Alicja Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Tengusia napisał(a):nawet Sabcia choc niby nie bullowata ale ma swoje miejsce http://www.youtube.com/watch?v=-p26GbsgCbU ;) :loveu::loveu::loveu::loveu: i Nasza Iwanka tam jest :loveu: ....tak bardzo Nam się marzy świat bez bólu i bez cierpień :-(świat pełen przyjaźni i miłości Quote
jagienka42 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 ha ha z tymi bullowatymi to przez naglasnianie pogryzien ludzie popadaja w paranoje.moja mama stwierdzila ze jestem nienormalna biorac Sabe napewno mnie w nocy zagryzie ,zje koty i pogryzie dzieci.co za koszmar:angryy:a jak na spacerze podchodze do bullowatego to moja mama ma przerazenie w oczach:crazyeye: Quote
Alicja Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 To pomyśl co ja przeżywam jako właścicielka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jagienka42 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 ha ha wiem jak to wygląda ludzie z daleka się wydzierają -niech pani zabierze tego potwora bo mi psiaczka zagryzie.mały kundloch z zębami startuje a bullowaty stoji i nie bardzo wie o co chodzi:evil_lol: Quote
Tengusia Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Alicja napisał(a):To pomyśl co ja przeżywam jako właścicielka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ten strach codziennie wieczorem czy aby obudze sie rano w jednym kawalku :diabloti: jagienka42 napisał(a):ha ha wiem jak to wygląda ludzie z daleka się wydzierają -niech pani zabierze tego potwora bo mi psiaczka zagryzie.mały kundloch z zębami startuje a bullowaty stoji i nie bardzo wie o co chodzi:evil_lol: te male psiaki sa swietne robia mnostwo halasu a moje psy podobnie stoja i za bardzo nie wiedza jak zareagowac na to male szczekajace futerko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja śpię z Moim Ozzym w 1 łóżku :roll:jaki stresior :evil_lol: Quote
Tengusia Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja śpię z Moim Ozzym w 1 łóżku :roll:jaki stresior :evil_lol: ja spie z dwoma w jednym lozku to dopiero stres :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Tengusia napisał(a):ja spie z dwoma w jednym lozku to dopiero stres :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przeżyłam noc :roll::evil_lol: No to jeszcze tylko kilka dni i otwiera się nowy rozdział w życiu Sabci ....no a potem koniecznie DS ;) Quote
amikat Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 To dziewczynki kochane i chłopaki - rozumiem że w piątek zgłaszam sie w schronie po Sabunie i śmigamy na Kraków!!!!! Mam tabletke przeciwko chorobie lokomocyjnej i auto gumą wyłożone... damy radę! Quote
fizia Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Super!! Ja obiecuję, że dzisiaj wpłacę pieniążki, chciałam to zrobić wczoraj wieczorem, ale musiałam wychodzić, a okazało sie, ze trzeba jakieś nowe zabezpieczenia robić w koncie internetowym i muszę to na spokojnie przeczytać Quote
jagienka42 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 no sabunia szykuj sie na piątek ja jak zwykle mam stresa czy wszystko bedzie ok i czy sie mój zwierzyniec polubi :oops: Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 jagienka42 napisał(a):no sabunia szykuj sie na piątek ja jak zwykle mam stresa czy wszystko bedzie ok i czy sie mój zwierzyniec polubi :oops: będzie dobrze :calus: ...tak się cieszę , że wreszcie udało się to poskładać w logiczną całość Quote
jagienka42 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 ja tez sie ciesze ze wszystko sie poukładało.a stre zawsze jest jak przychodzi tymczas zwlaszcza taki o ktorym wiem niewiele. Quote
mtf zalesie Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 pieniadze wplacone wczoraj o 12 w poludnie przez internet Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 :Rose: dzięki cioteczki , no to teraz czekamy na piątek Quote
Alicja Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Wiadomość od Amikat HEj hej - z Sabunią jadę w piątek. Kasa dotarła na konto - dziękuje. NIe mogę sama podziękować - bo mi dogo nie chodzi.. kurde kurde Quote
jagienka42 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 odpisalam na pw.juz tylko czwartek a potem sabcia bedzie spała w łóżeczku:diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 jagienka42 napisał(a):odpisalam na pw.juz tylko czwartek a potem sabcia bedzie spała w łóżeczku:diabloti::evil_lol: :multi::multi::multi: dzięki , już posłałam do Amikat Quote
Zuza i Noddy Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Myślę, ze sunia nie powinna reagować agresywnie na koty, bo miała chwileczkę spotkanie z moim yorkiem a on nawet mniejszy od kota. Co prawda była na smyczy, ale nie chciała go pożreć. Jedyne co trzeba zrobić to trochę ja uspokoić, bo bardzo sie cieczy, a jej masa nie jest mała. Quote
jagienka42 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 jak tylko sie cieszy to jej masa nas nie przeraza moje dzieci mialy staly kontakt z szalonym bernardynem jestesmy na to przygotowani:multi:bardziej obawiamy sie zachowan agresywnych to bylby naprawde problem:shake:natomiast wszystko inne to pestka moj ostatni tymczas jak sie przestraszyl to sikał na kanape na takie numery nie zwracamy uwagi i radzimy sobie z nimi.:evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 jagienka42 napisał(a):jak tylko sie cieszy to jej masa nas nie przeraza moje dzieci mialy staly kontakt z szalonym bernardynem jestesmy na to przygotowani:multi:bardziej obawiamy sie zachowan agresywnych to bylby naprawde problem:shake:natomiast wszystko inne to pestka moj ostatni tymczas jak sie przestraszyl to sikał na kanape na takie numery nie zwracamy uwagi i radzimy sobie z nimi.:evil_lol: To dobrze. Quote
Recommended Posts