Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo sie ciesze, że podróż dobrze minęła. Pewnie lepiej sie czuła w bagażniku niż w ciasnym transporterze. Dziwi mnie ta nietolerancja psów, bo w boksie była z kilkoma. Może tylko potrzebuje trochę czasu na przyzwyczajenie. Mam nadzieję, ze stanie się to jak najszybciej. A na zdjęciach ślicznie wygląda, dużo lepiej niż w boksie.

Posted

ha ha ja chyba dzisiaj całą noc na dogo spędze Saba śpi oczywiście w łóżku bo na posłaniu nie było jej wygodnie problem polega na tym że jak ja się chcę położyć to saba włazi na mnie i włosy mi wylizuje jestem cała upaprana śliną z jej fafli:evil_lol:

Posted

jagienka42 napisał(a):
ha ha ja chyba dzisiaj całą noc na dogo spędze Saba śpi oczywiście w łóżku bo na posłaniu nie było jej wygodnie problem polega na tym że jak ja się chcę położyć to saba włazi na mnie i włosy mi wylizuje jestem cała upaprana śliną z jej fafli:evil_lol:

:) ale się musi cieszyć, że może się wyspać w ciepłym, mięciutkim łózku, koło dobrych Ludzi

Posted

aha bym zapomniała Saba nie ma książeczki ani szczepień no i ma pchły nie chciałam jej dzisiaj stresować kąpielą zrobie to jutro ale już mnie wszystko swędzi:oops:a co do pieniążków może ma ktoś rzeczy na bazarki?

Posted

jagienka42 napisał(a):
jak tylko będzie kasa na sterylke to mam dobrego weta który ładne małe blizny robi;)

a mozesz sie dowiedziec ile kasy wezmie za sterylke zeby bylo wiadomo ile trzeba uzbierac ...

Posted

:crazyeye:i nic nie dostała, żadnego zaświadczenia ??
Osz kurcze .....to trzeba wsio na nowo robić :shake:.....my jak zabierałyśmy ze schronu to dostałyśmy wypis ze schroniska i książeczkę ......z tym że i tak zaszczepiłyśmy piesa na nowo i poszedł do domku już z komplexówką bo się okazało że pomimo książeczki wet schroniskowy go na oczy nie widział :angryy::angryy::angryy:

Trzeba będzie pokombinować co w domku jeszcze mamy :cool1:na bazara

Posted

[quote name='Alicja']:crazyeye:i nic nie dostała, żadnego zaświadczenia ??
Osz kurcze .....to trzeba wsio na nowo robić :shake:.....my jak zabierałyśmy ze schronu to dostałyśmy wypis ze schroniska i książeczkę ......z tym że i tak zaszczepiłyśmy piesa na nowo i poszedł do domku już z komplexówką bo się okazało że pomimo książeczki wet schroniskowy go na oczy nie widział :angryy::angryy::angryy:

Trzeba będzie pokombinować co w domku jeszcze mamy :cool1:na bazara

nic nie dostałam nawet wypisu ze schroniska nie mówiąc o umowie adopcyjnej którą miałam dostać a też nie ma:shake: