irenaka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Ten śliczny collie ma na imię Cortez, jest w wieku ok.2lat. Jest szalenie łagodny i przyjacielski. Jest już wykastrowany i teraz szuka domu. Przebywa w DT u Lucynki, której nieustająco dziękuję za pomoc. Szukam dla niego domu gdzie będzie miał możliwość wyładownia swojej energii, ciepłego i odpowiedzialnego. Uprzedzam, że kolejność zgłoszeń nie ma znaczenia. Wybiorę dom najlepszy. Kto mnie zna wie, że łatwo ze mną nie będzie, ale Cotrez to pies wyjątkowy i takiego domu szukam. Kontakt w sprawie adopcji: 012 641-97-02 lub 500-18-19-20 Mail: irenaka7@wp.pl Quote
Reno2001 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Dopiero dzis zauważyłam wątek. Ale będę mu kibicowała na pewno do samego końca ;). Quote
irenaka Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Czy ktoś z Was może sobie wyobrazić, że takiego psiaka ktoś przywiązał do drzewa? Miał na dodatek na sobie kolczatkę. Świat się kończy a ludziom całkiem odbiło. Na dodatek to chodzący ideał. Z każdym psem się dogaduje, wykonuje każdą komendę i pięknie łapie aporty w locie. Ewuniu! Czy Ty wiesz jaki cudowny dom sprawdzałaś dla mnie w Łodzi dla Carlosa? Jak będziesz miała za dużo czasu to wejdź i poczytaj na forum collie jakie numery wyprawia Carlos w tym domu a na dodatek ma cudowną "dziewczynę". Poczytaj jak Ci będzie źle. Quote
Reno2001 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Irenko, ja nie miałam watpliwości, ze ten domek w Łodzi to po prostu TEN DOM!!! :loveu: Wierzę, ze dla Corteza znajdzie sie podobny :happy1:. A poczytam z chęcią dla odprężenia i uspokojenia nerwów. Quote
Lucyja Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Cortez zostaje u mnie na stałe !! Będzie kochany i rozpieszczany. Tzn. już jest kochany i rozpieszczany przez wszystkich domowników :loveu: Dziękuję Irence i Beatce, że wyciągnęły go z biedy schroniskowej. Myślę, że zły los już się od niego odwrócił na zawsze. Oto mój kochany psi pieszczoch: [url]http://images26.fotosik.pl/184/b0b3e32eadea63a9.jpg[/url] [color=green][b]zdjęcie jest za duże- zamieniam na link [/color][/b] Quote
Estera Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 :loveu: ale super zakończenie :loveu: Temat w takim razie przenoszę ;) Quote
Jagienka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Bardzo się cieszę!!! Sprawuj sie słoneczko dobrze!!! Quote
Lucyja Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Kochani !! Ja wciąż sobie zadaję pytanie dlaczego go ktoś porzucił ?! To jest pies idealny !! To jest chodząca miłość na czterech łapach. Pies o niezmierzonej cierpliwości. Wziełam go po kastracji. Miał powikłania po zabiegu. Ja musiałam mu przemywac często ranę, smarowac klejnoty maścią. On na wszystko sobie pozwolił ze stoickiem spokojem, choć napewno bardzo go to bolało. Teraz już jest dobrze i humor Cortezowi dopisuje. A energia na spacerach go rozpiera. Wszystkie patyczki w parku są jego. Oto jego uśmiechnięte pysio: Quote
Recommended Posts