Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja zagladam codziennie kilka razy tylko co ja wiecej moge :roll: czekam na wasza decyzje jakby co dalej jestem otwarta na propozycje przewiezienia suni w przyszla sobote pociagiem tylko musicie mi dac wczesniej znac ...

Posted

Alicja napisał(a):
TRANSPORCIK POTRZEBNY

Częstochowa - Kraków

Szukamy tego transporu a Tengusia pisała że może przyjechać do częstochowy i zawieść niuńke do krakowa..jak mówiła kosztować to będzie ok. 60 zł... może zróbcie bazarek, choć troche kasy się uzbiera...ciotki macie jakieś niepotrzebne klamotki w domu?! ;P

Posted

karolina1 napisał(a):
Szukamy tego transporu a Tengusia pisała że może przyjechać do częstochowy i zawieść niuńke do krakowa..jak mówiła kosztować to będzie ok. 60 zł... może zróbcie bazarek, choć troche kasy się uzbiera...ciotki macie jakieś niepotrzebne klamotki w domu?! ;P

mi zostały z Qdłaczkowego mogę podesłać jutro fotaski rzeczy

Posted

nie moge przestac myslec o Sabuni ona ma takie piekne oczy to wlasnie one przyciagnely moja uwage.juz ja widze szalejaca na spacerkach kolo mojego domu jest las mogilski i olbrzymie łąki nowohuckie.

Posted

dziewczyny potrzebuje decyzji co do soboty, moja oferta jest nadal aktualna ale musze wiedziec teraz czy bede jechac czy nie !!!! dostalam propozycje wycieczki od moich rodzicow w sobote i musze wiedziec co im mam odpowiedziec dlatego bardzo was prosze o danie mi konkretnej odpowiedzi :modla:

Posted

bardzo mi przykro dziewczyny ale ja sie juz dolozyc nie moge gdyby saba przyjechala musze kupic karme ,przysmaki,szelki do nauki chodzenia przy nodze i pasy do samochodu dla niej:oops:p.s moje psy jezdza bez zabezpieczenia na tylniej kanapie.

Posted

ja mam dzieci z ktorymi nikt mi nie zostanie juz sprawdzalam polaczenia pociagiem nie ma szans jestem wolna od poniedzialku do piatku w godzinach od 9 do 14 nie objade w tym czasie:shake:

Posted

sama juz nie wiem chce pomoc tylko ze ja nie wiele moge sama zdzialac, nie mam auta i nie mam kasy mam czas i checi :( a moze w sobote ktos inny mogl by ja dowiezc do czestochowy ???