Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:razz::razz:laska pomykała w stringach ;-)

Hej pikna bez ty majtochów to bym pływała we krwi pierwszy raz mam takiego psa z którego tak ''cieknie'':evil_lol: Nawet Kora tak nie ma:lol:

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ooo tak będzie u niej cięcie, (ponoć psy się troche uspakajają po tym)
ale myśle że Korze bardzie by się to przydało bo ma dziwne poped do swojej córci :evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

Wszystkiego naj naj naj lepszego, dużo zdrowia, pomyślności z okazji Dnia Wielkiej Radości życze Wam Wesołych Świąt ;-)

Dominika, Marcin, Cyprian wraz ze zwierzakami Fazą i Bolkiem ;-)

• 7 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Witamy po dłuuuugiej przerwie postaram się dodać pare fotasek a póżniej coś poopowiadam coc się u nas działo;)

To dlatego tak długo nie pisałam:evil_lol:

Rysio mówi (potwórrrrrrrr):p

Nudzi nam się

Głębokie spojrzenie

• 2 months later...
Posted

Witam.
Moja Korunia odeszła. Niewiem czy było to spowodowane zlym karmieniem w schronisku czy u poprzedniego ''właściciela'' czy ja ją żle karmiłam:shake: No cóż czasu nie cofne.
Korunia nagle przestała jeść, ale to nie wzbódziło żadnych moich podejżeń bo często robiła sobie głodówki jedno dwó dniowe, ale na następny dzień po spacerze była osowiała nie chciała wstać.
NAstępnego dnia pojechałam z nią do weterynarza, dawała jej jakieś kroplówki zastrzyki, ale nic to nie dało 02.10.2009r przed godziną 19:00 tz pojechał uśpić moje maleństwo. JA ne mogła przy tym być:placz:

Wybacz maleńka że niezauwarzyłam wcześniej. Śpij spokojnie za Tęczowym Mostem:placz:

Posted

Sajnox napisał(a):
Witam.
Moja Korunia odeszła. Niewiem czy było to spowodowane zlym karmieniem w schronisku czy u poprzedniego ''właściciela'' czy ja ją żle karmiłam:shake: No cóż czasu nie cofne.
Korunia nagle przestała jeść, ale to nie wzbódziło żadnych moich podejżeń bo często robiła sobie głodówki jedno dwó dniowe, ale na następny dzień po spacerze była osowiała nie chciała wstać.
NAstępnego dnia pojechałam z nią do weterynarza, dawała jej jakieś kroplówki zastrzyki, ale nic to nie dało 02.10.2009r przed godziną 19:00 tz pojechał uśpić moje maleństwo. JA ne mogła przy tym być:placz:

Wybacz maleńka że niezauwarzyłam wcześniej. Śpij spokojnie za Tęczowym Mostem:placz:

Sajnox... dałaś jej najpiękniejszy prezent na świecie... zapewne był to jej najszczęśliwszy okres życia.... i nie obwiniaj się .... Korunia wiele przeszła... skutki dały o sobie znać .... na pewno jest Ci wdzięczna za cudowny koniec swojego życia... ja też jestem Ci wdzięczna :loveu:

Posted

[quote name='Sajnox']Witam.

[FONT=Arial]:glaszcze: to tylko dzięki Wam przeżyła jeszcze te kilka lat , szczęśliwych lat ...

Korcia (*)[/FONT]

Posted

no przecież że ja sie wybieram już od ... roku??? :hmmmm: osz cholera .. od półtora :crazyeye: :mdleje:

przysięgam że kiedyś wpadne... ino naprawie auto :roll::roll:

aa to to małe to pies czy sucz??? :cool3::cool3: