Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=5]TOSKI życie to jeden, wielki koszmar: samotność, schronisko, przerażenie i niepewność... :-(
Sunia ma 6 lat, lecz połowę życia spędziła w zamknięciu - w schroniskowym boksie. Z dala od przestrzeni, z dala od szczęścia, z dala od beztroskiego życia... Jej szanse są bardzo niepewne. Szczerze mówiąc jeśli my jej nie pomożemy, to nikt nie dowie się o istnieniu i potrzebach tej czworonożnej istotki. TOSKA bardzo rzadko opuszcza boks, by pokazać się ludziom. Czyż traci już nadzieję i woli zwinąć się w kłębuszek oraz cichutko liczyć na cud?

TOSKA jest bardzo sympatyczną, łagodną sunieczką, która pomimo przeżyć jakich doświadczyła, nadal ufa ludziom i uwielbia ich obecność. TOSKA jest spokojna i grzeczna. Z psiakami dogaduje się bez problemu.

TOSKA zasłużyła na nowy dom! Ciepły kącik to spełnienie jej marzeń!

TOSKA jest psiakiem średniej wielkości, o ślicznym ubarwieniu sierści:

Sunia jest wysterylizowana oraz zaszczepiona i skulona w kłębuszek czeka aż ktoś zabierze ją z Miejskiego Schroniska Dla Zwierząt w Tychach. Aby adoptować TOSKĘ, należy zapamiętać jej numerek: [SIZE=5]1688 i odwiedzić schron:

adres:
ul. Przejazdowa 101

telefon:
605 897 607

nr. konta:
12 1050 1399 1000 0022 8708 1000

czynne w godzinach:
10.00 - 17.00 od poniedziałku do piątku
12.00 - 16.00 w soboty, niedziele i święta

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Mada czy mogłabyś w pierwszym poście dodać, że Toska została pogryziona?? Może wtedy ktoś się zlituje nad sunią. Jak zmienisz to koniecznie psiareczke trzeba poprosić o pomoc w ogłoszeniach, ja poproszę na wątku tyskim.

Wczoraj byłam w schronisku, a ona z raną na udzie i kołnierzem na szyi. Taka biedniutka, taka smutna. Próbowała do mnie podejść polizać mnie po ręcę, była taka milusińska, tylko szczeniak który był w boksie trochę jej przeszkadzał i mała wycofywała się na legowisko.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...