tanitka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 A więc, Bryś był poszukiwany na szeroką skalę i dziś rozmawiałam z EMIR telefonicznie w sprawie szkolenia w przyszłym tygodniu dla wolontariuszy i EMIR mówi, że ma nowe dwa wyżły, psa i sukę spod Góry Kalwarii i tak od słowa do słowa, czy pies czarny, czy kastrat jaki ogon i kropki, wymianie zdjeć na maila - TO BRYŚ!!!:multi::multi::multi::multi: Zobaczcie na mapie, on zginą k. Piaseczna a został znalezniony ok 20-30 km na pd- wsch, w Górze Kalwarii. Zatrzymał sie tam pod szkołą, gdzie kilka dni koczował. Tam ludzie miejscowi przynosili mu jeść i wodę. Ktoś "życzliwy" zabrał jego śliczną obrożę i w końcu zawiadomiono Fundację EMIR, ze jest bezdomny pies. Bryś do EMIRA trafił w ostatni piątek. Dziś wrócił do domu. Jak się cieszyliśmy, łzy wzruszenia zaszkliły nam wszystkim oczy. ;) Quote
maciaszek Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Ale szczęśliwy zbieg okoliczności... I dobrze, że nic mu się nie stało w międzyczasie! Quote
amikat Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 a ja sie cieszę jak fredka!!!!! szalona fredka... Brysiu - bo ci łapeczki do ziemi gwoździami przybijemy - żadnych ucieczek więcej!!!!!! Quote
Masza4 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Historia jak z filmu :cool3: Niezły biegacz z Brysia-oddalić się o 30 km! :crazyeye: Quote
Rybka_39 Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Kurde powinien powstać nowy film nie Lessie wróć tylko Brysiek wróć! Niezłego srtracha mi narobiliście....oj Brysiek spiore Ci dupsko, taki masz fajny domek i nas straszysz! Ty niedobry Ty:loveu::loveu::loveu: Swoją drogą to baardzo dziwne, że zatrzymał się akurat pod ta szkołą...i tyle kilosów przeleciał:-o Quote
amikat Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Moze mu sie ta szkoła z jakimćś ukochanym znajomym dzieckiem skojarzyła? Kto wie? Quote
Recommended Posts