Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj ja juz cala w nerwach jestem:oops:mam nadzieje ze Sabcia nas polubi i bedzie dobrze sie czuła u nas:oops:Saba ostatnia noc w zimnym boksie a potem juz wszystko zależy od ciebie jedna stona mojego łóżka wolna podusie też odstąpie:evil_lol:

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jagienka42 napisał(a):
Saba juz w samochodzie u amikat jada w strone krakowa:multi::multi::multi::multi::multi:

juz sie nie moge doczekac pierwszych wiesci z Dt i pierwszych foteczek naszej pannicy :cool3:

Posted

oj mam tu urwanie głowy Saba nie lubi kotow a co do psow to na początku było ok ale jak sie zadomowiła to pilnuje pokoju wiec moje dwa małe śpią u dzieci w pokoju a mój owczarek został uziemiony przy budzie:angryy:Saba do dzieci i dorosłych super wszystkim rozdaje buziaczki.jutro SABA dostanie w prezencie kaganiec i będzie się uczyła miłości do kotów i innych psów:evil_lol:aha Sabka uwielbia zabawe piłką dwie na podwórku zostały rozszarpane:eviltong:

Posted

[quote name='jagienka42']oj mam tu urwanie głowy Saba nie lubi kotow a co do psow to na początku było ok ale jak sie zadomowiła to pilnuje pokoju wiec moje dwa małe śpią u dzieci w pokoju a mój owczarek został uziemiony przy budzie:angryy:Saba do dzieci i dorosłych super wszystkim rozdaje buziaczki.jutro SABA dostanie w prezencie kaganiec i będzie się uczyła miłości do kotów i innych psów:evil_lol:aha Sabka uwielbia zabawe piłką dwie na podwórku zostały rozszarpane:eviltong:

:razz::razz:....uuuu , ale jestem dobrej myśli , że się przyzwyczai do domowników na 4 łapkach :kciuki: nie ma innej opcji :razz::razz:

A jak minęla podróż :roll:

Posted

jagienka42 napisał(a):
oj mam tu urwanie głowy Saba nie lubi kotow a co do psow to na początku było ok ale jak sie zadomowiła to pilnuje pokoju wiec moje dwa małe śpią u dzieci w pokoju a mój owczarek został uziemiony przy budzie:angryy:Saba do dzieci i dorosłych super wszystkim rozdaje buziaczki.jutro SABA dostanie w prezencie kaganiec i będzie się uczyła miłości do kotów i innych psów:evil_lol:aha Sabka uwielbia zabawe piłką dwie na podwórku zostały rozszarpane:eviltong:

Sabcia grzeczna badz :mad: