Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o rrrany właśnie mam chwilke wytchnienia w pracy wiec jestem tu: nadżerka na języku juz niewidoczna.. mała dostała pieknej siersci..i juz o 4 rano mówi swojej opiekunce tymczasowej"dzien dobry":evil_lol:

Niestety jeszce nieogłaszana.. mam taki zapitol w pracy ,ze nawet wczoraj niezajrzałam na forum..robota sie wali..echh szkoda gadac,. myslę,ze piatek zabiore laptopa z pracy do domu i wtedy porobie ogłoszenia.. fizycznie nie dam rady wczesniej.. urwanie głowy totalne:shake:

pytanie mam- kto mi wrzuci nowe foteczki na watek.. janieumiem.. wciąż nie umiem;-)Komu moge podesłac na maila?

Posted

[quote name='elainfo']o rrrany właśnie mam chwilke wytchnienia w pracy wiec jestem tu: nadżerka na języku juz niewidoczna.. mała dostała pieknej siersci..i juz o 4 rano mówi swojej opiekunce tymczasowej"dzien dobry":evil_lol:

Niestety jeszce nieogłaszana.. mam taki zapitol w pracy ,ze nawet wczoraj niezajrzałam na forum..robota sie wali..echh szkoda gadac,. myslę,ze piatek zabiore laptopa z pracy do domu i wtedy porobie ogłoszenia.. fizycznie nie dam rady wczesniej.. urwanie głowy totalne:shake:

pytanie mam- kto mi wrzuci nowe foteczki na watek.. janieumiem.. wciąż nie umiem;-)Komu moge podesłac na maila?[/quote]

[email]zmysl@op.pl[/email]

Posted

[quote name='Agnie Koty']ja mogę ją poogłaszać, tylko wyślij mi na priva namiary, zdjęcia sobie sama wezmę.....:evil_lol:[/quote]
ok- śweże i ladniejsze zdjęcia wrzuci Zmysł na watek.. a bardzo Ci dziekuje za priva! nieodmówię ci pomocy w ogłaszaniu..;-)
namiary na mnie: 604 293 409 -Ela.
Tylko błagam napisz,ze najchetniej oddamy do domku z drugim kotem ,(ale niekoniecznie) noi niezapomnij wspomniec o umowie adopcyjnej i że szukamy domku z wawy lub najblizszych okolic..itp. itd.,
DZIEKUJE:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Agnie Koty']Dobrze, Elu. Nie jestem amatorką...:evil_lol:[/quote]
:oops::oops::oops: przepraszamm..
ja juz takie zboczenie mam .. bo mi potem dzwonia rożne toto takie ... a jak przeczytaja ,że umowa na KOTA no to troche sie powinno wyeliminowac tałatajstwa;-)

Posted

Aaaa, czy Krecia jest kuwetkowa? Może to głupie pytanie ale mój tymczasowicz Syriusz nie jest:oops:. I czy była odrobaczona i odpchlona? Też głupie, wiem, ale ogłoszenie musi być pełne wiarygodnych informacji.:evil_lol:

Posted

[quote name='GameBoy']wg mnie i Ciebie tak
wg ludzi szukajacych kotki dla siebie - nie[/quote]
a czy oni wiedza, ze mlodsze koty powinny byc jeszcze przy matce? :angryy:

pzdr
GreenEvil

Posted

[quote name='GameBoy']2 miesieczny kot moze juz byc odstawiony i takiego oni szukaja[/quote]
Nie powinien.
Vide - wiekszosc zwiazkow hodowlanych pozwala na wydanie kota dopiero w 12 tyg, zycia.
Policzmy - piewsze szczepienie - najwczesniej 6 tydz. , drugie - 8 tydz. no i robi sie kot 10 tygodniowy minimum do wydania ;)
(nie biore po uwage sytuacji w ktorych mlode trzeba oddzielic od matki wczesniej z racji zagrozenia zycia, bo niestety i takie sie zdazaja)
A dzikie kotki potrafia mlode chowac po 4 miesiace ;)

pzdr
GreenEvil

Posted

[quote name='GameBoy']jasne
tylko, ze wiekszosc kotow tutaj dawno juz nie wie co to "mama" nawet jak maja po kilka tyg[/quote]
i w wiekszosci w tym wieku beda albo poldzikie albo chore ;)
dalas ogloszenie na maiu?

pzdr
GreenEvil