EwikB Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Zapewne kazdy z nas ma w domu jakiś " cosik " z lhasaczkiem. Ja lubię takie pierdółki i mam ich trochę.robiąc porzadek w kompie znalazłam co kiedys uwieczniłam na foto. Narazie kilka , tych najstarszych zdobyczy :lol: Moja ulubiona figurka : Quote
nefesza Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Uwielbiam zbierac takie "duperelki", jak nie fizycznie, to chociaz fotki. Troche tego uzbieralam i umiescilam na swojej stronce, jak tylko znajde chwilke, to umieszcze (chyba, ze sie komus bedzie to chcialo zrobic bazujac na mojej stronce ;)) Quote
AgataM Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 A gdzie wy to wszystko kupujecie:crazyeye:, ja poza figurką lhasaka i kalendarzem, nic jeszcze nigdzie nie widziałam - a chętnie kupiłabym sobie np. brelok do kluczy;) Quote
Dzidtka_Gl Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 na wystawach, na allegro są przywieszki do komórki a ile rzeczy na ebay... ja bryloczek mam taki Quote
Gosia & c.o. Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 A ja że kochamy lhasaki i dobre wina zamówiłam ostatnio coś takiego :lol: Quote
bognik Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Gosia - oryginalne :razz: [quote name='AgataM']ja poza figurką lhasaka i kalendarzem, nic jeszcze nigdzie nie widziałam Ja również nie mogę na nic z lhasa trafić :mad: Pozdrawiam! Quote
nefesza Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Ej no bez przesady. Moze faktycznie u nas jeszcze mizernie z gadzetami, ale mozna juz dostac: - naklejki na samochod (no ba!) - magnesy z figurka z modeliny (zdarzaja sie w sklepach zoologicznych albo na wystawach) - broszka lub brelok do komorki, do kupienia na allegro Quote
bognik Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 nefesza napisał(a):Ej no bez przesady. Moze faktycznie u nas jeszcze mizernie z gadzetami, ale mozna juz dostac: - naklejki na samochod (no ba!) - magnesy z figurka z modeliny (zdarzaja sie w sklepach zoologicznych albo na wystawach) - broszka lub brelok do komorki, do kupienia na allegro Naklejki na samochód widziałam tylko z shih-tzu :hmmmm:, na magnesy nigdy nie trafiłam (może dlatego, że nie bywam na wystawach?), a jakąś broszkę raz na allegro widziałam, to wszystko :diabloti: Pozdrawiam! Quote
nefesza Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Poniewaz mam dzisiaj dzien wolny, to powstawiam od siebie ze strony co ciekawsze: Quote
McDzik Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Jakie cudeńka ! :) Ciekawe, czy są też takie breloczki z ST ... ja mam jeden przyczepiony do portfela, taki w kształcie kółta z czarnym osobnikim xD Widziałam też naklejki na samochód na wystawach - dwa rodzaje - a Lhasa Apso jest więcej , więc nie pzresadzajcie, że tylko z Shih Tzu! Lhasa są przecież bardziej popularne od ST i jest tego więcej na każdej wystawie ... Quote
EwikB Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 nefesza napisał(a):I dzisiejsze "znaleziska": Ja wiekszośc kupiłam na wystawach w róznych krajach , kilka dostałam od znajomych z zagranicy.A ta ostatnia szkalnka z lhasa , to bardzo podobna do tej, którą sama namalowałam, tylko mój lhasa był w kolorze. Jak znajdę chwilkę to wkleje Quote
Gosia & c.o. Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Ja kupiłam w Poznaniu na wystawie bombke na choinke. Jutro postaram sie cyknąć fotke ;) Quote
Gosia & c.o. Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Niedawno mieliśmy nieco inne święta, choć pogoda za oknem na to nie wskazywała :evil_lol: [IMG]http://img175.imageshack.us/img175/1732/dscf8832kr9.jpg[/IMG] Quote
martyna. Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Piękna :) Też je widziałam,ale niestety z pudlami nie mieli... Quote
EwikB Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='Martyna2006']Piękna :) Też je widziałam,ale niestety z pudlami nie mieli...[/quote] Rownież je oglądałam Ponizej wazon z Lhasa mojej produkcji;) [IMG]http://img215.imageshack.us/img215/6831/bibelot5ek6.jpg[/IMG] Quote
sylv Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Bombka rewelacyjna. Ewik, rozkręcasz się z malunkami ;). Quote
EwikB Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='sylv'] Ewik, rozkręcasz się z malunkami ;).[/quote] To jest z czasów Twojego szkiełka.Na nowe rzeczy brak czasu :razz: Quote
sylv Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Buuuuuu............, myślałam, że tworzysz dalej. Quote
EwikB Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 sylv napisał(a):Buuuuuu............, myślałam, że tworzysz dalej. Brak czasu, ale pomysły są ...;) Quote
agata56 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 no tak Ewa przeciez mowilam ze w Tobie artystyczna dusza drzemie :) to jak juz znajdziesz czas [oooo matko za ile to bedzie:lol:] to ja sobie zamawiqam taki MALUNEK NA SZKLE :) Quote
bognik Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 http://img215.imageshack.us/img215/6831/bibelot5ek6.jpg Czyżby farby do szyb? :razz: Pozdrawiam! Quote
EwikB Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 bognik napisał(a): Czyżby farby do szyb? :razz: ! Dokładnie, takie najzwyklejsze. Agata , z chęcią namaluję tylko ten brak czasu ... Naprawdę pędzi jak szalony a jeszcze mnóstwo innych rzeczy do zrobienia , ale ... jest szansa ;) Quote
Gosia & c.o. Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Zobaczcie co właśnie dostałam od moich przyjaciół z Finlandii :loveu: Quote
sylv Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Super. Uczciwie radzę, tej pierwszej rzeczy nie pokazuj mi nigdy z bliska.:evil_lol: Quote
Recommended Posts