Tengusia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 kopiuje z watku transportowego wypowiedz dziewczyny o nicku eliza_sk W sobotę rankiem ok 7 rano jadę trasą JĘDRZEJÓW - OPOLE W niedzielę po południu wracam OPOLE - JĘDRZEJÓW Mogę zabrać nawet coś większego, ale konieczznie w transporterku. A może ktoś wywiezie psiaka na moją trasę z Opola (Opole-Dobrodzień-Lubliniec-Koziegłowy-Żarki-Szczekociny) , a później może znajdziecie kogoś kto przyjedzie po niego do Jędrzejowa (80 km od Krakowa) czy to cos pomaga w sprawie :???: Quote
Tengusia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 ja przepraszam ale odnosze wrazenie ze mi tu najbardziej zalezy zeby zorganizowac transport dla Saby :scared: Quote
desideratum Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Tengusia napisał(a):ja przepraszam ale odnosze wrazenie ze mi tu najbardziej zalezy zeby zorganizowac transport dla Saby :scared: myślę, że to wszystko przez problemy z dogo.. Quote
jagienka42 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 no juz sie pojawilam mi tez bardzo zalezy ale wekendy jestem uziemiona z dziecmi w domu:placz: Quote
jagienka42 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 dziewczyny pilnie potrzebny transport w niedziele wieczorem CZESTOCHOWA-żARKI dla Saby .i pytanie czy ktos moglby ja przetrzymac gdyby w sobote zostala zabrana ze schroniska do niedzieli wieczorem reszta juz zajme sie ja. Quote
Alicja Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 zaraz tu podeślę herbatkę może ona kogoś zna :razz: Quote
jagienka42 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 czekamy na pomyslne rozstrzygniecie moze sie wkoncu uda;) Quote
ice_t Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Alicja napisał(a):zaraz tu podeślę herbatkę może ona kogoś zna :razz: dzieki za info zaraz pomyślę, a z częstochowy jest jeszcze florida blue, może ona tez by coś mogła pomóc, napiszcie do niej PW a jeszcze pytanie trasa Częstochowa -Żarki i to są te Żarki niedaleko Częstochowy?? czy to sa jakieś inne??? Quote
jagienka42 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 dziewczyny ja nie wiem jak mam przepraszac dostalam zawiadomienie z urzedu pracy ze mam sie stawic w nastepna srode na rozmowe kwalifikacyjna jezeli tego nie zrobie odbiora mi ubezpieczenie.mam do was prosbe wstrzymajcie wszystkie zalatwienia jezeli uda mi sie z tego wybrnac to w nastepna sobote oplace przejazd pociagiem z czestochowy i moze mi ja przywiesc Tengusia.jest mi strasznie przykro nie spodziewalam sie takiego obrotu sprawy:shake::placz: Quote
jagienka42 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 podnosze skarba tylko tyle teraz moge zrobic:shake:a moze miedzy czasie wspanialy domek staly sie znajdzie? Quote
jagienka42 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 oj strasznie tu cichutko nikt sie z allegro sunia nie zainteresowal? Quote
truskawa144 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [LEFT]Dostałam 1 smsa napisanego dziecinnym językiem. Na smsy nie odpowiadam a już na pewno nie na takie. Więc można powiedzieć,ze nikt się nie zgłosił. Jutro mi się kończą wszystkie aukcje i będę wystawiała od nowa,Sabę oczywiście też. [/LEFT] Quote
jagienka42 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 no to niedobrze mloda, ladna ,grzeczna czego ci ludzie jeszcze chca? Quote
Alicja Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Bo to niestety tak jest ze większe szanse mają takie pokrzywdzone fizycznie ...My z Qdłaczkiem 3 tygodnie czekałyśmy od momentu odnalezienia go ... za ładny też był :shake: Quote
jagienka42 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 do góry malenka wskakuj na pierwsza po domek Quote
Recommended Posts