Atomic Posted May 14, 2004 Posted May 14, 2004 Niedługo dostaje beaucerona. Moze ktos sie orientuje czy ta rasa nadaje sie na agility??? Jesli tak to jak i gdzie uczyc??? Jestesmy z Pomorza :) Quote
Robull Posted May 14, 2004 Posted May 14, 2004 Beaucerona? No pewnie 8) Nie jest to najbardziej popularna rasa w tej dyscyplinie sportu, ale w Legnicy biega u Leszka Kalisza ELZA. Na każdych Mistrzostwach Świata też zawsze jakiś beaucerona się pojawia. Pomorze, to dość ogólne określenie :wink: A bliżej :-? Quote
Robull Posted May 14, 2004 Posted May 14, 2004 W Trójmieście (o ile się nie mylę) jest tylko jeden tor agility, w Gdyni koło Hitu (teraz to pewnie jest Tesco). Po więcej informacji wejdź sobie tutaj http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=9987 Quote
Atomic Posted May 16, 2004 Author Posted May 16, 2004 Dzieki :) a wiecie moze mniej wiecej w jakich cenach jest taki kurs??? Quote
Robull Posted May 16, 2004 Posted May 16, 2004 Wydaje mi się, że najlepiej jak zadasz to pytanie w Gdyni. Quote
Atomic Posted June 8, 2004 Author Posted June 8, 2004 No, beauceron mieszka ze mną :) A Wy co??? Ja tu na porady o agillity czekam :) Quote
Atomic Posted June 16, 2004 Author Posted June 16, 2004 Dzieki. Mi sie wygaje ze Puma ( Puma= Uranos) to lubi. Uczy sie bardzo łatwo i zrobi wszystko zeby mi sie przypodobac. :) Quote
Recommended Posts