karusiap Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 :-(czyli podejrzane jest to,ze go nie pokazali? Quote
andzia69 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='karusiap']:-(czyli podejrzane jest to,ze go nie pokazali?[/quote] no raczej dziwne.... no nic - moze w poniedzialek znajdę chwilkę czasu to ja spróbuję Quote
andzia69 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 byłysmy....koszmar jak zwykle:-( 90% psów siedzi bez życia, cierpienie widać w ich oczach...i bez nadziei patrzą na podchodzących ludzi:placz::placz::placz: w jednym z "boksów" suka szczepiła się z psem...drugi rzucił sie na tego biedaka przy suce i szarpał go razem z ta suką:placz: docio najpierw nas oszczekał i zwiał...myślę sobie niedobrze - widać, że zestresowany, będzie ciężko... ale potem znowu podeszłam, przykucnęłam pocmokałam podszedł niesmiało machając kikutkiem...dał się pogłaskać, podał łapę.... na oko to starszy pies - w schronie naszym bez szans... siersc w okropnym stanie - albo tak długo się błakał albo żył na podwórku - cała zmatowiona, brzydka .Na brzuchu - tak mniej więcej na sutku albo obok - ma narosł - wygląda jak powiększony sutek - raczej naskórna zmiana. Chudy... Karusiap - czy wy dalej chcecie go zabrac a jesli tak to ew. kiedy? Quote
karusiap Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 :placz::placz::placz:chcialabym wszytskie od Was (tzn tego schronu) zabrac:( Tak andziu,kiedy tylko sie da.A kiedy mozna go wyciagac ze schronu? Quote
andzia69 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 karusiap napisał(a)::placz::placz::placz:chcialabym wszytskie od Was (tzn tego schronu) zabrac:( Tak andziu,kiedy tylko sie da.A kiedy mozna go wyciagac ze schronu? od nas (znaczy się z Jędrzejowa) ma jechać do Krakowa dziewczyna w czwartek albo piątek - moze udałoby się go do tego czasu zabrać Quote
dzodzo Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 byłoby super gdyby mógł już jechać do hoteliku jego reakcja na Was daje duze nadzieje ze to normalny,zrównowazony psychicznie dobek:multi: Quote
andzia69 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 raczej nie jest agresywny...na początku eruane pisała obserwacje jej znajomej, że agresji zero, pan z którym o nim rozmawiałam też nie mówił, zeby jakiś niegrzeczny był - ten pan chodził ze swoim małym psem i nie mówił, że np. bał się o siebie czy o swojego psa. Opowiedział mi też zabawna historyjke - szedł kiedys w czapce, wiał wiatr - wiatr zdmuchnał mu czapkę z głowy, dobek czapkę w pyski dalej uciekać:evil_lol: pan za nim trochę pobiegał, az dobus puscił czapkę....więc moze on nie jest strasznie stary...tylko tak zaniedbany:cool3: Quote
dzodzo Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 nie wiem jak brąziki ale czarne dobki często siwieją na starośc albo ze stresu więc stawiam raczej na zaniedbanie, zła dietę .Będzie dobrze, tylko oby wylazł ze schronu i trafił do Karusi.Juz ona go tam doprowadzi do pozrądku;) Quote
karusiap Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Zrobimy z psina porzadek.Martwi mnie ta narosl,oby to nic zlego... Jakby osoby jadace z Jedrzejowa mogly go zabrac byloby cudnie,jak nie-bedziemy kombinowac;) Quote
andzia69 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Podnoszę dobeczka...moze się uda - tylko musimy znaleźć kogos do zabrania go ze schronu... Quote
emilia2280 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 andzia69 napisał(a):Podnoszę dobeczka...moze się uda - tylko musimy znaleźć kogos do zabrania go ze schronu... Tzn, ze móglby wyjsc, tylko nie ma go kto odebrac? Quote
emilia2280 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 No to jest nadzieja. A dokád go w takim razie abierzecie? Bo chyba juz do kochanej pani Ani nie wcisnie sié? Quote
dzodzo Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Jedzie ww okolice Krakowa do hoteliku pod opieke Nadziei Dobermana;) Quote
emilia2280 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 :multi::multi::multi: to trzeba bylo tak od razu!! Quote
karusiap Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Zadfzwonie dzis zarezerwowac miejsce dla przystojniaka;) Quote
karusiap Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Dziewczyny sa bossskie.Udalo sie!!Maja brazika!!!!:multi:Brawo!!! Eliza przywiezie go dzis do Krakowa:loveu: Quote
dzodzo Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 extra!!! to czekamy na wiesci i foty kieleckiego scyzoryka;) Quote
andzia69 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Dobek bardzo grzeczny, bez zachęcania wsiadł do samochodu i pewnie już jest przekazany elizie_sk, a ona z kolei ok. 16 wyjeżdża do Krakowa;) Dajcie znać jak dojedzie!!!! Quote
Recommended Posts