Hund Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Nikt nawet drzwi nie otworzy przed Bąbelkiem :( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Na pewno ktoś taki jest... Tylko nie wie, że Bąbelek na niego czeka... Quote
Hund Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 UbraŁam Bąbelka w niedzielę w szeleczki i czekaŁam aż zwolnią się następne żeby ubrać jego wspóŁlokatorów , w tym czasie Bąbel , nie uwierzycie, chodziŁ tam i spowrotem przed towarzyszami , przechadzaŁ się jakby chciaŁ zaznaczyć że ON MA SZELKI I ON IDZIE ZARAZ NA SPACER. W końcu wdrapaŁ mi się na kolana :) i umościŁ się wygodnie :) to już zupeŁnie inny pies :) :):) nie to co kiedyś :) Żal mi byŁo Filipka z jego bosku, tak bardzo chciaŁ iść na spacer że podstawiaŁ mi się żebym go ubraŁa i przynosiŁ mi w pyszczku szeleczki ale za maŁe niestety :( W końcu jak już miaŁ ubrane to podbieŁ do Bąbla jakby chciaŁ mu pokazać A WIDZISZ JA TEŻ MAM I TEŻ IDĘ NA SPACER :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Wystarczy trochę miłości i psy zmieniają się nie do poznania... Quote
basia bonnie Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Święte słowa pinczerko, święte! P.S. usuń sobie Bolka z podpisu ;) :multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Wiem, wiem - tylko ta opcja podpisu bardzo różnie mi działa :roll: Bąbelek do góry! Quote
Hund Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Nikt tu nowy nie zagląda :( Bąbelek nie jest atrakcyjny??? Quote
basia bonnie Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Nikt cały dzień do Bąbelka nie zajrzał.. :( Quote
basia bonnie Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Bąbelek do góry! Może dziś ktoś Cię wypatrzy piesku? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Bąbelek dziś dzielnie spacerował na swoich krótkich nóżkach - świeże powietrze dobrze mu służy, od razu pychol się uśmiecha! Ale serduszko nadal samotne... Quote
Recommended Posts