oops:a co do pieniążków może ma ktoś rzeczy na bazarki? Quote
Tengusia Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 jagienka42 napisał(a):jak tylko będzie kasa na sterylke to mam dobrego weta który ładne małe blizny robi;) a mozesz sie dowiedziec ile kasy wezmie za sterylke zeby bylo wiadomo ile trzeba uzbierac ... Quote
fizia Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Na wściekliznę najprawdopodobniej powinna być zaszczepiona Quote
jagienka42 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Tengusia napisał(a):a mozesz sie dowiedziec ile kasy wezmie za sterylke zeby bylo wiadomo ile trzeba uzbierac ... myśle że około 250zł przy takiej wadze psa. Quote
jagienka42 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 fizia napisał(a):Na wściekliznę najprawdopodobniej powinna być zaszczepionamoże i była ale ja musze mieć na to dokument nikt mi na słowo nie uwierzy Quote
Alicja Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 :crazyeye:i nic nie dostała, żadnego zaświadczenia ?? Osz kurcze .....to trzeba wsio na nowo robić :shake:.....my jak zabierałyśmy ze schronu to dostałyśmy wypis ze schroniska i książeczkę ......z tym że i tak zaszczepiłyśmy piesa na nowo i poszedł do domku już z komplexówką bo się okazało że pomimo książeczki wet schroniskowy go na oczy nie widział :angryy::angryy::angryy: Trzeba będzie pokombinować co w domku jeszcze mamy :cool1:na bazara Quote
jagienka42 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='Alicja']:crazyeye:i nic nie dostała, żadnego zaświadczenia ?? Osz kurcze .....to trzeba wsio na nowo robić :shake:.....my jak zabierałyśmy ze schronu to dostałyśmy wypis ze schroniska i książeczkę ......z tym że i tak zaszczepiłyśmy piesa na nowo i poszedł do domku już z komplexówką bo się okazało że pomimo książeczki wet schroniskowy go na oczy nie widział :angryy::angryy::angryy: Trzeba będzie pokombinować co w domku jeszcze mamy :cool1:na bazara nic nie dostałam nawet wypisu ze schroniska nie mówiąc o umowie adopcyjnej którą miałam dostać a też nie ma:shake: Quote
Recommended Posts