Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam z Bella jest troche lepiej a dzis wstawie troche zdjec od moich lobuziaków.
A i mam pytanie, dogo niechce mi sie czesto wlanczac czy u was tez tak jest. Moze raz na dwa dni trafi mi sie ze dogo sie zalączy:roll:

Wiekrzosc zdjec jest z mojej dzialki kobitki sobie pobiegaly:p

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny mój chłopak pracuje na drogach, kładom asfalt i takietam. Od dwóch trzech dni przychodzi tam pies on mówi że to jest młody owczarek, bardzo chudy później powiem dokładnie gdzie, ale to chyba gdzies w knurowie może jakieś dziewczyny mieszkają blisko szkoda mi go:-(

Posted

[quote name='Sajnox']

Normalnie zakochałam się w tym zdjęciu. Cudowne jest:loveu: A Dogo mi też wariuje i gdyby nie to, że często siedzę po nocach to chyba w ogóle bym się na forum nie pojawiała :/

Posted

Sajnox napisał(a):
Witam wstawie pare zdjec od moich łobuziaczek, w te dni to Korze nie chce sie ruszyc z domu, nawet jeść nie chce tylko pije:roll:

O Mój Shadow to tez tylko pije. Jeść mu się niczego nie chce, tylko suchą karme czasem pochrupie, a jego ulubiony ryż z drobiem i marchewką już 3 razy wywalałam z miski. W taką pogode jedzenie po kilku godz w misce się psuć zaczyna, a psiak apetytu nie ma ani rano ani w ciągu dnia. Za to nadrabia wieczorem :)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...