jotpeg Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 podnosze, bardzo fajny ten Babel i swoj urok ma! :p Quote
Hund Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 jotpeg napisał(a):podnosze, bardzo fajny ten Babel i swoj urok ma! :p cieszę się że ma sympatyków ;) Quote
GameBoy Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Bąbel wracaj uśmiechac sie do ciotek z pierwszej! Quote
Hund Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Jego na razie cieszą spacerki :) szkoda że tak maŁO ich ma ale mam nadzieję że daje mu to siŁę ;) Quote
Hund Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Ja już widzę w wyobraźni Bąbla w jakimś ogródku przy malenkim domku w zacisznej uliczce ;) ma też wŁaścicielkę , panią w średnim wieku która wŁaśnie przeszŁa na emeryturę.... ;) Quote
Hund Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Bąbelek smutnym wzrokiem odprowadzał swoich kolegów wychodzących na spacer :(:( trzeba go zobaczyć na żywo żeby wiedzieć jak jego mimika pokazuje smutek. Ale malutek się doczekał też swojego spacerku :):):) i według relacji Ireny z którą był na tym spacerku już jest o wiele wiele śmielszy :) Quote
GameBoy Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Bąbel wracaj na pierwszą - ciotka GB wyprowadzi Cię wirtualnie :painting: Quote
rozi Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Dla mnie jest śliczny, ja strasznie lubię takie baleroniki, tylko nie wiem, jak się ta rasa nazywa :hmmmm: Podnoszę. Weźcie pieska, czemu ma tak w schronie siedzieć... Quote
rozi Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 GameBoy napisał(a):a gdzie mamy go wziac? Nie pisałam do Ciebie, GB, tylko do ludzi, którzy przeglądają Forum. Quote
GameBoy Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 :painting::painting::painting::painting::painting: odzywal sie ktos z ogloszen? Quote
Hund Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Jeśli tylko możesz.... Nikt nie dzwoni ale ja mam nadal nadzieję :) Quote
Recommended Posts