Hund Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Piękny banerek dziękuję !!!!! Dodam tylko że Bąbelek dostał się na przypinkę ;) Piękne przypinki otrzymaliśmy od peate, są na nich różne psiaki z naszego schronu , jest i Bąbel :) cena przypinki za 2 zł . Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Przypinki są świetne, a Bąbelek nie chowa się tylko na pierwszą! Quote
basia bonnie Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Hund napisał(a): Dodam tylko że Bąbelek dostał się na przypinkę ;) Piękne przypinki otrzymaliśmy od peate, są na nich różne psiaki z naszego schronu , jest i Bąbel :) cena przypinki za 2 zł . Ja kupiłam sobie 3 przypinki, koleżanka zobaczyła i się jej bardzo spodobały i powiedziała że też chce sobie takie kupić:evil_lol: jest możliwość kupienia?:cool3:;) A Bąbelek na 1szą wędruje!:loveu: Quote
Hund Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 basia bonnie napisał(a):Ja kupiłam sobie 3 przypinki, koleżanka zobaczyła i się jej bardzo spodobały i powiedziała że też chce sobie takie kupić:evil_lol: jest możliwość kupienia?:cool3:;) A Bąbelek na 1szą wędruje!:loveu: Jasne :) powiedz tylko jakie :):):) w sobotę w sferze też będziemy sprzedawać . Quote
rozi Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 W takich chwilach trudno mi pogodzić się z tym, że naprawdę, no naprawdę nie mam już miejsca, czasu... jak ja lubię takie zwykłe, skromne kundelki... Quote
Hund Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Takie niepozorne, zamkniete w sobie, nieśmiałe...im najtrudniej znaleźć dom. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Ale jakie cieplutkie serca mają... spragnione miłości... Quote
Hund Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Bąbel zostaŁ sam w boksie :( kolega poszed do adopcji :) PoszedŁ dziś malutek na dugi spacer na sŁonko i zieloną trawkę :) wróciŁ zadowolony. Dostanie za lokatorów 2 pieski z innego boksu. Quote
Recommended Posts