Wisełka Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Obecnie Metro nie drukuje ogłoszeń zwierzaków :( Zamienili adopcje na sport :( EURO 2008. Dziś ani jednego nie dali.... Quote
gusia0106 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Daje się do internetowego po prostu. A oni już sami decydują, które zamieszczą w wydaniu papierowym.No tyle, że teraz, w czasie Euro, nie dają w ogóle ogłoszeń psich bo jest tam chwilowo miejsce na sport....;( Quote
agata51 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Dziękuję, dziewczyny. Spróbuję z internetowym - i tak to zadanie ponad moje siły. Zakładam, że po EURO adopcje wrócą. No tak, tylko zaraz potem mamy Olimpiadę! I dobrze! Argusku, oby w tym Metrze (takim czy innym) ktoś cię wypatrzył, piesku. Quote
Wisełka Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 No Argus miał już swój debiut w papierowej wersji Metra, ale kolejnej zapewne nie będzie... Nie drukują tych samych 2 razy :| Quote
agata51 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Skoczymy na spacer, Argusku. Szybciutko, bo coś mi widzi, że zaraz lunie deszcz. Nareszcie! Quote
agata51 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Biegniemy, Argusku. Musimy pogadać o wczorajszym meczu. Quote
ewatr Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Argusek pieszczoch juz na tyle sie ze mna zaprzyjaznił ze wczoraj beszczelnie wlazł mi na kolana :evil_lol: maluszek jeden :mad: i na dokładke wcale nie zamierzał z nich zejsc :eviltong: dałam go na tydzien na aukcje wyróżnina na allegro moze tym razem sie uda : Argus niewidomy owczarek mix w schronisku ... Quote
agata51 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Taki pieszczoch z Arguska? Kochane maleństwo :evil_lol: Tak bym chciała, żeby znalazł dom. Są oddzielne wątki trzyłapków - do adopcji i już zaadoptowanych. Może by to samo zrobić z niewidzącymi pieskami? Nie wiem, czy to dobry pomysł - tak sobie kombinuję. Miziam Arguska za uszkami na dobranoc. Quote
ewatr Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 agata51 napisał(a):Są oddzielne wątki trzyłapków - do adopcji i już zaadoptowanych. Może by to samo zrobić z niewidzącymi pieskami? Nie wiem, czy to dobry pomysł - tak sobie kombinuję. Pomysł jest dobry :lol: tylko trzebaby sprawdzic czy nie ma watku zbiorczego i jakby co to zebrac ich na jednym watku :roll: A nasz Argusek chyba nie lubi kotków .....tzn. lubi ale inaczej :) bo weszła ze mna do jego boksu kolezanka od kotków i gosciu ja pogonił ....niby nic jej nie zrobił ale musiał go przytrzymac bo skał na nia i boruczał :) nie agresywnie ale chyba mu pachniała kotami ..... Quote
agata51 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Argus, polub kotki. Może ci się trafi zakocony domek - będzie, jak znalazł. A tymczasem biegniemy na spacer - kotka raczej nie spotkamy, ale jeża na pewno. Quote
g_o_n_i_a Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Chodź Argusku, teraz my się przejdziemy szukać domku.. Quote
ewatr Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Nawet wyroznione allegro nie pomogło znależc domku :-( ech..... a pieszczoch czeka !!! Quote
agata51 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Dopieszczaj Arguska, ewatr. Jeszcze trochę. Znajdzie domek, zobaczysz. A ja skoczę z nim na nocny spacerek. Quote
ewatr Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='agata51']Dopieszczaj Arguska, ewatr. [/quote] Staram sie i inne cioteczki tez sie staraja :p a zreszta w jego przypadku to nie trudne bo sam sie na cżłowiek "zwala " cielskiem i tak stoi oparty i sztura nosem zeby go głaskać ...... ja to tak juz czasem mysle ze jakies same rozpieszczone egzemplarze do nas trafiją :evil_lol: no bo napewno nie nasza wina nie????;) Quote
agata51 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='ewatr']Staram sie i inne cioteczki tez sie staraja :p a zreszta w jego przypadku to nie trudne bo sam sie na cżłowiek "zwala " cielskiem i tak stoi oparty i sztura nosem zeby go głaskać ...... ja to tak juz czasem mysle ze jakies same rozpieszczone egzemplarze do nas trafiją :evil_lol: no bo napewno nie nasza wina nie????;)[/quote] Fakt, macie szczęście do rozpieszczonych pieseczków. Nic tylko pogratulować i pozazdrościć! Jasne, że to nie wasza wina, że rzeszowskie psy są nieszczęśliwe w nowych domkach, bo nie mają w nich tak dobrze jak w schronie. Argus, uciekaj do domku póki czas! Quote
Recommended Posts