Paulina_mickey Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 _ChiQuiTa_ napisał(a):Co u Plamki?Plameczka ma się bardzo dobrze, jest bardzo milusińska, kocha towarzystwo ludzi i dlatego trzeba jej kogoś kto jej ofiaruje duuużo miłości.:cool3: Quote
ewelinka_m Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 więc szukamy ludzia który dużo miłości zaoferuje Plameczce ;) Quote
Paulina_mickey Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Plameczka :loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Plameczka dziś pojechała do nowego domku.:multi::multi::multi::multi: topic do zamknięcia Quote
ewelinka_m Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Paulina_mickey napisał(a):Plameczka dziś pojechała do nowego domku.:multi::multi::multi::multi: topic do zamknięcia :crazyeye: ojejku no to super wieści, bardzo się cieszę!:multi: Quote
Paulina_mickey Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 ewelinka_m napisał(a)::crazyeye: ojejku no to super wieści, bardzo się cieszę!:multi:też jestem zaskoczona:eviltong: ale ważne , że będzie miała kogoś kto ją pokocha:multi::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 _ChiQuiTa_ napisał(a):A gdzie ten domek?hmmm nie pamietam dokładnie ale miejscowość to chyba Samborzec?(nie wiem jest takie coś?) Quote
Luzia Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Paulina_mickey napisał(a):hmmm nie pamietam dokładnie ale miejscowość to chyba Samborzec?(nie wiem jest takie coś?) Samborzec jest i to nie bardzo daleko od nas :razz: Czyli już ją zdejmuję z adopcji.org Quote
Paulina_mickey Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Samborzec jest i to nie bardzo daleko od nas :razz: Czyli już ją zdejmuję z adopcji.orgno to pewnie o tą miejscowość chodziło:cool3: Quote
Recommended Posts