peate Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Bąbelku wskakuj na pierwszą! niech Cię ktoś w końcu dojrzy :-( Quote
Olena84 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Dawno u Bąbelka nikogo nie było:(, allegro wznowione. Quote
_bubu_ Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Bąbelek po cichutku siedzi w budzie , nie wie co sie szykuje :razz: JAk dobrze pójdzie to Bąbel święta spędzi już w domku :) także proszę trzymac kciuki :) Quote
BUDRYSEK Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Bazareczek o Pieseczkach :smile: Książki o Pieseczkach na Żywiec :) Quote
zachary Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Bubu, pewnie,że trzymam kciuki za Bąbelka i moje trzy czterołapne też.Bąbel, obyś miał cudną gwiazdkę!:lol:. Quote
peate Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 _bubu_ napisał(a):Bąbelek po cichutku siedzi w budzie , nie wie co sie szykuje :razz: JAk dobrze pójdzie to Bąbel święta spędzi już w domku :) także proszę trzymac kciuki :) ale by było super :multi: na reszcie, po tylu latach spędzonych w schronie :multi: trzymam wszystkie kciuki najmocniej jak tylko potrafię :thumbs: Quote
ecci Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 trzymam kciuki z całej siły!!! Bąbelku tak bardzo chcę, żebyś w końcu miał ten swój domeczek!!!:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
jotpeg Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 _bubu_ jak bedziesz cos wiedziec, pisz szybko...!!! kciuki kciuki kciuki kciuki kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
_bubu_ Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 domek na wizycie wypadł bardzo fajnie. Na Bąbla czekają współlokatorzy - kiciusie :p czekamy na transport . Do końca tygodnia Bąbel będzie w domku . Mam nadzieje ze wszystko sie uda i Bąbel będzie szczęśliwy. Quote
koala Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 trzymam kciuki za Bąbla, oby sie udało:multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Historia Bąbelka jest NAJLEPSZYM dowodem na to, ze przenigdy nie wolno tracić nadziei! Powodzenia Bąbelku! Trzymamy kciuki! :) Quote
Hund Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Ja już też się szykuję :) domownicy powiadomieni :) Bąbelku przywbywaj ! Mam nadzieję że się nie obrazi za kąpiel ! Quote
Olena84 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 O kurka wodna, ale super wiadomość:multi:!!! Quote
jotpeg Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 a gdzie Bąbel będzie mieszkał? na wsi, w mieście? napiszcie cokolwiek o przyszłym domu... Quote
_bubu_ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 w Warszawie. dzisiaj kąpiel a jutro wieczorem przeprowadzka :) Quote
BUDRYSEK Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Babel już jest w BB grzecznie jechał samochodem zaglądał tylko ciekawie na Klemensika w transporterku fajny z Niego Piesiu :lol: bądz szczęśliwy w nowym domku Babelku Quote
Recommended Posts