Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kopiuje z watku transportowego wypowiedz dziewczyny o nicku eliza_sk

W sobotę rankiem ok 7 rano jadę trasą
JĘDRZEJÓW - OPOLE

W niedzielę po południu wracam
OPOLE - JĘDRZEJÓW

Mogę zabrać nawet coś większego, ale konieczznie w transporterku.

A może ktoś wywiezie psiaka na moją trasę z Opola (Opole-Dobrodzień-Lubliniec-Koziegłowy-Żarki-Szczekociny) , a później może znajdziecie kogoś kto przyjedzie po niego do Jędrzejowa (80 km od Krakowa)

czy to cos pomaga w sprawie :???:

Posted

dziewczyny pilnie potrzebny transport w niedziele wieczorem CZESTOCHOWA-żARKI dla Saby .i pytanie czy ktos moglby ja przetrzymac gdyby w sobote zostala zabrana ze schroniska do niedzieli wieczorem reszta juz zajme sie ja.

Posted

Alicja napisał(a):
zaraz tu podeślę herbatkę może ona kogoś zna :razz:

dzieki za info zaraz pomyślę, a z częstochowy jest jeszcze florida blue, może ona tez by coś mogła pomóc, napiszcie do niej PW

a jeszcze pytanie trasa Częstochowa -Żarki i to są te Żarki niedaleko Częstochowy?? czy to sa jakieś inne???

Posted

dziewczyny ja nie wiem jak mam przepraszac dostalam zawiadomienie z urzedu pracy ze mam sie stawic w nastepna srode na rozmowe kwalifikacyjna jezeli tego nie zrobie odbiora mi ubezpieczenie.mam do was prosbe wstrzymajcie wszystkie zalatwienia jezeli uda mi sie z tego wybrnac to w nastepna sobote oplace przejazd pociagiem z czestochowy i moze mi ja przywiesc Tengusia.jest mi strasznie przykro nie spodziewalam sie takiego obrotu sprawy:shake::placz:

Posted

[LEFT]Dostałam 1 smsa napisanego dziecinnym językiem. Na smsy nie odpowiadam a już na pewno nie na takie. Więc można powiedzieć,ze nikt się nie zgłosił.
Jutro mi się kończą wszystkie aukcje i będę wystawiała od nowa,Sabę oczywiście też.
[/LEFT]

Posted

Bo to niestety tak jest ze większe szanse mają takie pokrzywdzone fizycznie ...My z Qdłaczkiem 3 tygodnie czekałyśmy od momentu odnalezienia go ...
za ładny też był :shake: