inka55 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Perełka na wieczornym spacerku wyłudziła dodatkowe kółeczko! Quote
gagata Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Inka, bedzie dobrze...U mnie Piguła jż po tygodniu chodziła sama po schodach i polubiła koty...;) Ja najpierw nauczyłam ją wchodzić na górę - mniej się bała... Quote
inka55 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Z domu już wyszła a z powrotem wejdzie do klatki i kładzie się .Jutro zostanie sama w domu i zobaczę co będzie robić. Quote
Ola164 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Nie wierzę :crazyeye: Perełka ma domek! :loveu: Nareszcie! Quote
malagos Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Tyle się mała naczekała! Ale teraz sobie pozyje jak przystało na taka damulkę :multi: :multi: Quote
luka1 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Nic Inka nie pisze - skóra mi cierpnie :crazyeye:. Czy zaczynaja sie poznawać? Quote
Rybka_39 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Pewnie wszystko dobrze, to co ma pisać:razz: Quote
inka55 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Perełka goni koty i szczeka . Szczeka na domowe koty i jak usłyszy,że ktoś jest na klatce. Śpi na dywaniku obok łóżka pani lub na dywanie w dużym pokoju.Na razie kanapa ją nie interesuje. Parterowa sunia.Załatwia się na spacerkach.Suchej karmy nie chce jeść ,tylko gotowane lub z puszki. Dwa razy dzisiaj była sama z kotami,wszyscy żyją i w domku okey .Chciałaby biegać z kolegami ale jeszcze za wcześnie na to , bo nie przychodzi zawsze na zawołanie. Quote
luka1 Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Orane, kamienie potoczyły sie mi z serca. To co piszesz daje nadzieje że wszystko będzie bardzo OK. Quote
Rybka_39 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 inka55 napisał(a):Perełka goni koty i szczeka . Szczeka na domowe koty i jak usłyszy,że ktoś jest na klatce. Śpi na dywaniku obok łóżka pani lub na dywanie w dużym pokoju.Na razie kanapa ją nie interesuje. Parterowa sunia.Załatwia się na spacerkach.Suchej karmy nie chce jeść ,tylko gotowane lub z puszki. Dwa razy dzisiaj była sama z kotami,wszyscy żyją i w domku okey .Chciałaby biegać z kolegami ale jeszcze za wcześnie na to , bo nie przychodzi zawsze na zawołanie. Wszystko w swoim czasie i tak widzę, że nie jest źle;) A może będa jakies fotki z nowego domku?:loveu: Quote
luka1 Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Halo Inka - jak PereŁka? Są postępy? Quote
inka55 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Nie chcę zapeszać ale nie wiem o jakich postępach piszesz?. Perełka śpi na kanapie w dużym pokoju z głową na poduszce .Biega z psiakami dwa razy dziennie po stadionie, wieczorem spaceruje na smyczy. Jedyne "ale" to strasznie sępi. Śledzi panią czy ona coś nie je. Pannica ma nadwagę i musi schudnąć . Czesać się nie lubi ale musi być wyczesywana .Po schronisku było to konieczne. Quote
luka1 Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 to ja dorzucę fotkę, którą mi wysłałaś. Ale sie cieszę, że nie sprawia kłopotów, bo choc wierzyłam, że bedzie dobrze to jednak psy po wyjściu ze schroniska różnie sie zachowują. Quote
Ziutka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Ciesze się, że wszystko się tak dobrze układa :multi: Quote
Ziutka Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 luka1 napisał(a): a tak sie zyje Perełce Cudownie :loveu: Quote
luka1 Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 jednego mi żal - że tak długo czekała na transport . ale teraz :loveu: Quote
inka55 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Perełka lubi pobiegać w śniegu , bawić się z pieskami .Po spacerku kładzie się na kanapie,w pokoiku przy kuchni by śledzić panią czy coś nie podjada. Quote
Recommended Posts