Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ha ha z tymi bullowatymi to przez naglasnianie pogryzien ludzie popadaja w paranoje.moja mama stwierdzila ze jestem nienormalna biorac Sabe napewno mnie w nocy zagryzie ,zje koty i pogryzie dzieci.co za koszmar:angryy:a jak na spacerze podchodze do bullowatego to moja mama ma przerazenie w oczach:crazyeye:

Posted

ha ha wiem jak to wygląda ludzie z daleka się wydzierają -niech pani zabierze tego potwora bo mi psiaczka zagryzie.mały kundloch z zębami startuje a bullowaty stoji i nie bardzo wie o co chodzi:evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
To pomyśl co ja przeżywam jako właścicielka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ten strach codziennie wieczorem czy aby obudze sie rano w jednym kawalku :diabloti:

jagienka42 napisał(a):
ha ha wiem jak to wygląda ludzie z daleka się wydzierają -niech pani zabierze tego potwora bo mi psiaczka zagryzie.mały kundloch z zębami startuje a bullowaty stoji i nie bardzo wie o co chodzi:evil_lol:

te male psiaki sa swietne robia mnostwo halasu a moje psy podobnie stoja i za bardzo nie wiedza jak zareagowac na to male szczekajace futerko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja śpię z Moim Ozzym w 1 łóżku :roll:jaki stresior :evil_lol:

ja spie z dwoma w jednym lozku to dopiero stres :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Tengusia napisał(a):
ja spie z dwoma w jednym lozku to dopiero stres :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Przeżyłam noc :roll::evil_lol:

No to jeszcze tylko kilka dni i otwiera się nowy rozdział w życiu Sabci ....no a potem koniecznie DS ;)

Posted

To dziewczynki kochane i chłopaki - rozumiem że w piątek zgłaszam sie w schronie po Sabunie i śmigamy na Kraków!!!!! Mam tabletke przeciwko chorobie lokomocyjnej i auto gumą wyłożone... damy radę!

Posted

Super!!
Ja obiecuję, że dzisiaj wpłacę pieniążki, chciałam to zrobić wczoraj wieczorem, ale musiałam wychodzić, a okazało sie, ze trzeba jakieś nowe zabezpieczenia robić w koncie internetowym i muszę to na spokojnie przeczytać

Posted

jagienka42 napisał(a):
no sabunia szykuj sie na piątek ja jak zwykle mam stresa czy wszystko bedzie ok i czy sie mój zwierzyniec polubi :oops:

będzie dobrze :calus: ...tak się cieszę , że wreszcie udało się to poskładać w logiczną całość

Posted

Wiadomość od Amikat

HEj hej - z Sabunią jadę w piątek. Kasa dotarła na konto - dziękuje. NIe mogę sama podziękować - bo mi dogo nie chodzi.. kurde kurde

Posted

jagienka42 napisał(a):
odpisalam na pw.juz tylko czwartek a potem sabcia bedzie spała w łóżeczku:diabloti::evil_lol:

:multi::multi::multi:
dzięki , już posłałam do Amikat

Posted

Myślę, ze sunia nie powinna reagować agresywnie na koty, bo miała chwileczkę spotkanie z moim yorkiem a on nawet mniejszy od kota. Co prawda była na smyczy, ale nie chciała go pożreć. Jedyne co trzeba zrobić to trochę ja uspokoić, bo bardzo sie cieczy, a jej masa nie jest mała.

Posted

jak tylko sie cieszy to jej masa nas nie przeraza moje dzieci mialy staly kontakt z szalonym bernardynem jestesmy na to przygotowani:multi:bardziej obawiamy sie zachowan agresywnych to bylby naprawde problem:shake:natomiast wszystko inne to pestka moj ostatni tymczas jak sie przestraszyl to sikał na kanape na takie numery nie zwracamy uwagi i radzimy sobie z nimi.:evil_lol:

Posted

jagienka42 napisał(a):
jak tylko sie cieszy to jej masa nas nie przeraza moje dzieci mialy staly kontakt z szalonym bernardynem jestesmy na to przygotowani:multi:bardziej obawiamy sie zachowan agresywnych to bylby naprawde problem:shake:natomiast wszystko inne to pestka moj ostatni tymczas jak sie przestraszyl to sikał na kanape na takie numery nie zwracamy uwagi i radzimy sobie z nimi.:evil_lol:

To dobrze.