Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[LEFT]Będzie ciężko. Miałam zamiar jechać do schroniska w środę. Właściwie z żaden inny dzień nie dam rady. A jeśli zabiorę Sabę w środę a transport będzie w czwartek lub piątek nie będę miała gdzie jej przetrzymać. Poza tym nie wiem jak Saba się zachowa w stosunku do kotów a mam ich w tej chwili 13 i nie mogę sobie pozwolić na to żeby pies był antykoci bo nie mam żadnego pomieszczenia w domu gdzie mogłabym przetrzymać Sabę.
Zadzwonię do znajomej i zapytam czy by ją mogła przechować ten dzień czy dwa ale wątpię bo pewnie wyjedzie na długi weekend:-(
Może skoro Amikat jedzie specjalnie po Sabę to mogłaby podjechać po nią do schroniska? Tak by było najprościej chyba.
[/LEFT]

Posted

Amikat najprawdopodobniej jechała by w piątek ze względu na to że przez procesje moze być problem z dojazdem ......dziewczyny pomyślcie .....szkoda aby taka szansa przeszła koło nosa ....tyle czasu już czeka saba na możliwość wyjazdu ze schronu .......prosze was .....ja naprawde z Rybnika nie dojade :shake:

bo jeśli nie ma możliwości to odwołujemy transport , jagienka bierze innego tymczasowicza a Saba zostaje w schronie

Posted

Dziewczyny napiszcie dokładny adres schroniska i nr telefonu oraz nr psa .....jesli się inaczej nie da Amikat wyciągnie ją sama ale musi mieć dokładne namiary na psa .....no i oczywiście pies nie może być karmiony przed podróżą

Posted

oj znowu pojawiaja sie problemy:shake:ja po ostatnim zalatwianiu transportu jestem wykonczona do dzisiaj :oops:przegadalam telefonicznie kilka godzin rachunek przyjdzie niebotyczny a i tak na koniec wszystko leglo w gruzach:-(

Posted

[LEFT]Schronisko "As" Jamrozowizna 1, Kłomnice (25 km od Częstochowy). Mogę telefonicznie wytłumaczyć jak dojechać (518125320),dojazd jest bardzo prosty. Numeru psa nie potrzeba bo jeśli Amikat zgodzi się jechać to Saba będzie już na nią czekała i wystarczy,ze powie,że chodzi o Sabę i od razu ją dostanie..
[/LEFT]

Posted

[LEFT]Alicja jeśli chcesz psa adoptować to jest opłata adopcyjna (symboliczna). Ale w przypadku DT opłat nie ma żadnych. Nam zależy na psach a nie na pieniądzach. Kierownik od początku wie o całej akcji i na prawdę Sabcie można zabrać w każdej chwili bez żadnych opłat i problemów.
[/LEFT]

Posted

truskawa144 napisał(a):
Alicja jeśli chcesz psa adoptować to jest opłata adopcyjna (symboliczna). Ale w przypadku DT opłat nie ma żadnych. Nam zależy na psach a nie na pieniądzach. Kierownik od początku wie o całej akcji i na prawdę Sabcie można zabrać w każdej chwili bez żadnych opłat i problemów.

oki dzięki :multi:..już przekazuję wszystko Amikat ....potem dam znać co i jak ....ale można Sabie powiedzieć zeby się szykowała no i to jedzonko ...w czwartek wieczor nie powinna już jeść

czekam jeszcze na potwierdzenie że otrzymała nr konta mtf zalesie

Posted

Amikat jestes wielka :Rose:

Jagienka szykuj sie na przyjecie pannicy, powiedz mi tylko czy jest pewne ze ona sie dogada z twoimi sukami? czy masz mozliwosc rozdzielenia towarzystwa jakby cos?

:thumbs:

Posted

z tego co mi wiadomo to Saba jest bardzo pozytywnie nastawiona do innych suczek do tej pory nie bylo z tym problemu.mozliwosc rozdzielenia mam chociaz to troche klopotliwe ale ona jest mloda mysle ze stopniowo sie przyzwyczaji.