Lemoniada Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Agnie Koty']Najpaskudniejsze jest to, ze nie ma Kreci jeszcze na Miau adopcje! Niby jest napisane, ze czeka się 1-5 dni na zamieszczenie ogłoszenia ale ja niecierpliwa jestem.:oops: Co z tym Allegro? Lemuś, byś wysmażyła może... Mogę się dorzucić bo jakieś opłaty chyba są z tego tytułu.[/quote] Ja za allegro Czarusiowe mam do zapłaty 0,65zł, to raz;) A dwa - ja do tej pory wiszę Ci 10 zeta za ten transport do Strykowa co to w końcu do skutku nie doszedł:oops: Mogę wysmażyć, tylko potrzebuję namiary na Elę i jakiś tekst niedługi. Ja dziś nie mam weny:oops: Quote
Agnie Koty Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 A faktycznie, wtykałam Ci na stacji.:evil_lol: Kup za to jakąś karmę i poczęstuj strudzonego, zbłąkanego kota czy jakoś tak. Weny nie masz... Dobra, po obiedzie, który zrobi u mnie przyjaciółka /umiem się ustawić, wiem/ wysmażę i Ci podeślę. Chyba Ela nam głowy nie urwie, :oops: Quote
Lemoniada Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Ok, tylko że ja będę wieczorkiem, teraz idę na zakupy, a potem zabieram mojego Mocusia na spacer. Musimy się kiedyś spotkać, dam Ci pen drive'a i zrzucisz mi tamte fotki, ok? Jeśli sie bardzo postaramy i Krecia znajdzie domek na 6, to może uniesiemy nasze głowy w całości:oops: Quote
Agnie Koty Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 a ja napiszę, ze jest już na miau adopcje. Kasia zrobi allegro i Krecia będzie mogła wybierać w domkach jak w ulęgałkach. Quote
Zmysł Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Agnie Koty']a ja napiszę, ze jest już na miau adopcje. Kasia zrobi allegro i Krecia będzie mogła wybierać w domkach jak w ulęgałkach.[/quote] mocno w to wierzę Quote
elainfo Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 dziekuje cioteczki kochane za te Allegro..:loveu: Agnie - dzwoniła do mnie do mnie ta pani ,ktorą wczoraj do mnie przekierowałaś.. ja niewiem co ci ludzie tacy strasznie napaleni;-) Pani jest z Grodziska( wiec jakby co to wiesz kto ja zwizytuje.:diabloti:) Mowi ,ze ma zarezerwowanego u hodowcy brytyjczyka ale córka ja dzis zmaltretowała o nasza Krecie.. mieszkaja w bloku, na sterylke i wizyte przedadopcyjna nie robia problemu..,całymi dniami pracuja i nie ma ich w domu... - i tu sie chyba zaczynaja schody.. odzwonie do pani chyba i z nia pogadam.. bo ona juz odwoływac rezerwacje u hodowcy chce- ale przeciez ja jej niemówiłam ,ze Krecia na 100% trafi do niej.co do siedzenia Kreci samej całymi dniami w mieszkaniu.. nie mam nic przeciwko w sumie..ale towarzysz zabaw musi być.. jak miałam moja Mrysie jako jedyne zwierzę w domu- to wyła jak pies pod drzwiami pod nasza nieobecnośc.. az sasiedzi nam uwage zwracali, klopoty z apetytem ,itp.. a doszedł Tapirek - i wszystki problemy zniknęły.. Jesli ma byc kotem niewychodzacym to chociaz towarzysz byc musi!NO musi wiedziec ,że zyje.., odbierac bodźce itp-PRAWDA????jeszcze sie malenka depresji nabawi..ide dzwonić-a moze zgodzi sie na dwa koty...:evil_lol: Quote
Agnie Koty Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Ela, zgadzam się z Tobą. Jeśli ma siedzieć sama w mieszkaniu cały dzień to bez sensu. I co tam uradziłyście? Quote
Lemoniada Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Aj waj! Nie wiem dlaczego, ale to najpiękniejsze zdjęcie wyszło na aukcji malutkie:oops: Macie linka, kobietki: [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=337961760[/url] Jak mówiłam - pełen nieprofesjonalizm, ale myślę, że i tak podziała:evil_lol: Trzymam kciuki! Quote
elainfo Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='Lemoniada']Aj waj! Nie wiem dlaczego, ale to najpiękniejsze zdjęcie wyszło na aukcji malutkie:oops: Macie linka, kobietki: [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=337961760[/URL] Jak mówiłam - pełen nieprofesjonalizm, ale myślę, że i tak podziała:evil_lol: Trzymam kciuki![/quote] lemonia -dzieki dzieki dzieki:loveu: Quote
elainfo Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='Agnie Koty']Ela, zgadzam się z Tobą. Jeśli ma siedzieć sama w mieszkaniu cały dzień to bez sensu. I co tam uradziłyście?[/quote] ech zadzwonilam.. i niezdazyłam powiediec tego co chciałam powiedziec..a pani mnie przeprosiła ,że nieodzwoniła ale jednak w poniedziałek wpłaci zaliczke na brytyjczyka..i zobaczy jak sie bedzie chował w mieszkaniu sam jeden. Wydaje mi sie ,ze pani odpowiedzialna i gra była warta swieczki .. ale teraz to i tak po ptokach- poprosiłam o kontakt gdyby szukała towarzysza dla kota w przyszłości. a my szukamy dalej tego naj naj naj .. domku. Quote
Agnie Koty Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 tak, czekamy spokojnie, tylko nieznacznie przebieramy nogami.:evil_lol: Quote
Lemoniada Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Miałam pierwsze zapytanie z allegro, podałam Eli adres e-mail. Może coś się z tego wykluje? Quote
Zmysł Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Lemoniada napisał(a):Miałam pierwsze zapytanie z allegro, podałam Eli adres e-mail. Może coś się z tego wykluje? Trzymamy kciuki! Quote
Lemoniada Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Na allegro jest jeden obserwator. Elu, pisał ktoś, dzwonił, interesował się? Quote
elainfo Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 dzien dobry;-) tak mialam przed chwilą telefon ..i planuję jutro spotkac sie z ewentualną przyszłą opiekunką Kreci;-) Quote
elainfo Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Lemoniada napisał(a):Na allegro jest jeden obserwator. Elu, pisał ktoś, dzwonił, interesował się? odebrałam twoje Pw .. tylko co mam odpisac?? moze jutro odpiszę.. jak juz bedzie wiadomo..czy adopcja Kreci dojdzie do skutku. Bya tylko jeden telefon dzisiaj ale wydaje mi sie ,że ok.Pani planuje miec dwa kociaki..może nieodrazu za jednym zamachem..ale docelowo tak. Quote
Lemoniada Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Rozumiem, że jest za sterylką? No proszę, może i tym razem obejdzie się bez wydzwaniających czubów;) Kciuki zaciśnięte. Quote
Ludek Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 elainfo napisał(a): jeden kocur jest wykastrowany ale ten 10 latek nie..myslicie,ze cos z tego może być.? Pewnie, że może być. Ja bym do nie dała do domu (nawet jeśli obiecają wysterylizować Krecię), gdzie jest niewykastrowany, do tego wychodzący kot, bo to nie najlepiej świadczy o opiekunach. Przyczyniają się do niekontrolowanego rozmnażania. Quote
Agnie Koty Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 św. słowa. Ale Krecia tam nie trafi. Jak tam Ela, domeczek gotów? Quote
elainfo Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Krecia wczoraj pojechała do nowego domku.:multi::multi::multi: Monika, której zdecydowałam sie Krecie wyadoptowac jest osoba bardzo opiekuncza, zyczliwa i myslę ,ze super sie dogada z Krecia. Krecia nie była jakos starsznie zestresowana.. obwąchała nowe kąty i zaczęła harce z pluszowymi myszkami. ma bardzo duzo przestrzeni- chyba z 60 m2. Oczewiście jak przyjdzie odpowiednia pora Krecia pojdzie na sterylkę. dzis ma byc na wizycie kontrolnej u weta i przycięciu pazurków- szpileczek. Mamy sie dziś zdzwonic z Moniką aby pogadac jak tam minęła pierwsza wspólna nocka. Quote
Agnie Koty Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Alleluja, Alleluja, niechaj zabrzmi Alleluja!:multi: Bardzo się cieszę i życzę Kreci nieskończonej ilości harców w nowym domu! Quote
Recommended Posts