kora 1 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Saba znajduje sie w schronisku As w Jamrozowiznie od 13 lutego 2008 Napisze to co ja dostałam od nich. Suczka roczna nie jest wysterylizowana. Do innych psów jest nastawiona przyjaźnie. Niestety w warunkach schroniskowych nie jesteśmy w stanie sprawdzić jak się zachowuje w stosunku do dzieci natomiast jest psem bardzo przyjaźnie nastawionym do ludzi więc myślę,że do dzieci również. Quote
kora 1 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Saba zachowuje się grzecznie w schronisku a pobyt znosi wyjątkowo dobrze,tęskni tylko za człowiekiem i oczywiście za spacerami i zabawą. Z psami z boksu dogaduje się bardzo dobrze. Quote
Alicja Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [FONT=Arial]Sabcia pokazuj się .............[/FONT] Quote
Alicja Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 pokazuj się słonko .... a moze ja tutaj wrzucisz ..... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=92411&page=8 bo tutaj o niej nikt nie pamięta Quote
Alicja Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='rybon36']ona jakaś taka pullowata jest, nie? no taka boxiowato -bulkowata mi wygląda Quote
kora 1 Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Przypominam Sabcie Saba jest mieszańcem boksera. Jest radosna, niesamowicie żywiołowa. Chętnie się bawi,może to robić cały czas. Wszystko ją interesuje,wszystkiemu przygląda się z ciekawością. Jest prześliczna,bardzo ufna,do każdego chętnie podchodzi,wita się. Saba absolutnie nie nadaje się do budy ani "na łańcuch". Chętnie zamieszka w domu z ogrodem w którym będzie mogła się wyszaleć. Dzieki Alicja juz ja tam wstawiam Quote
kora 1 Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Biedna, chuda Sabcia :placz: Ta psina podbiła moje serce i chciałabym zeby trafiła do kogos wyjatkowego kto zapewni jej opieke i miłosc do konca jej zycia bo na to zasługuje. Nawet w schronisku jest bardzo ufna do każdego chętnie podchodzi,wita się. Czy ktos moze wziasc ja chociaz na DT ?? Quote
karolina1 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Dziś wieczorem, poogłaszam ją wszędzie gdzie moge! Quote
kora 1 Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Chyba nikt o niej nie pamieta a to taka cudna psina :placz: Saba zachowuje się grzecznie a pobyt w schronisku znosi wyjątkowo dobrze,tęskni tylko za człowiekiem i oczywiście za spacerami i zabawą. Z psami z boksu dogaduje się bardzo dobrze. Quote
kora 1 Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Dowiedziałam sie dzisiaj ze Sabcia moze byc wysterylizowana ale potrzebne sa pieniadze ok 100 zł Quote
Recommended Posts