Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tanitka napisał(a):
No i na dzień dzisiejszy mam dwa potencjalne dla Brysia propozycje domu, oczywiście obie na raz i jakoś to teraz muszę rozegrać. Nic nie piszę, bo za wcześnie, ale coś się ruszyło.
No to trzymamy kciuki!

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a oto zdjęcia z nowego domu, z suczką i z synem Sławka.

Powiem wam, ze psów na tymczasie miałam już dziesiątki, ale Bryś jest nieporównywalny, to pies ideał, pies z którym można rozmawiać jak z człowiekiem i Sławek to docenił, są nim zachwyceni. U Jurka (DT) żałoba.

Posted

HURA!!!!!!!! zaczynam sobie łapę wygryzać ze szczęścia bo emocje mną targają!!!!!!!!Brysiu kochany , Panie Sławku - szczęśliwego nowego zycia!

Posted

No i klops!! w niedzielę podczas nieobecności domowników BRYŚ podkopał sie pod ogrodzeniem i zniknął. NIe ma go do dziś.:shake:

Poszukują go właściciele, ogłoszenia rozklejone, wszyscy święci zawiadomieni.:-(

Posted

Ojej...:shake: Nam też starucha Wanda zwiała, ale przypuszczamy, że gdy została sama w boksie, przestraszyła się, że to znowu schronisko i że już po nią nie wrócimy. Po całym dniu poszukiwań wrócila do domu-trafiła na szczęście. Może Bryś też poczuł, że został porzucony, to niestety wrażliwe psiaki :-( Miejmy nadzieję, że wróci sam do domu...

Posted

amikat napisał(a):
Wiem już że BRYSIO sie znalazł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wraca właśnie do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Juhuuuuuu :multi: :multi: :multi: A wiesz coś więcej? Gdzie był? Jak się znalazł?