agata51 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 gusia0106 napisał(a):Może się namyśla.... Człowieku, nie namyślaj się zbyt długo! Argus czeka. Quote
gusia0106 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 agata51 napisał(a):Człowieku, nie namyślaj się zbyt długo! Argus czeka. Jakieś nowe wieści może?:oops: Quote
agata51 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Oj, niedobrze. Ale nadziei tracić nie wolno. Kogoś w końcu zauroczysz, Argusku. Quote
agata51 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Och, te ludzie, nie wiedzą, co tracą. Argus, biegniemy na spacer. Quote
agata51 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Małe mizianko na dobranoc. Będzie dobrze, piesku. Quote
agata51 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='matinestka']Agrusek sie prezentuje:) : :bluepaw: I domku wypatruje. Quote
agata51 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Argusku, polubiłam ostatnio poudniowe spacerki. A ty? Quote
matinestka Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 i idziemy na góre mój Drugi -Pierwszy Synku .... MARZE BYS BYł W KONCU PRZY SWOIM cZłOWEIKU .. :( :bluepaw: : Quote
agata51 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Chodź, Argus, zabiorę cię na Juvenalia. Fajnie grają. Quote
g_o_n_i_a Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 I podnosimy w sobotnie popoludnie, hop :multi: Quote
agata51 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Jutro ostatni dzień Juvenaliów. Skoczymy na piwo? Wczesnym popołudniem - żebyśmy zdążyli na mecz Niemcy-Polska. A może wolisz Kubicę? Quote
ewatr Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Najwspanialszy i najmilszy psiak w schronisku chce o sobie przypomniec i powiedzieć ze zawładnął ciotką ewą juz do cna :oops: Quote
Ulka18 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Ewatr, Matyldzia jedzie do Wawy w niedziele 15.6. z Panem Rafalem z Tarnobrzega (ten co wiozl Amora). Wiec kierownik nie bedzie jechal. Moze sciepke na paliwo zrobimy? Quote
ewatr Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Ulka18 napisał(a):Ewatr, Matyldzia jedzie do Wawy w niedziele 15.6. z Panem Rafalem z Tarnobrzega (ten co wiozl Amora). Wiec kierownik nie bedzie jechal. Moze sciepke na paliwo zrobimy? Na ten moment jest zmiana planów po rozmowie z ewentualnym domkiem ..ktory sie nieco wycofuje a juz angazować to sie wcale nie zamierza .....Argusek potrzebuje ludzi ktorzy beda sie nim dobrze opiekować i obdaża go uczuciem bo tak uczuciowego psa to ja juz dawno nie spotkałam .... powiem tak ze jakbym była pewna tego domu to juz by on tam jechał ze mną ale nie jestem ..........:shake: Tak ze dziekuje za pamieć Ulka 18 jak tylko cos sie zmieni to dam znac :loveu: Quote
Ulka18 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 ktory sie nieco wycofuje a juz angazować to sie wcale nie zamierza Zawsze wiedzialam, ze dowozenie psow do nieznanych domow nie jest dobre :shake: gosciom sie wydaje, ze im sie wszystko nalezy, ze laske w ogole robia, ze adoptuja psa. Quote
ewatr Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Ulka18 napisał(a):Zawsze wiedzialam, ze dowozenie psow do nieznanych domow nie jest dobre :shake: gosciom sie wydaje, ze im sie wszystko nalezy, ze laske w ogole robia, ze adoptuja psa. Wiesz ze u nas wlasciwie nie ma takiej praktyki i ja to pochwalam bo jak komus sie nie chce po psa pofatygować to potem tez nie wiadomo czy ta psina bedzie mogła na tego własciciela liczyć ....... i tu juz sie zaczyna to potwierdzać ........chcielismy zrobic wyjatek bo Argusek jest pieskiem specjalnej troski i domek jest mu bardzo potrzebny ale to za daleka trasa zeby np. pocalować klamkę ....a pan mnie potraktował dosc obsesowo jakbym to nie ja chciała mu pomoc tylko on zrobił łaske ze "takiego " psa wezmie .........bez komentarza ! Quote
gusia0106 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 To ktoś zwrócił na niego uwagę jednak?Tyle, że niespecjalną jak widać.... Quote
ewatr Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 gusia0106 napisał(a):To ktoś zwrócił na niego uwagę jednak?Tyle, że niespecjalną jak widać.... Tak były telefony do schroniska i kilka niezobowiazujących maili do nas ..... JUz nawet wydawało sie ze to bedzie to ale ........:shake: Ten odew był prawdopodobnie z tego ogłoszenia w Metrze papierowym bo ludzie chcieli wiecej informacji o psiaku i czesc z nich mowiła ze widzieli psa w gazecie Quote
agata51 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 ewatr, możesz mi napisać na PW, jak się daje ogłoszenia w papierowym Metrze? Można przez Internet? Argusku, będzie dobrze. Lada moment ktoś cię wypatrzy i pokocha, zobaczysz? Pójdziesz z ciotką na spacer? Nie za gorąco? Quote
Recommended Posts