Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewatr,
Matyldzia jedzie do Wawy w niedziele 15.6. z Panem Rafalem z Tarnobrzega (ten co wiozl Amora). Wiec kierownik nie bedzie jechal.
Moze sciepke na paliwo zrobimy?

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ewatr,
Matyldzia jedzie do Wawy w niedziele 15.6. z Panem Rafalem z Tarnobrzega (ten co wiozl Amora). Wiec kierownik nie bedzie jechal.
Moze sciepke na paliwo zrobimy?

Na ten moment jest zmiana planów po rozmowie z ewentualnym domkiem ..ktory sie nieco wycofuje a juz angazować to sie wcale nie zamierza .....Argusek potrzebuje ludzi ktorzy beda sie nim dobrze opiekować i obdaża go uczuciem bo tak uczuciowego psa to ja juz dawno nie spotkałam .... powiem tak ze jakbym była pewna tego domu to juz by on tam jechał ze mną ale nie jestem ..........:shake:
Tak ze dziekuje za pamieć Ulka 18 jak tylko cos sie zmieni to dam znac :loveu:

Posted

ktory sie nieco wycofuje a juz angazować to sie wcale nie zamierza
Zawsze wiedzialam, ze dowozenie psow do nieznanych domow nie jest dobre :shake: gosciom sie wydaje, ze im sie wszystko nalezy, ze laske w ogole robia, ze adoptuja psa.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Zawsze wiedzialam, ze dowozenie psow do nieznanych domow nie jest dobre :shake: gosciom sie wydaje, ze im sie wszystko nalezy, ze laske w ogole robia, ze adoptuja psa.

Wiesz ze u nas wlasciwie nie ma takiej praktyki i ja to pochwalam bo jak komus sie nie chce po psa pofatygować to potem tez nie wiadomo czy ta psina bedzie mogła na tego własciciela liczyć ....... i tu juz sie zaczyna to potwierdzać ........chcielismy zrobic wyjatek bo Argusek jest pieskiem specjalnej troski i domek jest mu bardzo potrzebny ale to za daleka trasa zeby np. pocalować klamkę ....a pan mnie potraktował dosc obsesowo jakbym to nie ja chciała mu pomoc tylko on zrobił łaske ze "takiego " psa wezmie .........bez komentarza !

Posted

gusia0106 napisał(a):
To ktoś zwrócił na niego uwagę jednak?Tyle, że niespecjalną jak widać....

Tak były telefony do schroniska i kilka niezobowiazujących maili do nas .....
JUz nawet wydawało sie ze to bedzie to ale ........:shake:
Ten odew był prawdopodobnie z tego ogłoszenia w Metrze papierowym bo ludzie chcieli wiecej informacji o psiaku i czesc z nich mowiła ze widzieli psa w gazecie

Posted

ewatr, możesz mi napisać na PW, jak się daje ogłoszenia w papierowym Metrze? Można przez Internet?

Argusku, będzie dobrze. Lada moment ktoś cię wypatrzy i pokocha, zobaczysz? Pójdziesz z ciotką na spacer? Nie za gorąco?