Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Braunik jest przepiękny (ale chyba nikogo nie trzeba o tym przekonywać :evil_lol:), jest wylękniony, ale ciocia karusiap jak z każdym, z nim tez uczyni cuda :) W lepsze ręce nie mógł trafić!

Posted

Psiak jest mieszkaniowy, ale nie dlatego, że umie wskoczyć na kanapę (u mnie na nią wskakiwały psy, które w życiu w domu wcześniej nie były), ale bo wkłada głowę w kolczatkę - to typowe. Natomiast ciekawa jestem, czy mopa się boi, bo miał ciężkie życie czy po schronisku... Co do brania psów ze schroniska na łańuch - pamiętam, jak Erka się kiedys niepokoiła w schronisku o pewnego psa, który poszedł do adopcji, czy przypadkiem nie trafił na łańcuch. Pani kierowniczka anielskim głosem powiedziała, że na pewno nie, że oni nie daja psów na łańuch, że będzie miał kojec. :angryy:

Posted

alez on sliczny:loveu::loveu::loveu:

a tak na marginesie wdze ze wy sie znacei na dobermanach nie wiecie jak takiego mozna odchudzic?:cool3:
moja babcia ma dobka tyle ze ja tak upasla ze wazy 3x wiecej niz powinna:evil_lol:

Posted

emilia2280 napisał(a):
Ja pokryjé koszty karmy dobka, tylko kto go ze schronu wyciágnie?

emilia jesli to nadal aktualne to skontaktuj sie z karusia. dobra karma by sie Braunikowi przydala.

Posted

BeataJ napisał(a):
emilia jesli to nadal aktualne to skontaktuj sie z karusia. dobra karma by sie Braunikowi przydala.

to oczywiscie aktualne, tyle ze mogé placic tylko kartá visa do wyplaty (28.04). mogé albo wplacic na konto TOZ - bo tam honorujá takie karty, albo zrobic zakupy on-line.
Jak najlepiej?

Posted

z TOZ to nasz Braunik nic wspolnego nie bedzie miec,wiec wplaty z tamtad nie otrzymamy....
To moze lepiej po prostu faktycznie on-line karme...tzn on oczywiscie ma karme w hotelu, teraz chyba jedza Bento Kronen .Wiec nie wiem czy taka jest ok czy jakas specjalna powinien,bo w sumie jeszcze chyba nie wiemy czy potrzebuje specjalistycznej czy jakiej na poprawe wygladu siersci itp.

Posted

Ja myślę, ze teraz to on troszkę takiej wysokobiałkowej powinien dostac ze względu na sierść i "chudośc"- ja taką Zgredziowi kupiłam jak do mnie przyjechał, a wygladał duzo gorzej;)

Posted

karusiap napisał(a):
z Wiec nie wiem czy taka jest ok czy jakas specjalna powinien,bo w sumie jeszcze chyba nie wiemy czy potrzebuje specjalistycznej czy jakiej na poprawe wygladu siersci itp.

Ja bym mu zrobila poszerzona biochemie i wtedy wyjdzie czy jest zdrowy. Jak zdrowy to cos wysokobialkowego i jakis dodatek na siersc.

Posted

Bardzo serdecznie dziekuje BeacieJ za 300 zl na Braunika:iloveyou:oraz Madzi z dobermaniego forum Akagera za 100zl:Rose: .Mozemy spokojnie badac sie z Braunikiem na kazda strone:)

Posted

[quote name='karusiap']Bardzo serdecznie dziekuje BeacieJ za 300 zl na Braunika:iloveyou:oraz Madzi z dobermaniego forum Akagera za 100zl:Rose: .Mozemy spokojnie badac sie z Braunikiem na kazda strone:)

Co za dobre duszyczki :loveu::loveu::loveu: