Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapewne kazdy z nas ma w domu jakiś " cosik " z lhasaczkiem. Ja lubię takie pierdółki i mam ich trochę.robiąc porzadek w kompie znalazłam co kiedys uwieczniłam na foto.
Narazie kilka , tych najstarszych zdobyczy :lol:

Moja ulubiona figurka :

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uwielbiam zbierac takie "duperelki", jak nie fizycznie, to chociaz fotki. Troche tego uzbieralam i umiescilam na swojej stronce, jak tylko znajde chwilke, to umieszcze (chyba, ze sie komus bedzie to chcialo zrobic bazujac na mojej stronce ;))

Posted

A gdzie wy to wszystko kupujecie:crazyeye:, ja poza figurką lhasaka i kalendarzem, nic jeszcze nigdzie nie widziałam - a chętnie kupiłabym sobie np. brelok do kluczy;)

Posted

Gosia - oryginalne :razz:

[quote name='AgataM']ja poza figurką lhasaka i kalendarzem, nic jeszcze nigdzie nie widziałam
Ja również nie mogę na nic z lhasa trafić :mad:

Pozdrawiam!

Posted

Ej no bez przesady. Moze faktycznie u nas jeszcze mizernie z gadzetami, ale mozna juz dostac:
- naklejki na samochod (no ba!)
- magnesy z figurka z modeliny (zdarzaja sie w sklepach zoologicznych albo na wystawach)
- broszka lub brelok do komorki, do kupienia na allegro

Posted

nefesza napisał(a):
Ej no bez przesady. Moze faktycznie u nas jeszcze mizernie z gadzetami, ale mozna juz dostac:
- naklejki na samochod (no ba!)
- magnesy z figurka z modeliny (zdarzaja sie w sklepach zoologicznych albo na wystawach)
- broszka lub brelok do komorki, do kupienia na allegro

Naklejki na samochód widziałam tylko z shih-tzu :hmmmm:, na magnesy nigdy nie trafiłam (może dlatego, że nie bywam na wystawach?), a jakąś broszkę raz na allegro widziałam, to wszystko :diabloti:

Pozdrawiam!

Posted

Jakie cudeńka ! :) Ciekawe, czy są też takie breloczki z ST ... ja mam jeden przyczepiony do portfela, taki w kształcie kółta z czarnym osobnikim xD Widziałam też naklejki na samochód na wystawach - dwa rodzaje - a Lhasa Apso jest więcej , więc nie pzresadzajcie, że tylko z Shih Tzu! Lhasa są przecież bardziej popularne od ST i jest tego więcej na każdej wystawie ...

Posted

nefesza napisał(a):
I dzisiejsze "znaleziska":

Ja wiekszośc kupiłam na wystawach w róznych krajach , kilka dostałam od znajomych z zagranicy.A ta ostatnia szkalnka z lhasa , to bardzo podobna do tej, którą sama namalowałam, tylko mój lhasa był w kolorze.
Jak znajdę chwilkę to wkleje

Posted

[quote name='Martyna2006']Piękna :) Też je widziałam,ale niestety z pudlami nie mieli...[/quote]
Rownież je oglądałam

Ponizej wazon z Lhasa mojej produkcji;)

[IMG]http://img215.imageshack.us/img215/6831/bibelot5ek6.jpg[/IMG]

Posted

no tak Ewa przeciez mowilam ze w Tobie artystyczna dusza drzemie :) to jak juz znajdziesz czas [oooo matko za ile to bedzie:lol:] to ja sobie zamawiqam taki MALUNEK NA SZKLE :)

Posted

bognik napisał(a):

Czyżby farby do szyb? :razz:
!

Dokładnie, takie najzwyklejsze.
Agata , z chęcią namaluję tylko ten brak czasu ... Naprawdę pędzi jak szalony a jeszcze mnóstwo innych rzeczy do zrobienia , ale ... jest szansa ;)