Sajnox Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 :razz::razz:laska pomykała w stringach ;-) Hej pikna bez ty majtochów to bym pływała we krwi pierwszy raz mam takiego psa z którego tak ''cieknie'':evil_lol: Nawet Kora tak nie ma:lol: Quote
Alicja Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Ciachasz Młodą ?? Bou nas Ozzulkowi szykuje się cięcie :roll: Quote
Sajnox Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Ooo tak będzie u niej cięcie, (ponoć psy się troche uspakajają po tym) ale myśle że Korze bardzie by się to przydało bo ma dziwne poped do swojej córci :evil_lol: Quote
karolina1 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Piękne fotachy.. w majciochach najlepsze :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 :loveu::loveu::loveu:matrona http://img240.imageshack.us/img240/5008/1000510ho7ll3.jpg scurasek bowski :loveu: Quote
Tengusia Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Wszystkiego naj naj naj lepszego, dużo zdrowia, pomyślności z okazji Dnia Wielkiej Radości życze Wam Wesołych Świąt ;-) Dominika, Marcin, Cyprian wraz ze zwierzakami Fazą i Bolkiem ;-) Quote
Alicja Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Dalibyście fotkę z nową członkiniom Rodzinki :loveu::loveu::loveu: Quote
Sajnox Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Witamy po dłuuuugiej przerwie postaram się dodać pare fotasek a póżniej coś poopowiadam coc się u nas działo;) To dlatego tak długo nie pisałam:evil_lol: Rysio mówi (potwórrrrrrrr):p Nudzi nam się Głębokie spojrzenie Quote
Sajnox Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 I jeszcze pare fotek Oddaj to Co to Quote
Alicja Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:CUDEŃKO.... ale Iga urosła :crazyeye: http://www.fothost.pl/upload/09/39/ac3c8a06.jpg U Mnie i Clockwork foty małej Grosi - Dominiczki Klocusiowej :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Sajnox Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Witam. Moja Korunia odeszła. Niewiem czy było to spowodowane zlym karmieniem w schronisku czy u poprzedniego ''właściciela'' czy ja ją żle karmiłam:shake: No cóż czasu nie cofne. Korunia nagle przestała jeść, ale to nie wzbódziło żadnych moich podejżeń bo często robiła sobie głodówki jedno dwó dniowe, ale na następny dzień po spacerze była osowiała nie chciała wstać. NAstępnego dnia pojechałam z nią do weterynarza, dawała jej jakieś kroplówki zastrzyki, ale nic to nie dało 02.10.2009r przed godziną 19:00 tz pojechał uśpić moje maleństwo. JA ne mogła przy tym być:placz: Wybacz maleńka że niezauwarzyłam wcześniej. Śpij spokojnie za Tęczowym Mostem:placz: Quote
clockwork Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Sajnox napisał(a):Witam. Moja Korunia odeszła. Niewiem czy było to spowodowane zlym karmieniem w schronisku czy u poprzedniego ''właściciela'' czy ja ją żle karmiłam:shake: No cóż czasu nie cofne. Korunia nagle przestała jeść, ale to nie wzbódziło żadnych moich podejżeń bo często robiła sobie głodówki jedno dwó dniowe, ale na następny dzień po spacerze była osowiała nie chciała wstać. NAstępnego dnia pojechałam z nią do weterynarza, dawała jej jakieś kroplówki zastrzyki, ale nic to nie dało 02.10.2009r przed godziną 19:00 tz pojechał uśpić moje maleństwo. JA ne mogła przy tym być:placz: Wybacz maleńka że niezauwarzyłam wcześniej. Śpij spokojnie za Tęczowym Mostem:placz: Sajnox... dałaś jej najpiękniejszy prezent na świecie... zapewne był to jej najszczęśliwszy okres życia.... i nie obwiniaj się .... Korunia wiele przeszła... skutki dały o sobie znać .... na pewno jest Ci wdzięczna za cudowny koniec swojego życia... ja też jestem Ci wdzięczna :loveu: Quote
Alicja Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='Sajnox']Witam. Moja Korunia odeszła. Niewiem czy było to spowodowane zlym karmieniem w schronisku czy u poprzedniego ''właściciela'' czy ja ją żle karmiłam:shake: No cóż czasu nie cofne. Korunia nagle przestała jeść, ale to nie wzbódziło żadnych moich podejżeń bo często robiła sobie głodówki jedno dwó dniowe, ale na następny dzień po spacerze była osowiała nie chciała wstać. NAstępnego dnia pojechałam z nią do weterynarza, dawała jej jakieś kroplówki zastrzyki, ale nic to nie dało 02.10.2009r przed godziną 19:00 tz pojechał uśpić moje maleństwo. JA ne mogła przy tym być:placz: Wybacz maleńka że niezauwarzyłam wcześniej. Śpij spokojnie za Tęczowym Mostem:placz: [FONT=Arial]:glaszcze: to tylko dzięki Wam przeżyła jeszcze te kilka lat , szczęśliwych lat ... Korcia (*)[/FONT] Quote
Sajnox Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Dzięki dziewczyny, szkoda że nie była z nami dłużej. Quote
Sajnox Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 http://www.fothost.pl/show.php/2656769_Foto1367.jpg.html Quote
clockwork Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='Sajnox'] no pisz że co jak gdzie kiedy ???? :mad::mad::mad: Quote
Sajnox Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 No więc. Wczoraj o 19.30. Takie małe niebieskookie i ggrube:) No i z tego wątku http://www.dogomania.pl/threads/174265-Trzy-w-jednym-Horror-koszmar-tragednia-POMOCY-Sunia-juA-nie-zyje-ratujmy-resztAE Może teraz przyjedziesz nas odwiedzić :) Quote
clockwork Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 no przecież że ja sie wybieram już od ... roku??? :hmmmm: osz cholera .. od półtora :crazyeye: :mdleje: przysięgam że kiedyś wpadne... ino naprawie auto :roll::roll: aa to to małe to pies czy sucz??? :cool3::cool3: Quote
Sajnox Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 No wierze w Ciebie że kiedyś przyjedziesz. A to to małe to psies.:) Quote
Sajnox Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Zakochał się w mojej córci:) Chłopak jest z tego wątku http://www.dogomania.pl/174265-Trzy-w-jednym-Horror-koszmar-tragednia-POMOCY-Sunia-juA-nie-zyje-ratujmy-resztAE Tylko nie wiem jeszcze jak go nazwać, ma mieć imie na literę N Jak jego mama Quote
clockwork Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [FONT=Arial]widziałam widziałam IGUSIE i Cie i małego NNNNNNNN w wiadomościach :multi::multi::multi:[/FONT] NNNNNNN :hmmmm: pomyśle Quote
Recommended Posts