inka55 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Czy Perełka została ostrzyżona i kiedy będą nowe fotki ?. Napiszcie czy Perełka jest po sterylce bo to dla domku ważne. Quote
Ziutka Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 inka55 napisał(a):Czy Perełka została ostrzyżona i kiedy będą nowe fotki ?. Napiszcie czy Perełka jest po sterylce bo to dla domku ważne. Perełka jest po sterylizacji, fotki nowe będą jak Luka znajdzie chwilkę i pojedzie do schroniska ;) a czy została ostrzyżona ??? hmm...raczej nie bo Luka ostatnio miała sporo pracy w schronisku i raczej Perełka nie została ostrzyżona. Quote
luka1 Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 nie ostrzygłam jej bo szczeniaki i inne zajecia.... Jutro może pojade i może uda sie ja obfocić Quote
luka1 Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 gdyby ktoś chciał choć na nia popatrzeć Quote
inka55 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 patrzą na pieski z pierwszej strony , podobne długo nie czekały na adopcję. Quote
togaa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Zaintrygowała mnie ta malutka z podpisu Ziutki ,bo mam podobne cudo.. Zreszta tez z dogo! I od marca malutka nie ma domu...:shake: Wierzyć sie nie chce..!!! Quote
Talcott Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 To uwierz ......:angryy::angryy::angryy: Quote
Ziutka Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 togaa napisał(a): Wierzyć sie nie chce..!!! Właśnie...takie cudeńko i nic, nawet mały odzew z ogłoszeń jest :shake: nie wiem czemu tak się dzieje :niewiem: często ludzie szukają tzw. " kudłatych " a tutaj takie kochane cudeńko i cisza, martwa cisza :flaming: Quote
Talcott Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Aaaaaa znowu mam chyba doła jak Rów Mariański:angryy::angryy::angryy::angryy::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
luka1 Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Talcott napisał(a):Aaaaaa znowu mam chyba doła jak Rów Mariański:angryy::angryy::angryy::angryy::placz::placz::placz::placz::placz: no to kawkę :eviltong: Quote
Talcott Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 I babeczkę do kawki - i g..... to pomoże:placz::placz::placz::placz: Quote
luka1 Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 to se koge-mogel ukręć, i setę pierdyknij;) Quote
Talcott Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Aha,no to " fajne rady" zrobię sobie kąpiel w pianie i kubek mięty :eviltong: Taaa to tylko rad słuchać:eviltong: Quote
luka1 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Zastanawiam sie czy tego pecha nie przynoszę ja tej psinie - przeciez to taki ciekawy psiak :shake: Quote
Ola164 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Głupstwa gadasz... Perełka biegnie po dom! Quote
Recommended Posts