jagienka42 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 oj ja juz cala w nerwach jestem:oops:mam nadzieje ze Sabcia nas polubi i bedzie dobrze sie czuła u nas:oops:Saba ostatnia noc w zimnym boksie a potem juz wszystko zależy od ciebie jedna stona mojego łóżka wolna podusie też odstąpie:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Gdyby nie te 4 dobre duszki to nic by z tego nie wyszło :razz::razz:1 duszek zawiezie , 1 daje DT , 2 duszki dały pieniążki na transport :Rose: Quote
fizia Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Nie zapominajmy o duszku, który wykombinował transport!! :) Quote
jagienka42 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 ha ha ja was tu zawale zdjeciami Saby uwielbiam je robic moja ostatnia tymczasowiczka ma ich chyba z 50:diabloti::eviltong: Quote
jagienka42 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 ha ha bardzo dziekuje wszystkim duszkom ktore pomogly Sabie :multi: Quote
jagienka42 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 amikat dojezdza do Czestochowy a ja cala w nerwach cisnienie 200:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 jagienka42 napisał(a):amikat dojezdza do Czestochowy a ja cala w nerwach cisnienie 200:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko nie exploduj ;) zaciskam :kciuki: za spokojną podróż i zapoznanie ;) A ja się dziś zapętliłam od rana u tego kawalera http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10191062#post10191062 Quote
jagienka42 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Saba juz w samochodzie u amikat jada w strone krakowa:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Zuza i Noddy Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 To super mam nadzieje, ze dobrze zniesie podróż. Quote
Tengusia Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 jagienka42 napisał(a):Saba juz w samochodzie u amikat jada w strone krakowa:multi::multi::multi::multi::multi: juz sie nie moge doczekac pierwszych wiesci z Dt i pierwszych foteczek naszej pannicy :cool3: Quote
Alicja Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 :razz::razz: ja już też się niecierpliwię :roll: Quote
jagienka42 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 oj mam tu urwanie głowy Saba nie lubi kotow a co do psow to na początku było ok ale jak sie zadomowiła to pilnuje pokoju wiec moje dwa małe śpią u dzieci w pokoju a mój owczarek został uziemiony przy budzie:angryy:Saba do dzieci i dorosłych super wszystkim rozdaje buziaczki.jutro SABA dostanie w prezencie kaganiec i będzie się uczyła miłości do kotów i innych psów:evil_lol:aha Sabka uwielbia zabawe piłką dwie na podwórku zostały rozszarpane:eviltong: Quote
Alicja Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='jagienka42']oj mam tu urwanie głowy Saba nie lubi kotow a co do psow to na początku było ok ale jak sie zadomowiła to pilnuje pokoju wiec moje dwa małe śpią u dzieci w pokoju a mój owczarek został uziemiony przy budzie:angryy:Saba do dzieci i dorosłych super wszystkim rozdaje buziaczki.jutro SABA dostanie w prezencie kaganiec i będzie się uczyła miłości do kotów i innych psów:evil_lol:aha Sabka uwielbia zabawe piłką dwie na podwórku zostały rozszarpane:eviltong: :razz::razz:....uuuu , ale jestem dobrej myśli , że się przyzwyczai do domowników na 4 łapkach :kciuki: nie ma innej opcji :razz::razz: A jak minęla podróż :roll: Quote
Tengusia Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 jagienka42 napisał(a):oj mam tu urwanie głowy Saba nie lubi kotow a co do psow to na początku było ok ale jak sie zadomowiła to pilnuje pokoju wiec moje dwa małe śpią u dzieci w pokoju a mój owczarek został uziemiony przy budzie:angryy:Saba do dzieci i dorosłych super wszystkim rozdaje buziaczki.jutro SABA dostanie w prezencie kaganiec i będzie się uczyła miłości do kotów i innych psów:evil_lol:aha Sabka uwielbia zabawe piłką dwie na podwórku zostały rozszarpane:eviltong: Sabcia grzeczna badz :mad: Quote
Alicja Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Jeny .....jaka ona śliczniasta ....cholerka Saba , nie rób sobie jajeczek ...i bądź grzeczna :razz::razz: Quote
Recommended Posts