eliza_sk Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Wirtulanie, ale to też zawsze jakiś sposób ;) Quote
Jagienka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Braunik jest przepiękny (ale chyba nikogo nie trzeba o tym przekonywać :evil_lol:), jest wylękniony, ale ciocia karusiap jak z każdym, z nim tez uczyni cuda :) W lepsze ręce nie mógł trafić! Quote
Eruane Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Psiak jest mieszkaniowy, ale nie dlatego, że umie wskoczyć na kanapę (u mnie na nią wskakiwały psy, które w życiu w domu wcześniej nie były), ale bo wkłada głowę w kolczatkę - to typowe. Natomiast ciekawa jestem, czy mopa się boi, bo miał ciężkie życie czy po schronisku... Co do brania psów ze schroniska na łańuch - pamiętam, jak Erka się kiedys niepokoiła w schronisku o pewnego psa, który poszedł do adopcji, czy przypadkiem nie trafił na łańcuch. Pani kierowniczka anielskim głosem powiedziała, że na pewno nie, że oni nie daja psów na łańuch, że będzie miał kojec. :angryy: Quote
dzodzo Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 ciekawe jak to sprawdzają?jadą ze schronu komisyjnie i patrzą czy "ich" pies nie wisi na łancuchu??? fajne bajki sprzedają:mad: Quote
dorrick Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 alez on sliczny:loveu::loveu::loveu: a tak na marginesie wdze ze wy sie znacei na dobermanach nie wiecie jak takiego mozna odchudzic?:cool3: moja babcia ma dobka tyle ze ja tak upasla ze wazy 3x wiecej niz powinna:evil_lol: Quote
dzodzo Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 karma odchudzająca niskokaloryczna i ruch-bo coz innego? testowałam na Bejce ale bez skutku:razz: Quote
majqa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 No chyba, że się zakocha, wtedy nie wcina tylko jęczy z miłości...;) Quote
BeataJ Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 emilia2280 napisał(a):Ja pokryjé koszty karmy dobka, tylko kto go ze schronu wyciágnie? emilia jesli to nadal aktualne to skontaktuj sie z karusia. dobra karma by sie Braunikowi przydala. Quote
karusiap Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 a dzieki Beatce Braunik bedzie mial na szczepienie,ewentualne badania i wogole na weta:multi:dziekuje slicznie!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
emilia2280 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 BeataJ napisał(a):emilia jesli to nadal aktualne to skontaktuj sie z karusia. dobra karma by sie Braunikowi przydala. to oczywiscie aktualne, tyle ze mogé placic tylko kartá visa do wyplaty (28.04). mogé albo wplacic na konto TOZ - bo tam honorujá takie karty, albo zrobic zakupy on-line. Jak najlepiej? Quote
karusiap Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 z TOZ to nasz Braunik nic wspolnego nie bedzie miec,wiec wplaty z tamtad nie otrzymamy.... To moze lepiej po prostu faktycznie on-line karme...tzn on oczywiscie ma karme w hotelu, teraz chyba jedza Bento Kronen .Wiec nie wiem czy taka jest ok czy jakas specjalna powinien,bo w sumie jeszcze chyba nie wiemy czy potrzebuje specjalistycznej czy jakiej na poprawe wygladu siersci itp. Quote
andzia69 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ja myślę, ze teraz to on troszkę takiej wysokobiałkowej powinien dostac ze względu na sierść i "chudośc"- ja taką Zgredziowi kupiłam jak do mnie przyjechał, a wygladał duzo gorzej;) Quote
emilia2280 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 To dziewczyny, zadecydujcie jaká karmé i gdzie najblizej jest taki sklepik a ja kupié- mam egzaminy za tydzien i biegam po wátkach z wywieszonym jézorem. Quote
majqa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Emiluś nie możesz taki biegać, bo kiedyś zapomnisz schować jezyczka???;) :eviltong: :loveu: Quote
BeataJ Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 karusiap napisał(a):z Wiec nie wiem czy taka jest ok czy jakas specjalna powinien,bo w sumie jeszcze chyba nie wiemy czy potrzebuje specjalistycznej czy jakiej na poprawe wygladu siersci itp. Ja bym mu zrobila poszerzona biochemie i wtedy wyjdzie czy jest zdrowy. Jak zdrowy to cos wysokobialkowego i jakis dodatek na siersc. Quote
Eruane Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Zgadzam się z tym. Bez badań chyba nie zdecydowałabym się na karmę wysokobiałkową. Quote
karusiap Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 ok,no to robimy badania:)i wtedy zdecydujemy. Emilio dziekuje-dam znac:cool3: Quote
karusiap Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Bardzo serdecznie dziekuje BeacieJ za 300 zl na Braunika:iloveyou:oraz Madzi z dobermaniego forum Akagera za 100zl:Rose: .Mozemy spokojnie badac sie z Braunikiem na kazda strone:) Quote
eliza_sk Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='karusiap']Bardzo serdecznie dziekuje BeacieJ za 300 zl na Braunika:iloveyou:oraz Madzi z dobermaniego forum Akagera za 100zl:Rose: .Mozemy spokojnie badac sie z Braunikiem na kazda strone:) Co za dobre duszyczki :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts